Páratlan lehetőség Kelenföldön!

A XI. kerület, azon belül is Kelenföld az egyik legnépszerűbb városrésze Budapestnek, hiszen kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, keleti oldalát a Lágymányosi-öböl és a Kopaszi-gát határolja, itt található a népszerű Bikás park, valamint olyan új fejlesztések is helyet kaptak Kelenföldön, mint az Etele Plaza vagy a Regus Budapest One irodaház.

A városrész egyik fő ütőere a Tétényi út, mely a Bartók Béla úttól egészen a Kondorosi útig húzódik. A Tétényi út kevésbé forgalmas, 2×1 sávos szakaszán, az Andor utcához közel találtunk egy remek lehetőséget, ha valaki frekventált elhelyezkedésű, mégis csendes ingatlant keres.

A szóban forgó ingatlan egy 580 nm-es telek, rajta egy 220 nm alapterületű, kétszintes, felújításra szoruló házzal, melyet szinte telekáron kínálnak eladásra. Az épület az 1940-es években épült, 40 cm-es falvastagsággal, alsó szintje normál 2,5 méteres belmagassággal, a felső szint pedig 4 méteres belmagassággal rendelkezik, tehát akár galériázható is.

Az ingatlan egyedisége abban rejlik, hogy annak ellenére, hogy forgalmas út mellett található, az előtte álló hatalmas, lombos fáknak köszönhetően a zajból szinte semmi sem érzékelhető, a hátsó udvar pedig még csendesebb, fákkal tökéletesen takart, erre néz a felső szinthez kapcsolódó hatalmas terasz is.

Az ingatlan további előnye, hogy terepszint felett 25%, terepszint alatt 30% a beépíthetősége, a megengedett legnagyobb épületmagasság 12,5 méter, a szintterületi mutató megengedett legnagyobb mértéke pedig 1,15.  Mindez azt jelenti, hogy az épület még egy szint ráépítésével + tetőtér beépítéssel bővíthető, illetve vízszintes síkban is lehet még bővíteni.

Felújítva elsősorban vállalkozás számára, cégközpontnak ideális, különösen, hogy innen az M1-es, M0-ás, illetve, a 6-os, 7-es főutak is könnyen megközelíthetőek. De saját célra is tökéletes lehet, hiszen oktatási-, egészségügyi intézmények, bevásárlási lehetőség is található a közelben, és kiváló közlekedés (a ház előtt található buszmegállóban, több busz is megáll, melyekkel néhány perc alatt elérhető a Bikás park) jellemzi. Ugyanakkor az ingatlant szinte telekáron kínálják eladásra, így az épület bontásával zöldmezős beruházás számára is ideális lehet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)