Közösségi szolgáltatások és okos megoldások a XIII. kerület szívében

A WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING, átadta a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, 229 lakást kínáló Park West projektjének első ütemét. Az összesen három ütemben zajló lakófejlesztés keretében mintegy 700 lakás készül. A lakópark napfényes, teraszos, energiahatékony otthonokat kínál a pezsgő XIII. kerület szívében, a LIVING sztenderdjeinek megfelelően pedig közösségi szolgáltatások és okos megoldások is elérhetőek lesznek a lakók számára.

A minap átadta a LIVING a Park West lakóparkjának első ütemét, amelynek lakásait már 97 százalékban értékesítették.

A BB energetikai besorolású (zöld hitelre alkalmas) Park West 1 lakóparkban összesen 229 darab lakás található. A fejlesztéssel a LIVING a nagyvárosi, aktív életmódot kedvelő közönséget célozza meg, akiknek fontos szempontot jelent a kiváló elhelyezkedés és megközelíthetőség, illetve a lakópark biztosította smart- és közösségi szolgáltatások.

A Park West lakópark a főváros egyik leggyorsabban fejlődő környékén, a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt. Egy könnyed sétával mindössze 10 percen belül elérhető a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a felújított Széchenyi fürdő, a WestEnd City Center és a belváros is.

„A LIVING fejlesztésében egy olyan közösségi lakóparkot adhattunk át, amely egyedülálló komfortnövelő szolgáltatásokat nyújt a lakóközösség számára. A Park West 1 a nagyvárosi és aktív életmódot kedvelők körében rendkívül népszerű, a napfényes, teraszos lakások 97 százaléka már tulajdonosra talált. A kereslet pedig továbbra is töretlen, köszönhetően a kiváló lokációnak, az otthonos, energiahatékony lakásoknak és a lakóházban kialakított közösségi tereknek, melyekkel célunk, hogy megkönnyítsük a lakók mindennapjait.”– mondta Martin János, a LIVING üzletág igazgatója.

Nem csak lakást, de irodát, raktárat, kereskedelmi vagy ipari ingatlant keres?

Nézzen körül a teljesen megújult  Raktar.info  és Irodahaz.info oldalainkon!

A Park West tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy otthonos, hatékony alaprajzú és világos lakásokat alakítsunk ki, melyek vonzóak lehetnek a pezsgő városi életet kedvelők számára. A 40-50 m2-es lakások többsége dél-keleti, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású, a legfelső szintekről pedig Budára néző kilátás fogadja a lakókat. Minden lakáshoz tartozik terasz, illetve az összes lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkoló, a házban egyedi, szintenkénti tárolók is kialakításra kerültek, a felső szintekről pedig gyönyörű kilátás nyílik többek között a budai hegyekre és a Városligetre. A fejlesztés sikere nyomán pedig a tavalyi évben elindult a Park West 2 kivitelezése is, amelynek átadása 2023 első félévében várható.

A LIVING nagy hangsúlyt fektet a munka és magánélet egyensúlyának támogatására, így a Park West 1 közösségi nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál. Emellett olyan egyedi szolgáltatások is igénybe vehetőek, mint a könyvtár, takarítás, fészer, közösségiautó-szolgáltatás, vagy a 0-24 órás csomagátvétel.

A Park West 1 minden lakása okosotthon, így a lakók kivétel nélkül élvezhetik a SMART LIVING szolgáltatás előnyeit. A SMART Home ingyenes alapcsomagba központi egység, okosdugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás tartozik, külön díj ellenében pedig igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, a komfortosabb mindennapok érdekében. A lakások kiemelkedő minőségére garancia az anyavállalat WING több mint 22 éves fejlesztő háttere és pénzügyi stabilitása.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)