Közösségi szolgáltatások és okos megoldások a XIII. kerület szívében

A WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING, átadta a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, 229 lakást kínáló Park West projektjének első ütemét. Az összesen három ütemben zajló lakófejlesztés keretében mintegy 700 lakás készül. A lakópark napfényes, teraszos, energiahatékony otthonokat kínál a pezsgő XIII. kerület szívében, a LIVING sztenderdjeinek megfelelően pedig közösségi szolgáltatások és okos megoldások is elérhetőek lesznek a lakók számára.

A minap átadta a LIVING a Park West lakóparkjának első ütemét, amelynek lakásait már 97 százalékban értékesítették.

A BB energetikai besorolású (zöld hitelre alkalmas) Park West 1 lakóparkban összesen 229 darab lakás található. A fejlesztéssel a LIVING a nagyvárosi, aktív életmódot kedvelő közönséget célozza meg, akiknek fontos szempontot jelent a kiváló elhelyezkedés és megközelíthetőség, illetve a lakópark biztosította smart- és közösségi szolgáltatások.

A Park West lakópark a főváros egyik leggyorsabban fejlődő környékén, a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt. Egy könnyed sétával mindössze 10 percen belül elérhető a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a felújított Széchenyi fürdő, a WestEnd City Center és a belváros is.

„A LIVING fejlesztésében egy olyan közösségi lakóparkot adhattunk át, amely egyedülálló komfortnövelő szolgáltatásokat nyújt a lakóközösség számára. A Park West 1 a nagyvárosi és aktív életmódot kedvelők körében rendkívül népszerű, a napfényes, teraszos lakások 97 százaléka már tulajdonosra talált. A kereslet pedig továbbra is töretlen, köszönhetően a kiváló lokációnak, az otthonos, energiahatékony lakásoknak és a lakóházban kialakított közösségi tereknek, melyekkel célunk, hogy megkönnyítsük a lakók mindennapjait.”– mondta Martin János, a LIVING üzletág igazgatója.

Nem csak lakást, de irodát, raktárat, kereskedelmi vagy ipari ingatlant keres?

Nézzen körül a teljesen megújult  Raktar.info  és Irodahaz.info oldalainkon!

A Park West tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy otthonos, hatékony alaprajzú és világos lakásokat alakítsunk ki, melyek vonzóak lehetnek a pezsgő városi életet kedvelők számára. A 40-50 m2-es lakások többsége dél-keleti, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású, a legfelső szintekről pedig Budára néző kilátás fogadja a lakókat. Minden lakáshoz tartozik terasz, illetve az összes lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkoló, a házban egyedi, szintenkénti tárolók is kialakításra kerültek, a felső szintekről pedig gyönyörű kilátás nyílik többek között a budai hegyekre és a Városligetre. A fejlesztés sikere nyomán pedig a tavalyi évben elindult a Park West 2 kivitelezése is, amelynek átadása 2023 első félévében várható.

A LIVING nagy hangsúlyt fektet a munka és magánélet egyensúlyának támogatására, így a Park West 1 közösségi nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál. Emellett olyan egyedi szolgáltatások is igénybe vehetőek, mint a könyvtár, takarítás, fészer, közösségiautó-szolgáltatás, vagy a 0-24 órás csomagátvétel.

A Park West 1 minden lakása okosotthon, így a lakók kivétel nélkül élvezhetik a SMART LIVING szolgáltatás előnyeit. A SMART Home ingyenes alapcsomagba központi egység, okosdugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás tartozik, külön díj ellenében pedig igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, a komfortosabb mindennapok érdekében. A lakások kiemelkedő minőségére garancia az anyavállalat WING több mint 22 éves fejlesztő háttere és pénzügyi stabilitása.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)