Nyerj egy balatoni nyaralót!

A Balaton szerelmeseinek egy gyönyörű, balatoni fotókkal illusztrált e-könyv csodálatos ajándék, ennél nagyszerűbb már csak egy balatoni nyaraló lehet. Most mindkettőnek boldog tulajdonosa lehet az, aki megvásárolja a „Balatonszemes 2022 Fotóalbum” e-könyvet, ugyanis a könyv megvásárlásával részt vesz egy sorsoláson, amelyen egy 94 nm-es, nappali + 3 hálószobás, 1 fürdőszobás, 1 kerti beállóval rendelkező, balatonszemesi nyaralót nyerhet, mindössze 100 méterre a Balaton-parttól.

A gyönyörű e-fotóalbum 20.000,- Ft-ba kerül, így ideális lehet karácsonyi ajándéknak is közeli hozzátartozóink, idős szüleink, már felnőtt, Balaton imádó gyerekeink vagy akár a párunk számára, de természetesen saját részünkre is, ha a Balaton igazi rajongói vagyunk. Az igazi meglepetés pedig akkor jön el, ha nyerünk a sorsoláson, és a karácsonyfa alá a balatonszemesi nyaraló kulcsait is berakhatjuk, nyáron pedig együtt élvezheti az egész család egy saját balatoni nyaraló örömeit. Sőt, akár már télen is, hiszen a Balaton az elmúlt években már „négy évszakossá” vált, és az év bármely időszakában változatos programokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel vár.

Mennyi az esély arra, hogy megnyerjem a balatoni nyaralót?

Egészen pontosan 1:6000-hez, ugyanis az e-könyvből mindössze 6000 példány kerül értékesítésre, épp ezért is egyedülálló ajándék, még ha nem is nyerünk, hiszen limitált példányban kerül kiadásra. De visszatérve a nyereményhez, ez az arány lényegesen kedvezőbb, mintha bármilyen szerencsejátékon próbálnánk megnyerni a főnyereményt, hiszen az Ötöslottón 1:43 949 268, a Hatoslottón 1:8 145 060, a Skandináv lottón 1:3 362 260, az Eurojackpoton pedig 1:95 344 200 az esély minderre, de akkor még fennáll a veszélye annak, hogy a főnyereményen másokkal is osztoznunk kell. A kiváló elhelyezkedésű, balatonszemesi nyaralót azonban egyetlen egy személy nyerheti meg abból a 6000 emberből, akik élnek a lehetőséggel, és megvásárolják a Balaton szépségeit megörökítő e-fotókönyvet.

Mi lehet az oka annak, hogy valaki így próbálja az ingatlanát értékesíteni?

El kell, hogy mondjuk, hogy a nyereményjáték teljesen szabályos és a sorsolás közjegyző jelenlétében fog lezajlani. Nem minősül sem szerencsejátéknak, sem ingatlantombolának, sem sorsjegynek, hanem nyereményjáték, azaz egész pontosan termék promóció, hiszen a sorsoláson a termék megvásárlásával lehet részt venni, a tulajdonos az e-könyveket magánszemélyként árulja, és az e-könyvek eladásából származó bevétel után adót fizet, illetve fontos megjegyezni, hogy ő állja a nyertes által a nyeremény után illetékként fizetendő összeget is teljes egészében, tehát a nyertest semmiféle fizetési kötelezettség nem terheli.

Bár meglepőnek tűnhet, hogy valaki így próbálja ingatlanát értékesíteni, tudnunk kell, hogy külföldön ez egyáltalán nem számít ritkaságnak, és a balatonszemesi lakás tulajdonosa azért döntött így, mert nyár óta nem sikerült értékesítenie a nyaralót.

A 6000 db-os példányszámból könnyen kiszámolhatjuk, hogy így a tulajdonos végül 120 millió forintot fog kapni az ingatlanért, így felmerülhet a kérdés, hogy vajon mennyit ér a balatoni lakás. A tulajdonos elmondása szerint az ingatlan piaci értéke 90 millió forint, a maradék összeg pedig azért kell, hogy ahogy már említettük, az adót, a nyeremény után fizetendő illetéket és minden egyéb, az ügylettel járó adminisztratív költséget kifizessen. Arról nem is beszélve, hogy mindehhez ő létrehozott egy e-fotóalbumot, ami nyilván nem kevés költségébe és rengeteg munkaórájába került.

Mit kell tennem, ha indulni szeretnék a nyereményjátékon?

Ha részt szeretne venni a nyereményjátékon, Önnek nem kell mást tenni, minthogy a nyereményjáték weboldalára kattintva, megrendeli a szebbnél-szebb balatoni tájakat felvonultató e-fotóalbumot, ha pedig többet is rendel, azzal természetesen növeli a nyerési esélyeit. A kérdés persze az, hogy mi történik, ha a könyveket nem sikerül ily módon értékesíteni. Kérdésünkre az ingatlan tulajdonosa elmondta, hogy amennyiben pár hónapon belül nem tudják eladni a 6000 db e-könyvet, akkor mindenkinek visszafizetik a pénzt, és más úton próbálják az ingatlant értékesíteni.

A játékszabályzat leírását az alábbi linken találja:

https://www.ingatlannyeremeny.hu/jatekszabalyzat

 

A cikk megjelenését az ingatlan tulajdonosa, a Balatonszemes 2022 Fotóalbum értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tényleg holnap lesz az utolsó nyári óraátállítás?

Tényleg holnap lesz az utolsó nyári óraátállítás?

2023. március 26. vasárnap óraátállítás, amelyről évek óta folynak a viták, de úgy tűnik, most közeledik a vége.

Szijjártó Péter nagyon aggódott a tiszta vízért New Yorkban

Szijjártó Péter nagyon aggódott a tiszta vízért New Yorkban

Elfogadhatatlan, hogy a világ számos részén nincsen tiszta ivóvíz még az egészségügyi intézményekben sem - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter New Yorkban.

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

A hagyományoknak megfelelően ismét átadták az „Év Befektetője” Díjat a Magyar Befektetési Ügynökség (HIPA) ünnepségén, ahol kilenc kategóriában hirdettek győztest.

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Az ukrán-magyar határon 5970-en léptek be Magyarországra pénteken, a román-magyar határon belépők közül pedig 4952-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

© 2023 (v2.202102)