Közel a belvároshoz, mégis a kertvárosban: nézze meg ezt a meseszép zuglói házat

A XIV. kerület, azaz Zugló nagy része zöldövezet, aminek köszönhetően a levegő jó minőségű és sok parkot is találhatunk itt. Így ha egy kis sétára vagy kikapcsolódásra vágyunk, és szeretnénk a családunkkal egy igazán jó környéken élni Budapesten belül, akkor remek választásnak bizonyul. Mai cikkünkben egy csodaszép, remek elhelyezkedéssel rendelkező zuglói családi házat mutatunk, amely akár két generáció számára is alkalmas.

Ez a mesés családi ház kiváló helyen található, ugyanis Zugló központjában, a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között fekszik. A két csomópontot egyszerűen, 13-15 perc alatt elérhetjük. A Jeszenák János utcai 3-as villamos megállója mindössze 2 perc alatt megközelíthető, ahonnan könnyen eljuthatunk több fontos csomóponthoz is. A környéken voltok, éttermek és egyéb szolgáltatók is fellelhetőek, valamint – mivel már a kertvároshoz tartozik – ősfás utcák, parkok és játszóterek is találhatóak a közelben. A lokációját tekintve nagyszerű szomszédsága van, mivel a Róna utcai tévéstúdió miatt sok ismert ember, színházi és filmes szakember él a környéken. A ház a belvároshoz közel van, de egy kertvárosias, nyugodt részen fekszik.

A két szintes ház földszintjén jelenleg egy vállalkozás számára kialakított terület működik, egy iroda és egy stúdió kapott itt helyet. Ez a szint azonban a kiváló kialakításának köszönhetően könnyen alakítható, valamint akár önálló lakrészként is funkcionálhat. Az emeleten egy világ, duplakomfortos lakrész került kialakításra, ahol 3 szoba és egy terasz is helyet kapott. A terasz kisebb társasági összejövetelek számára is remek helyszín lehet, de reggeli kávé elfogyasztására vagy egy kis pihenésre is rendkívül alkalmas. A 180 négyzetméteres ingatlan 2006-ban teljeskörű felújításon esett át.

A 256 négyzetméteres telek nagyon gondozott. A füvesített kertet automata öntözőrendszer tartja karban, így az új tulajdonosnak nem kell az öntözéssel foglalkoznia. A kert rendkívül privát, hiszen azt nagy méretű tuják fogják körbe. Az előkertben 2 fedett autóbeálló kapott helyet.

Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik közel szeretnének élni a belvároshoz, mégis a csendesebb, kertvárosi életstílust preferálják. Kialakítása miatt akár két generációs családnak is kiváló, illetve azok is megtalálják itt a számításaikat, akik otthonról dolgoznak, és szeretnének együtt lenni a családdal, de egy kicsit mégis elkülönülni arra a néhány órára.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)