Régmúlt korok letűnt bája várja egy exkluzív családi házban, Tatán!

Mai cikkünkben egészen egyedi lehetőséget mutatunk, méghozzá Tatán, pihentető, békés környezetben. Egy gazdag történelmi múlttal rendelkező, azonban gyönyörűen felújított épületet hoztunk, mely egyszerre hordozza magán a letűnt korok értékeit és a mindennapjaink kényelmét.

Egészen a XVIII. századig visszavezethető múlttal rendelkezik ez a családi ház, mely egykor gróf Esterházy József tulajdonában állt. Az ingatlan jelenleg is kifogástalan állapotban van, korábbi tulajdonosai teljeskörűen felújították, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy megfeleljen a mai kor kényelmének, ugyanakkor megőrizze a régmúlt idők patináját.

Az 1410 m2-es telken álló 264 m2-es épület összesen 7 szobával rendelkezik. Az eredeti állapotában megmaradt fagerendás födém a ház sajátossága, ami tovább emeli az épület esztétikai értékét. A tágas előtérből jutunk el a ház központi részébe, az étkezős nappali helyiségbe, ahol a ház ékköve áll, egy nyitott tűzteres kandalló.

Ilyen környezetben a szeretteinkkel, barátainkkal együtt töltött idő igazi élménnyé válik. A nagy ablakoknak köszönhetően természetes fény járja be a házat egész nap. Tökéletes választás azoknak, akik értékelik a műemlékjellegű ingatlanokat, ugyanakkor fontos számukra a kényelem. Az ingatlan gyönyörű, eredeti fagerendás födémmel, nyitott tűzteres kandallóval, fedett terasszal és minden igényt kielégítő terekkel teremt tökéletes harmóniát az elegáns múltszázadi stílusjegyek és a kor elvárásai között.

A telken található egy melléképület, amit 2019-ben átépítettek kétállásos garázzsá, így több személygépkocsi biztonságos tárolása sem jelent problémát. A telken fúrt kút és automata locsolórendszer is ki van építve.

Az ingatlanhoz kapcsolódó fedett terasz tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre, a tiszta levegő és a békés környezet valódi kikapcsolódást nyújt mindenkinek.

A fűtésről gázkazán gondoskodik, ami kiegészül a kandallóval, a nyári melegben pedig klíma garantálja a kellemes hőmérsékletet. Padlás és pincerész is tartozik az épülethez, így további lehetőség nyílik egyéb helyiségek kialakítására is.

Érdemes szemügyre venni az ingatlant befektetési lehetőségként is. A ház egyedi hangulatának köszönhetően vendégház üzemeltetésére is kiválóan alkalmas, sőt elhelyezkedése is figyelemreméltó. A Tatai-tó közelsége számtalan sportolási és kirándulási lehetőséget kínál.

Legyen szó akár békés családi fészekről, akár jövedelmező befektetésről, ilyen ajánlatot nem mindennap találunk. Az alábbi videóban meggyőződhet róla a saját szemével!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)