Örök divat: ilyen elegáns külsőt kölcsönöz szobájának a fehér szín

A fehér eleganciája és letisztultsága sose megy ki a divatból, hiszen egy olyan színről van szó, ami gyönyörű külsőt kölcsönöz a szobáinknak és bármilyen színnel párosítható. A fehér a lakberendezésben örök divat. Bár sokan túlságosan ridegnek és sterilnek tartják, a megfelelő kiegészítőkkel és bútorokkal csodásan lehet hangsúlyozni, és otthonossá tenni a helyiségeket. Mai cikkünkben erre mutatunk néhány példát.

Más színekkel együtt

A fehéret kiválóan fel lehet dobni más színekkel. Bármi választható mellé, hiszen a zöldtől kezdve a bordón át egészen a feketéig minden színnel nagyon jól mutat. Ennek az 5 szobás, 98 négyzetméteres mosonmagyaróvári sorháznak a nappalijában a rózsaszín púder árnyalatát használták a fehér mellett.

Ennél a 3 szobás, 67 négyzetméteres kecskeméti lakásban pedig a mustár sárga színt választották mellé a kiegészítőkben.

 

A természet színei

A fehér szín által sugárzott hidegséget roppant szép módon tudják ellensúlyozni a természetes anyagok sötétes árnyalatai. Fából készült bútorok, tölgyfa padló vagy kő fal is gyönyörű összképet ad a fehér falainkkal és bútorainkkal együtt. Ezt alkalmazták ennek a 4 szobás, 190 négyzetméteres zalaegerszegi családi háznak a nappalijában is.

A fa gerendák, a barna cserépkályha és az azonos színű bútorok mesésen egészítik ki a nappali többi, fehér részét ebben a 4 szobás, 191 négyzetméteres szegedi családi házban.

Dizájn

A lakberendezési megoldások is sokat számítanak a teljesen fehér helyiségek kialakítása során. A megfelelő bútorok kiválasztásával és elhelyezésével a szoba nem steril hatást kelt, hanem otthonossá válik. Mivel ez a szín optikailag nagyítja a teret, ezért kisebb helyiségekben is használható. A berendezési megoldásoknak köszönhetően ennek az 5 szobás, 215 négyzetméteres dunavarsányi családi háznak a nappalija is meghitté vált. A szobát még jobban feldobja az, hogy az egyik falra egy eltérő színű tapétát raktak.

Növények

A fehér szobákat nem csak a bútorokkal és más kiegészítőkkel lehet feldobni, hanem növényekkel is. A zöld szépen mutat ezzel a színnel, ráadásul az élővilág behelyezése egy ridegnek tűnő környezetbe egyből vidámabbá és élettel telibbé változtatja azt. Így tettek ennek a 3 szobás, 119 négyzetméteres VI. kerületi lakásnak a jelenlegi tulajdonosai is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)