Imádni fogják a gyermekek: így dobhatja fel a gyerekszobát

A gyerekszobát berendezni mindig nagy dolog, hiszen a megfelelő tárgyakat kell megvásárolnunk, úgy, hogy azokat a gyermekek is szeressék és a pénztárcánk is elbírja. A berendezéskor sok kelléket felhasználhatunk: képeket, rajzokat, díszpárnákat, szőnyegeket, sátrat és természetesen játékokat. Most mutatunk néhány ötletet, amivel feldobhatja a szobát, és garantáltan nagyon fogja élvezni a kis lurkó is.

Autóágy

A fiúk többsége autókkal is játszik, amit a játékokon kívül más formában is megjeleníthetünk a gyerekszobában. Az autó formájú ágyak nagyon jól néznek ki, néhánynál még kormány is van beépítve, így az ágy még játék is lehet a gyermekek számára. Ilyen menő fekhely található ennek a 6 szobás, budakalászi családi háznak egyik szobájában is.

Ilyen ágyat több színben és “autómárkában” találhatunk, sőt még hintó és tűzoltóautó is beszerezhető. Ezt utóbbit választották ebbe a 7 szobás, siófoki családi házba.

Házikó ágy

Ha már ágy, akkor más formákat sem hanyagolhatunk el. Az utóbbi időben nagyon népszerűek lettek a házikó formájú ágyak. Ezek biztonságos helyet nyújtanak a gyerekeknek az alváshoz és a játékhoz egyaránt. Az egyedi külsejű alvóhely feletti rész tágas, magasan van a teteje, így nem üti meg magát a lurkónk. A vázára akár takaró is felrakható, így akár bunkerként is használhatja. Ennek a 4 szobás, gárdonyi családi háznak a jelenlegi tulajdonosai is ilyet választottak.

Mászóka

Minden gyermek szeret szaladgálni és mászni, ami a rossz időben és télen nem mindig megoldható a kertben vagy a játszótéren. Csemeténk szobájába ezért akár egy, az óvodákban és iskolákban is használt bordásfalat is felszerelhetünk. Emellett pedig akár egy mozgatható, kötélből és fából készült kötéllétra is beszerezhető, ha már kicsit nagyobb a gyermek. Mindkettőt beszerelték ebbe a 2+2 szobás, sződi sorházi lakás egyik szobájába.

Plüssök

Szinte minden gyerek szereti a plüssöket, amiket előszeretettel fel is halmoznak nekik a szülők. Azonban ma már nem csak kis méretben kaphatóak, vannak olyanok, melyek akár a gyerkőcnél is nagyobbak. Ezeket akár a földre is rakhatjuk, ahol hozzábújhat és rámászhat. Egy hatalmas fehér-rózsaszín unikornisnak is akadt hely ebben az 5 szobás, diósdi családi házban.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

© 2024 (v2.202102)