Ilyen a nagypolgári élet Debrecen szívében!

Debrecen Budapest után hazánk második legnagyobb városa, az ország gazdasági- kulturális- és tudományos életének egyik legjelentősebb központja, egyeteme nemzetközileg is elismert. A cívisváros belvárosi része pedig, mint minden jelentős nagyvárosban, itt is a nagypolgári élet színtere, különösen, ha találunk itt egy olyan lakást, ami ezt az életstílust biztosítja számunkra.

Persze emiatt nem kell feltétlenül lemondunk a 21. századi modern életünkről, mai cikkünkben egy olyan belvárosi lakást hozunk Debrecenből, amelyben a nagypolgári lakásokra jellemző tágas terek és belmagasság a modern eleganciával nagyszerű párost alkot.

A gyönyörűen felújított ingatlan a Piac utcán, a Gambrinus közben helyezkedik el, közelében üzletek, bankok, éttermek, gyógyszertár, illetve az 1-es, 2-es villamosok és több buszjárat megállója is megtalálható. A 2. emeleti lakás külön, saját használatú függőfolyosóról közelíthető meg, ami teraszként is használható. Belvárosi elhelyezkedése ellenére csendes, háta mögött található a belváros legnagyobb parkolója, ahová az új tulajdonos kedvezményesen tud parkoló bérletet váltani.

A lakás 107 nm-es, rendkívül tágas terekkel és nagy belmagassággal rendelkezik, egy amerikai konyhás nappali és 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy külön mosdó is helyet kapott benne, mindkét fürdőszoba ablakos. A közlekedőből nyíló fürdőszoba walk-in zuhanyzóval rendelkezik, a másik fürdőszoba közvetlenül az egyik hálószobából nyílik, nagy ablakkal rendelkezik. Itt egy szabadon álló kád kapott helyet, ebből a helyiségből közelíthető meg a mosókonyha is.

Az ingatlan komplett felújításon esett át, mely lakberendező keze munkáját dicséri. Ahogyan azt a bevezetőben is említettük a nagypolgári stílust és a modern eleganciát remekül sikerült ötvözni a belső kialakítás során. Így például a falak és a mennyezet díszléceket, rozettákat kaptak mutatós, ugyanakkor modern csillárokkal, amelyek remekül illenek a tágas, nagy belmagasságú terekbe, és mindenütt meghagyták, felújították a gyönyörű, eredeti beltéri ajtókat is.

A vizes helyiségek az elegancia jegyében márványmintás burkolatokat kaptak, amelyeket letisztult, bútorokkal és szaniterekkel egészítettek ki. A nagy ablakokkal rendelkező, napfényben úszó szobák padlóját parkettával burkolták. Az amerikai konyhás nappali tágas, világos terében nagyszerűen mutatnak a modern bútorok, köztük a gépesített, elegáns, fekete, rézfogantyúkkal díszített konyhabútor is, melynek pultját hozzáillő, design lámpák világítják meg. A gyönyörű berendezés a beépített és nem beépített bútorokkal együtt természetesen a vételár részét képezi.

A lakás méretéből, elosztásából és elhelyezkedéséből adódóan családok számára, befektetésnek kiadásra, vagy akár rendelőnek, irodának is ideális lehet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)