Vegyen lakást, amíg nem késő!

Lakást keres? Ne feledje, hogy újabb fordulat következett be, konfliktus a szomszédban. Ez elsősorban újabb inflációs fenyegetést jelent, így, ha az önereje megvan és hitelképes, nem érdemes tovább halogatni a lakásvásárlást, hiszen pénze hónapról-hónapra kevesebbet ér.

Sajnos a világ egyre bizonytalanabbá válik, immár egy súlyos fegyveres konfliktussal is szembe kell nézünk egy szomszédos országban. Természetesen direkt veszélyt ez nem jelent, az azonban szinte borítékolható, hogy újabb lendületet kap az infláció, hiszen a 380 forint körüli euró, 350 forint körüli dollár és a 110 dollár feletti olajár sok jót nem jelent a jövőre nézve.

Hiszen ha (egyelőre a hatósági árak miatt) a lakosság nem is annyira, de a vállalatok, vállalkozások (köztük a lakásépítők) bizonyosan megérzik az orosz-ukrán konfliktus árnövelő hatásait a következő hónapokban.

Mindez pedig azt jelenti, hogy érdemes minél előbb otthont vásárolnia azoknak, akik amúgy is tervezik rövid távon a költözködést.

Azoknak tehát, akik szerencsések és van egy kis önerejük, és a költözést össze akarják kötni egy jó befektetéssel, adunk most egy tippet. Ezáltal megőrizheti értékét a pénze, de még feltehetően gyarapodhat is vagyona. Most a Belső-Ferencvárosban néztünk körül.

Először is: jó dolog élni itt a Belső-Ferencvárosban! Egymást érik itt a zöld parkok, miközben egyúttal belvárosias az infrastruktúra: boltok, intézmények, szórakozási és sportolási lehetőségek tucatjai vannak a közelben.

Ennek ellenére errefelé az árak a pesti belvároshoz képest megfizethetők, új építés esetén is. Különösen például a GAMA Residence-ben, amely a 3-as metróhoz és Ferenc körúthoz is közel van, ahol a 4-6-os villamos-családdal a fiatalabbak-idősebbek is perceken belül bármely csomóponthoz eljuthatnak.

Itt a GAMA Residence-ben XXI. századi, igen energiatakarékos lakásokat kínál a fejlesztő. Ráadásul CSOK-ot is igénybe lehet venni, a CSOK-kal vásárlók pedig még az 5 százalékos lakásáfát is visszakapják.


Márpedig ha a kitűnő minőséget, az alacsony rezsiköltségeket, az új lakásokra szóló garanciát és a teljes költségmentességet, az értékállóságot mind-mind beszámítjuk, akkor végső soron jobban járhatunk mint egy használt otthonnal. Arról nem is beszélve, hogy még mindig elérhető a mindössze 2,5 százalékos kamatozású jegybanki zöld hitel, akár 25 évre, akár 70 millió forintig. Miért? Mert a GAMA Residence megújuló hőszivattyús fűtést alkalmaz, de távolról vezérelhető okosotthon rendszer is rendelhető, így a társasház „BB” energetikai besorolást kapott.

Mindeközben a Gát utca és a Márton utca sarkán álló GAMA Residence-ben rövidesen lassan a végéhez közelednek a munkálatok.

A cikk a GAMA Residence-t építő Avico Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)