Ezek lesznek a legkedveltebb színek 2022-ben

Nem sokára egy újabb nehéz évet zárhatunk le, ami a 2022-es év színeit is meghatározza. Jövőre a nyugtató föld színek és a semleges tónusok lesznek előtérben, hiszen ha belépünk az otthonunkba szeretnénk magunkat olyan színekkel körbevenni, amelyek kicsit segítenek feloldani a mindennapos stresszt, és amelyek arra emlékeztetnek, hogy mennyire jó a szabadban lenni. Mutatjuk mik lesznek a domináns színek 2022-ben.

Semleges színek

2022-ben nagyon népszerűek lesznek a semleges színek meleg árnyalatai. Ide tartozik a fehér, a krém színek és a bézs. Ezek mind nagyon szépen mutatnak, elegáns és letisztult külsőt kölcsönöznek az otthonunknak. A színek mellett az anyagokban is teret nyer magának ez a színvilág, ugyanis a világos fák, különösen a fehér tölgy egyre gyakoribb elemmé fog válni a belsőépítészetben. Ilyen színeket használtak ennek a 6 szobás, 270 négyzetméteres budakalászi családi háznak a nappalijában is, ami rendkívül kifinomult külsőt adott a helységnek.

A természet színei

A barna, zöld és kék is trendi szín lesz jövőre. Ennek oka lehet, hogy a már hosszú ideje tartó pandémiából nem csak magunkat, de a lakóterünket is szeretnénk kiszabadítani, és a természetbe vágyódunk. A természet színei segítenek helyreállítani a nyugalom és az egyensúly érzését a szobánkban. A kék nagyon népszerű választás a hálószobába is, hiszen pihentető hatása van, emellett derűs, friss és könnyed szín. A kék és a zöld egyaránt optikailag tágítja a teret, így a kisebb helységekbe tökéletes választás. Zöldre festették ennek a 2 szobás, 100 négyzetméteres annavölgyi családi ház étkezőjét is.

A sárga árnyalatai

2022-ben az élénk színek is reneszánszukat fogják élni, hiszen ezek a normalitásba való visszatérést jelzik. A merész, de mégsem rikító mustár sárga és a narancssárga is beköltözhet az otthonunkba. A semleges színekkel karöltve, de akár feketével és szürkével is használhatjuk, remek párosítást nyújtanak és igazán feldobhatjuk vele az otthonunkat. A narancssárga egyik árnyalatát választották ennek a 3+1 szobás, 120 négyzetméteres balmazújvárosi családi ház nappali színének is.

Ne féljünk feketét használni

Az imént említett fekete is megjelenhet a falunkon, természetesen csak mértékkel. Akár több kiegészítő és tárgy is fellelhető a házunkban, ami fekete színben tündököl, jövőre pedig akár a falunkon, vagy még több tárgy színeként is megjelenhet. A nyugalmat nyújtó semleges színek mellett rendkívül jól mutat egy kis sötét szín, tökéletes kontrasztot adva a világos színek mellé. Rendkívül ízléses módon fekete vonalakkal dobták fel ennek az 5 szobás, 142 négyzetméteres VII. kerületi lakás nappalijának plafonját is.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba a kijevi magyar nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét.

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin Lukasenkával tárgyalt Szocsiban.

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

© 2023 (v2.202102)