Presztízs értékű kiadó ingatlant keres? Egyedülálló lehetőség a budai Vár közelében!

Ha cégünk számára keresünk irodát, vagy cégünk külföldi anyavállalatának vezetőit szeretnénk elszállásolni, kiemelkedően fontos a presztízs értékű környezet. Ezt Budapesten leginkább a budai Várban és környékén lehet megtalálni. Mai cikkünkben egy lakásnak, irodának is nagyszerű kiadó lakást hozunk a Logodi utcából.

A Logodi utca egy átmenőforgalomtól mentes kis utca a Várnegyedtől és a Vérmezőtől nagyjából egyenlő távolságra. Ennek a kis zsákutcának szinte a legvégén, ahol már tényleg szinte semmi forgalom nincs, helyezkedik el az a gyönyörű, klasszikus épület, melynek 3. emeletén októberi költözéssel kiadóvá válik egy szépen felújított lakás.

Az ingatlantól 10 percre található a budai Vár és a Déli pályaudvar, így metró és több villamos- illetve buszjárat is segíti a közlekedést. A Lánchíd felújítása után pedig a pesti belváros is könnyen elérhetővé válik majd. A közelben több óvoda, általános iskola, gimnázium és orvosi rendelő is található, valamint számtalan étterem, kávézó és park, edzőterem, sportpálya szolgálja a kikapcsolódást. A házzal szemközt, az utca túloldalán is egy park található játszótérrel. 

A lakás 93 nm-es, egy nappalival, külön konyhával és két, különnyíló hálószobával rendelkezik, dél-nyugati fekvésű, így egész nap napfényes. Elhelyezkedéséből és méretéből adódóan kiválóan alkalmas irodának vagy akár családoknak is, gyermekkel és kisállattal egyaránt költözhető. Fűtését gáz cirkó, hűtését klímák biztosítják.

Az ingatlan nagyon szép, felújított állapotban várja új lakóit, októbertől, 2 havi kaucióval költözhető.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szerdától a 95-ös oktánszámú benzinért bruttó 25, míg a gázolajért 18 forinttal kell többet fizetnie annak, akit nem véd a kormányzati ársapka.

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Emellett a betegek látogatását is korlátozná a Belügyminisztériumnak az egészségügy átalakításáról szóló javaslata.

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

A részletes adatok is alátámasztják, hogy júliust az export csökkenése és az import növekedése jellemezte.

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Mától lehet igényelni a megemelt összegű fővárosi rezsitámogatást.

© 2022 (v2.202102)