79 millió forint alatt a főváros vonzáskörzetében: nézzen körül Gödön

Még mindig nagyon sokan keresnek ingatlant Budapest agglomerációjában, ami azonban az árakon is meglátszik. A fővárostól nagyjából 25 km-re, a Duna mellett fekszik Göd, ami remek választás lehet azok számára, akik nyugodt körülmények között szeretnének élni, de közel a nagyvároshoz. Gödön nagyszerű a közlekedési adottság, ezért egyszerű az ingázás, busszal, vonattal és autóval is gyorsan elérhető Budapest. Mai válogatásunkban innen gyűjtöttünk össze mesés házakat, amelyek még nem érték el a 9 számjegyű összeget, ugyanis 79 millió forint alatt megvásárolhatóak.

Felsőgödön található ez a 140 négyzetméteres családi ház. A 2001-ben épült ingatlan földszintjén egy amerikai konyhás nappali, 2 szoba, egy fürdőszoba, egy külön mellékhelyiség és egy kamra kapott helyet, míg az emeleten 2 szoba van. A ház egy évvel ezelőtt kívül-belül felújításon esett át. A falak szigetelést kaptak, újra lettek húzva a víz- és villanyvezetékek, a burkolatok, a műanyag nyílászárók és a radiátorok, valamint a térkövek és a kerítés is.

A településen épült 2010-ben ez a 193 négyzetméteres ikerházfél. A kétszintes ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, hálószoba, kamra, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és tárolók találhatók. Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és háztartási helyiség kapott helyet, azonban a háznak a felső szintje még nincs teljesen kész. A ház teteje zsindellyel fedett. A fűtésről infra padlófűtés és látványkandalló gondoskodik. Az emeleten két erkély is található, a nagy ablakos nappaliból pedig egy 35 négyzetméteres terasz nyílik. Az 510 négyzetméteres telken egy garázs is fellelhető.

Felsőgödön, az Oázis lakóparkban található ez a 130 négyzetméteres sorház. A 2009-ben épült ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdőszoba és kamra kapott helyet, az emeleten pedig 3 szoba és egy fürdőszoba került kialakításra. A házban klíma szolgáltatja a megfelelő hőmérsékletet a nyári melegben. Kandalló is beszerelhető, ugyanis kémény kiállás is van. Az előkertben autóbeállási lehetőség adott. A hátsó kertbe egy 12 négyzetméteres fedett teraszon keresztül is eljuthatunk.

Göd Újtelep részén helyezkedik el válogatásunk következő darabja. A 180 négyzetméteres családi ház egészét 4 szoba, konyha és fürdőszoba alkotja. A délkeleti fekvésű ingatlan 1990-ben épült, és tartozik hozzá egy garázs is. A 907 négyzetméteres telekre megvan az engedély még egy ház építésére, amely 120 négyzetméteres lehet. A meleget vegyes tüzelésű kazán biztosítja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)