Itt a tavasz! Lakást csakis nagy terasszal!

Ahogy beköszönt tavasszal a jó idő, sőt már az előtte lévő borongósabb hetekben is alig várjuk, hogy végre kiszabadulhassunk ki-ki a rendelkezésére álló kertjébe, vagy ha lakásban lakik, akkor a teraszra, erkélyre. Ilyenkor már elkezdjük csinosítani azt a pár négyzetmétert, virágládákat, virágokat veszünk, esetleg új kerti bútorral is feldobjuk a rendelkezésre álló teret. Már ha egyáltalán rendelkezünk erkéllyel vagy terasszal. Mindenesetre, ha épp lakásvásárlás előtt állunk, érdemes olyat választani, amihez jó nagy terasz is jár.

Mert mire is jó egy szép nagy terasz?

Egy kellően tágas terasz, jó időben egy külön élettér, egy plusz helyiség, gyakorlatilag a nappali meghosszabbítása lehet. Itt már nemcsak arról van szó, hogy ide ültethetjük ki a virágainkat, hanem be is rendezhetjük, kerti bútorral, vagy ha fedett, akár egy kanapé is kikerülhet ide. Tehát kiülhetünk kávézni vagy akár reggelizni, vacsorázni, grillezni és vendégeket is fogadhatunk itt, teraszunk a szabad levegőn eltöltött kikapcsolódás ideális helyszíne lehet. Természetesen azért nem mindegy, hol vásárolunk teraszos lakást. Fontos, hogy az ingatlan jó környéken legyen, kiváló minőségben épüljön, és természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy a terasz és az ablakok lehetőleg ne egy forgalmas útra, hanem zöldövezetre nézzenek.

A Duna közelében élni jó…

Akik a fenti feltételekkel keresnek lakást, azok számára van is egy remek ajánlatunk. A XIII. kerületi Vizafogón, azon belül is a Marina parton, egy Dunához közeli utcában épül ugyanis a Blu lakópark, melynek minden egyes lakásához nagy terasz kapcsolódik, melyeknek legtöbbjét úgy tájolták, hogy a budai hegyekre legyenek panorámásak, míg a többi terasz a szépen parkosított, medencés kertre néz. A legfelső szinteken elhelyezkedő penthouse lakások ezen kívül privát tetőteraszokat is kapnak, így a Blu-ban minden nap kikapcsolódás lesz, akkor is, ha nem szeretne kimozdulni a lakásból.

Közösségi terek, wellness a család minden tagjának

Pedig kimozdulni igenis érdemes, még ha csak házon belül is, hiszen a Blu több közösségi térrel is várja leendő lakóit. Jó időben például ott van a lakópark 4 épülete által körbezárt, 3000 nm-es belső kert, ami nemcsak gyönyörűen parkosított, de egy úszásra alkalmas medencével és egy biztonságos gyermekmedencével is rendelkezik, illetve kültéri fitnesz eszközök is helyet kapnak.

De a Blu a hidegebb évszakokban is többféle kikapcsolódási lehetőséget nyújt, hiszen a kertben egy wellness részleget is kialakítanak szaunával, sószobával, jóga nyújtószobával és aerobikra is lesz lehetőség. Az épületben található közösségi tér családi- és baráti összejövetelek szervezésére is lehetőséget nyújt, a felnőttek a közösségi irodában dolgozhatnak, ha a home office lakáson belül már kényelmetlen, miközben a gyerekeket a Kölyökklub várja.

Közel a belváros és a természet is

Azt pedig már ugye mondanunk sem kell, hogy a Blu lakóparknak mennyire előnyös az elhelyezkedése, hiszen a XIII. kerület egyik legjobb részén, a Marina parton található, ahonnan könnyen megközelíthető a belváros, minden szolgáltatás a közvetlen közelben is elérhető, kiváló a közlekedés és mindössze néhány perc csak a Duna-part. Illetve nincs messze a Margit-sziget és a Városliget sem, ha zöldövezetben szeretnénk kikapcsolódni, valamint könnyen elérhető a Váci úti irodafolyosó is, a Duna Plaza-ban pedig a bevásárlási lehetőség is adott.

Az eddig felsoroltakból már látszik, miért is érdemes a Blu-ban lakást vásárolni, pedig ez még nem minden, ugyanis a kizárólag minőségi anyagok felhasználásával épülő beruházás lakásai BB energetikai besorolásúak lesznek, így fenntartásuk sem kerül majd sokba. A változatos méretű és kialakítású lakások elhelyezkedésük okán befektetésnek, illetve bármely korosztály számára saját célra is ideálisak, a családokat otthonteremtési támogatások segítségével megvásárolható lakásokkal is várják.

Az elhelyezkedés, a minőség, a közösségi terek, és a kiváló kialakítású nagy teraszos lakások pedig annyira vonzóvá teszik a Blu lakóparkot, hogy bár az építkezés még csak márciusban fog indulni, a lakások fele máris gazdára talált. Ha nem szeretne lemaradni, látogasson el honlapunkra vagy kövessen minket közösségi oldalinkon!

A cikk megjelenését a Blu lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

© 2024 (v2.202102)