Jön a tavasz és a kerti partik időszaka! Nézzük, mi kell ahhoz, hogy igazán jól sikerüljön!

A terasszal rendelkező ingatlanok igazán népszerűek, hiszen azt nem csak nyáron, hanem az év bármelyik szakában használhatjuk. A jó időben azonban a kerti partik központjává válnak, hiszen remekül berendezhetőek, a fedett teraszoknál pedig az árnyékban élvezhetjük a meleg időt. Mai cikkünkben összeszedtük, hogy mik is kellennek egy igazán jó kerti partihoz.

Kemence

A kerti parti elengedhetetlen kelléke az étel. Azoknál a házaknál a legkönnyebb a vendéglátók dolga, ahol épített kemence is van, így helyben elkészülhetnek a finomságok. Amíg az étel készül, addig a séf is a beszélgetés részese lehet, és nem marad ki semmi fontos témából. Így van ez ennél a 3+2 szobás, 125 négyzetméteres békéscsabai sorháznál is, ahol a fedett terasz alatt egy kemence is helyet kapott, mellette pedig egy pingpong asztal is van. A teljes élmény érdekében pedig, a terasztól nem messze elhelyezkedő medencében is meg lehet mártózni.

Bútorzat

A nyári meleg napokon a fedett teraszra kiülve a nők egy pohár bor társaságában eltöltött beszélgetést, a férfiak pedig egy-egy meccsnézést is rendezhetnek. Emiatt az asztal mellett a kényelmes székek és kanapék alap eszköznek számítanak, a meccsnézéshez pedig még egy tv is felszerelésre került ennek az 5 szobás, 167 négyzetméteres, Kiskunfélegyházán található családi háznak a teraszán.

Medence

A nyári forró napokon még olykor a fedett terasz alatt is nehéz kibírni a hőséget. Ezért igazán nagy felüdülést okoz ha a kertben egy medence is kialakításra került, ahova kicsik és nagyok egyaránt vidáman mehetnek úszkálni. Pontosan így alakították ki ennek a 6 szobás, 494 négyzetméteres debreceni családi háznak a kertjét.

A kerti partik egyik legmenőbb kelléke a jakuzzi, ahol még a téli hidegben is ellazulhatunk egy-egy baráti összejövetel alkalmával. Ezt megteheti ebben az 5 szobás, 213 négyzetméteres gödöllői családi házban is.

Nagy tér

Amennyiben kisgyerekek is jelen vannak, akkor nekik tökéletes mulatságot nyújthat ha a kertben van egy nagyobb, füvesített tér is, ahol fogócskázhatnak, focizhatnak vagy egyéb játékokat játszhatnak. A gyermekek ennek az 5 szobás, 190 négyzetmétere győrújbaráti családi háznak a kertjében garantáltan remekül érezhetik magukat, amíg a felnőttek beszélgetnek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

© 2024 (v2.202102)