79 millió forint alatt a főváros vonzáskörzetében: nézzen körül Gödön

Még mindig nagyon sokan keresnek ingatlant Budapest agglomerációjában, ami azonban az árakon is meglátszik. A fővárostól nagyjából 25 km-re, a Duna mellett fekszik Göd, ami remek választás lehet azok számára, akik nyugodt körülmények között szeretnének élni, de közel a nagyvároshoz. Gödön nagyszerű a közlekedési adottság, ezért egyszerű az ingázás, busszal, vonattal és autóval is gyorsan elérhető Budapest. Mai válogatásunkban innen gyűjtöttünk össze mesés házakat, amelyek még nem érték el a 9 számjegyű összeget, ugyanis 79 millió forint alatt megvásárolhatóak.

Felsőgödön található ez a 140 négyzetméteres családi ház. A 2001-ben épült ingatlan földszintjén egy amerikai konyhás nappali, 2 szoba, egy fürdőszoba, egy külön mellékhelyiség és egy kamra kapott helyet, míg az emeleten 2 szoba van. A ház egy évvel ezelőtt kívül-belül felújításon esett át. A falak szigetelést kaptak, újra lettek húzva a víz- és villanyvezetékek, a burkolatok, a műanyag nyílászárók és a radiátorok, valamint a térkövek és a kerítés is.

A településen épült 2010-ben ez a 193 négyzetméteres ikerházfél. A kétszintes ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, hálószoba, kamra, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és tárolók találhatók. Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és háztartási helyiség kapott helyet, azonban a háznak a felső szintje még nincs teljesen kész. A ház teteje zsindellyel fedett. A fűtésről infra padlófűtés és látványkandalló gondoskodik. Az emeleten két erkély is található, a nagy ablakos nappaliból pedig egy 35 négyzetméteres terasz nyílik. Az 510 négyzetméteres telken egy garázs is fellelhető.

Felsőgödön, az Oázis lakóparkban található ez a 130 négyzetméteres sorház. A 2009-ben épült ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdőszoba és kamra kapott helyet, az emeleten pedig 3 szoba és egy fürdőszoba került kialakításra. A házban klíma szolgáltatja a megfelelő hőmérsékletet a nyári melegben. Kandalló is beszerelhető, ugyanis kémény kiállás is van. Az előkertben autóbeállási lehetőség adott. A hátsó kertbe egy 12 négyzetméteres fedett teraszon keresztül is eljuthatunk.

Göd Újtelep részén helyezkedik el válogatásunk következő darabja. A 180 négyzetméteres családi ház egészét 4 szoba, konyha és fürdőszoba alkotja. A délkeleti fekvésű ingatlan 1990-ben épült, és tartozik hozzá egy garázs is. A 907 négyzetméteres telekre megvan az engedély még egy ház építésére, amely 120 négyzetméteres lehet. A meleget vegyes tüzelésű kazán biztosítja.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Legutóbb 2004 és 2013 között zajlott túlzottdeficit-eljárás Magyarország ellen.

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

© 2024 (v2.202102)