Nívós családi ház, gyönyörű kilátással Újbuda egyik legjobb részén

Forgalomtól mentes, madárcsicsergős környéken, egy csodálatos kilátással bíró családi otthonra bukkantunk Újbuda egyik remek, hegyoldali részén, ami tulajdonképpen két otthon. Mutatjuk is ezt a szuper-panorámás gyöngyszemet.

Ezt a különleges ingatlant a XI. kerület legjobb részén, a Sashegyen találhatjuk. A családi ház két generációnak, vagy cégközpontnak is kiváló, sőt, immár külön-külön is megvásárolható.

Ez a vidék nagyon egyedi és a mai napig nagyon keresett a budai elit körében. E remek környéken valódi kuriózum ez az ingatlan, amely tehát tulajdonképpen két teljesen önálló családi házat jelent.

A ház ráadásul nem csak elegáns környéken van, hanem, ahogyan a bevezetőben szó volt róla: csendes, nyugodt utcában található, és páratlan panorámával is bír.

A telek is eléggé nagy, 935 négyzetméteres és a lejtése miatt nem csak a ház, de a telek egy-egy pontjáról is gyönyörű panorámánk lesz a lábaink alatt elterülő városra.

A két különálló családi ház nem apró, egyenként 233+233 négyzetméter lakóterületű, és ahogy jeleztük: igény szerint külön-külön is megvásárolható!

Házanként öt szoba, több vizes helyiség, továbbá két autó parkolására is alkalmas garázs található benne. A tiszta fa burkolatú télikertről is érdemes szót ejteni, amely a ház különlegessége.

A budai otthon elhelyezkedése tehát kiváló: egyrészt adott a nyugodt, kertvárosi, budai hangulat, másrészt a belváros is közel: röpke húsz perc alatt elérhető. Bevásárlási, vagy fontosabb intézmények megközelíthetősége ráadásul mindössze 5-10 perc.

Érdemes tehát megnézni ezt a sashegyi ajánlatot, amely ideális választás lehet, ha családi házat keresünk egy nívós környéken, vagy tökéletes lehet cégközpontnak is, illetve befektetésnek, ha jó helyen szeretnénk tudni a pénzünket.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Könnyű termeszteni, finom és felhasználóbarát az itthon is egyre népszerűbb cékla, amely nemcsak afrodiziákum, minden ízében az egészségünket szolgálja.

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

© 2024 (v2.202102)