Jót, jó helyen: Debrecen belvárosának szívében!

Ha lakásvásárlásról van szó a legfontosabb természetesen a lokáció, de emellett az is nagy kényelmet nyújt, ha egy lakás tökéletes állapotban várja leendő tulajdonosait és egy festésen kívül nem igényel semmiféle ráfordítást. Éppen egy ilyen ingatlant hoztunk ma Debrecen belvárosának szívéből, ahol nem kell sem a lakás állapotával kapcsolatban, sem a környék tekintetében kompromisszumokat kötnie.

A Debrecen központjában épült Mediterrán Teraszház, több szempontból is kiemelkedő. Gyakran hangzik el a mondat, hogy lakás vásárlás során első sorban a környéket veszi meg az ember. Legyen szó akár befektetési célról, akár saját használatról, az elhelyezkedés az egyik legfontosabb szempont, hiszen nagyban hozzájárul az ingatlan értékállóságához, na meg egy felújítással sokat lehet javítani egy ingatlan állapotán, a lokáció azonban egy olyan tényező, amivel kapcsolatban nem szabad kompromisszumot kötni. Mai cikkünkben bemutatott lakás esetében azonban nem is választhatnánk jobb környéket,
Pár perces sétával elérhető innen  a Kossuth tér, a Csokonai színház, a Pláza vagy a Nagytemplom, ugyanakkor ha a napi teendők elintézésről van szó, akkor sem kell messzire menni. A környéken bankok, posta és étteremek sora várja az itt lakókat. Tömegközlekedés szempontjából is kivételes ez a városrész, az 1-es és a 2-es villamosok pillantok alatt elérhetők.

Itt, a a Debreceni Református Nagytemplom, a Déri Múzeum  és a Kölcsey Központ közelében épült néhány évvel ezelőtt a Mediterrán Teraszház.  A négyemeletes társasház harmadik emeletén található az említett lakás, amit panorámalifttel közelíthetünk meg. A 63 négyzetméteres lakásba lépve előszoba fogad bennünket innen közelíthető meg az amerikai konyhás nappali, a  fürdőszoba és mellékhelyiség. A lakás rendelkezik további egy hálószobával, spájzzal, valamint egy mosóhelyiséggel. A nappaliból nyílik egy nagy méretű loggia is, mely a társasház előtti térre néz.

A lakás egyedi méréssel rendelkezik, korszerű saját házközponti fűtésrendszer van kialakítva, mely biztosítja az alacsony energiafelhasználást.  A társasházban jól felszerelt konditerem és panorámás napozóterasz várja a lakókat, melyek a lakók számára díjmentesek természetesen. Az épület alatt mélygarázs található, melyben zárt kameraláncú biztonsági felügyelet gondoskodik a lakók nyugalmáról.

Ajánljuk ezt az ingatlant azoknak, akik igényes, frekventált otthont vagy könnyen kiadható ingatlant keresnek befektetési célból. A dinamikusan fejlődő városban a befektetők is megtalálják számításaikat, hiszen többek között az itt épülő BMW gyár miatt Debrecennek kiemelt szerepe lesz az elkövetkezendő időszakban.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)