Nívós családi ház, gyönyörű kilátással Újbuda egyik legjobb részén

Forgalomtól mentes, madárcsicsergős környéken, egy csodálatos kilátással bíró családi otthonra bukkantunk Újbuda egyik remek, hegyoldali részén, ami tulajdonképpen két otthon. Mutatjuk is ezt a szuper-panorámás gyöngyszemet.

Ezt a különleges ingatlant a XI. kerület legjobb részén, a Sashegyen találhatjuk. A családi ház két generációnak, vagy cégközpontnak is kiváló, sőt, immár külön-külön is megvásárolható.

Ez a vidék nagyon egyedi és a mai napig nagyon keresett a budai elit körében. E remek környéken valódi kuriózum ez az ingatlan, amely tehát tulajdonképpen két teljesen önálló családi házat jelent.

A ház ráadásul nem csak elegáns környéken van, hanem, ahogyan a bevezetőben szó volt róla: csendes, nyugodt utcában található, és páratlan panorámával is bír.

A telek is eléggé nagy, 935 négyzetméteres és a lejtése miatt nem csak a ház, de a telek egy-egy pontjáról is gyönyörű panorámánk lesz a lábaink alatt elterülő városra.

A két különálló családi ház nem apró, egyenként 233+233 négyzetméter lakóterületű, és ahogy jeleztük: igény szerint külön-külön is megvásárolható!

Házanként öt szoba, több vizes helyiség, továbbá két autó parkolására is alkalmas garázs található benne. A tiszta fa burkolatú télikertről is érdemes szót ejteni, amely a ház különlegessége.

A budai otthon elhelyezkedése tehát kiváló: egyrészt adott a nyugodt, kertvárosi, budai hangulat, másrészt a belváros is közel: röpke húsz perc alatt elérhető. Bevásárlási, vagy fontosabb intézmények megközelíthetősége ráadásul mindössze 5-10 perc.

Érdemes tehát megnézni ezt a sashegyi ajánlatot, amely ideális választás lehet, ha családi házat keresünk egy nívós környéken, vagy tökéletes lehet cégközpontnak is, illetve befektetésnek, ha jó helyen szeretnénk tudni a pénzünket.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

© 2024 (v2.202102)