Ezek lesznek a legkedveltebb színek 2022-ben

Nem sokára egy újabb nehéz évet zárhatunk le, ami a 2022-es év színeit is meghatározza. Jövőre a nyugtató föld színek és a semleges tónusok lesznek előtérben, hiszen ha belépünk az otthonunkba szeretnénk magunkat olyan színekkel körbevenni, amelyek kicsit segítenek feloldani a mindennapos stresszt, és amelyek arra emlékeztetnek, hogy mennyire jó a szabadban lenni. Mutatjuk mik lesznek a domináns színek 2022-ben.

Semleges színek

2022-ben nagyon népszerűek lesznek a semleges színek meleg árnyalatai. Ide tartozik a fehér, a krém színek és a bézs. Ezek mind nagyon szépen mutatnak, elegáns és letisztult külsőt kölcsönöznek az otthonunknak. A színek mellett az anyagokban is teret nyer magának ez a színvilág, ugyanis a világos fák, különösen a fehér tölgy egyre gyakoribb elemmé fog válni a belsőépítészetben. Ilyen színeket használtak ennek a 6 szobás, 270 négyzetméteres budakalászi családi háznak a nappalijában is, ami rendkívül kifinomult külsőt adott a helységnek.

A természet színei

A barna, zöld és kék is trendi szín lesz jövőre. Ennek oka lehet, hogy a már hosszú ideje tartó pandémiából nem csak magunkat, de a lakóterünket is szeretnénk kiszabadítani, és a természetbe vágyódunk. A természet színei segítenek helyreállítani a nyugalom és az egyensúly érzését a szobánkban. A kék nagyon népszerű választás a hálószobába is, hiszen pihentető hatása van, emellett derűs, friss és könnyed szín. A kék és a zöld egyaránt optikailag tágítja a teret, így a kisebb helységekbe tökéletes választás. Zöldre festették ennek a 2 szobás, 100 négyzetméteres annavölgyi családi ház étkezőjét is.

A sárga árnyalatai

2022-ben az élénk színek is reneszánszukat fogják élni, hiszen ezek a normalitásba való visszatérést jelzik. A merész, de mégsem rikító mustár sárga és a narancssárga is beköltözhet az otthonunkba. A semleges színekkel karöltve, de akár feketével és szürkével is használhatjuk, remek párosítást nyújtanak és igazán feldobhatjuk vele az otthonunkat. A narancssárga egyik árnyalatát választották ennek a 3+1 szobás, 120 négyzetméteres balmazújvárosi családi ház nappali színének is.

Ne féljünk feketét használni

Az imént említett fekete is megjelenhet a falunkon, természetesen csak mértékkel. Akár több kiegészítő és tárgy is fellelhető a házunkban, ami fekete színben tündököl, jövőre pedig akár a falunkon, vagy még több tárgy színeként is megjelenhet. A nyugalmat nyújtó semleges színek mellett rendkívül jól mutat egy kis sötét szín, tökéletes kontrasztot adva a világos színek mellé. Rendkívül ízléses módon fekete vonalakkal dobták fel ennek az 5 szobás, 142 négyzetméteres VII. kerületi lakás nappalijának plafonját is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mínusz 2321 milliárd: Varga Mihály magyarázza a bizonyítványt

Mínusz 2321 milliárd: Varga Mihály magyarázza a bizonyítványt

Durván mínuszban a központi költségvetés, a nyugdíj- és az egészségkassza is.

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

© 2024 (v2.202102)