Tágas családi otthon a XV. kerületi kertvárosban!

Mai cikkünkben egy tökéletes családi otthont mutatunk be, méghozzá a főváros egyik kedvelt kertvárosi részén, Rákospalotán. Tágas terek és frekventált elhelyezkedés jellemzi ezt a XV. kerületi családi házat, melyhez ideális méretű kert és fűthető medence is tartozik. Ha tágas családi otthont, vagy akár vállalkozásnak is alkalmas ingatlant keres, kertvárosias ugyanakkor a belsőbb részekről is könnyen megközelíthető környéken, ez a cikk Önnek szól.
A XV. kerület kedvelt kertvárosi részén, mégis frekventált környéken, a Rekettye utcában található az alábbi családi ház. Innen az 5-ös, a 125-ös, valamint a 62-es és 69-es villamosok teszik lehetővé a belváros irányába való tömegközlekedést, autóval indulva pedig az M3-as bevezetőn keresztül gyorsan és kényelmesen elérhető a belváros. A Rekettye utca közvetlen környékén játszótér, uszoda, általános iskola és bevásárlási lehetőség is található, megkönnyítve ezzel a családosok mindennapjait.

A családi ház 720 négyzetméteres telken helyezkedik el, melyre elektromos kapun keresztül juthatunk be. A családi ház két lakószintjén összesen nettó 188 négyzetméternyi terület áll rendelkezésre. Az ingatlant kimondottan napos és tágas terek jellemzik.

A földszinten a családi élet központja, egy impozáns nappali helyiség kapott helyet, innen közelíthető meg a belső fűthető medence is. Ezen kívül egy hálószoba, étkezős konyha, kamra, előtér valamint egy kazán helyiség található még ezen a szinten.


A ház felső szintjén további két szoba valamit egy fürdőszoba került kialakításra. Az ingatlanhoz egy 25 négyzetméteres terasz is kapcsolódik, ahonnan közvetlenül a kertbe léphetünk.
Az ingatlant 1996-ban bővítették ki, valamint a felújítás alkalmával megtörtént a külső szigetelés és a a tetőszerkezet felújítása is. A családi ház állapota jelenleg is jól karbantartott, csupán állagfrissítési felújítást igényel.

Tökéletes választás családosok számára vagy vállalkozás kialakítására, legyen szó egészségügyi klinikáról vagy más szolgáltatóról.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla ingatlan támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)