Mesés házakat találtunk 85 millió forint alatt Vácott

Vác Budapest agglomerációjának, a Dunakanyarnak az egyik legdinamikusabban fejlődő városa, ahol bőven akad helyben is munkalehetőség, ezért aki ide költözik, annak nem is kell feltétlenül a fővárosba ingáznia. Kiváló gazdasági helyzete, infrastruktúrája mellett pezsgő kulturális élet is jellemzi, és gyönyörű természeti környezet veszi körül. Mai bejegyzésünkben innen hozunk meseszép házakat.

Újszerű állapotú, sorházi otthon a Csendesrét lakóparkban

Vác Alsóvároson, a Csendesrét lakóparkban áll az a sorház, melynek belső lakása vált most eladóvá. A kétszintes ingatlan földszintjén amerikai konyhás nappali, kamra, mosdó, emeletén 2 hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlanhoz 50 nm kizárólagos használatú kertrész is tartozik. A csodás otthonban minden újszerű állapotú, konyhájában, fürdőszobájában, előszobájában és hálószobájában beépített bútorok vannak, melyek a beépített háztartási gépekkel együtt a vételár részét képezik.

Otthonnak és vállalkozásnak Deákváron

Vác Deákvár Papvölgy dűlő részén áll ez a tetőtér beépítéses családi ház, mely lakhatásra és vállalkozásra is alkalmas. Az ingatlan alagsori részében 3 állásos garázs kapott helyet, melyben autókozmetika működött, de alkalmas lehet más vállalkozás részére is. A hegyoldali teleknek köszönhetően a földszinti hálószoba közvetlenül a hátsó kertre, teraszra nyílik, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, mosdó és kamra kapott még helyet ezen a szinten. A tetőtérben további 2 hálószoba található, így az ingatlan tökéletesen alkalmas családok számára, természetesen itt is helyet kapott egy fürdőszoba és egy gardrób is.

Akár nagycsaládnak is a Csendes Tó közelében

Vácon a Csendes Tó közelében helyezkedik el ez a sorházi ingatlan, amely akár nagycsaládosoknak is ideális, hiszen 157 nm-es, és amerikai konyhás nappaliján kívül még 4 hálószoba kapott helyet az ingatlanban. A tetőtér beépítéses otthonnak természetesen mindkét szintjén van fürdőszoba és külön mosdó is, földszinti nappalijához egy nagy terasz is kapcsolódik. A vételár a teremgarázsban található parkolóhelyet is magában foglalja.

Bővíthető családi ház Deákváron

Deákváron, iskola, óvoda, üzletek, buszmegálló közelében található ez a nappali + 2 hálószobás családi ház, mely a tetőtér beépítésével még tovább bővíthető. Az ingatlanhoz pince is tartozik, az épület 2015-ben esett át komplett felújításon, fűtését kondenzációs kazán biztosítja.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)