Régmúlt korok letűnt bája várja egy exkluzív családi házban, Tatán!

Mai cikkünkben egészen egyedi lehetőséget mutatunk, méghozzá Tatán, pihentető, békés környezetben. Egy gazdag történelmi múlttal rendelkező, azonban gyönyörűen felújított épületet hoztunk, mely egyszerre hordozza magán a letűnt korok értékeit és a mindennapjaink kényelmét.

Egészen a XVIII. századig visszavezethető múlttal rendelkezik ez a családi ház, mely egykor gróf Esterházy József tulajdonában állt. Az ingatlan jelenleg is kifogástalan állapotban van, korábbi tulajdonosai teljeskörűen felújították, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy megfeleljen a mai kor kényelmének, ugyanakkor megőrizze a régmúlt idők patináját.

Az 1410 m2-es telken álló 264 m2-es épület összesen 7 szobával rendelkezik. Az eredeti állapotában megmaradt fagerendás födém a ház sajátossága, ami tovább emeli az épület esztétikai értékét. A tágas előtérből jutunk el a ház központi részébe, az étkezős nappali helyiségbe, ahol a ház ékköve áll, egy nyitott tűzteres kandalló.

Ilyen környezetben a szeretteinkkel, barátainkkal együtt töltött idő igazi élménnyé válik. A nagy ablakoknak köszönhetően természetes fény járja be a házat egész nap. Tökéletes választás azoknak, akik értékelik a műemlékjellegű ingatlanokat, ugyanakkor fontos számukra a kényelem. Az ingatlan gyönyörű, eredeti fagerendás födémmel, nyitott tűzteres kandallóval, fedett terasszal és minden igényt kielégítő terekkel teremt tökéletes harmóniát az elegáns múltszázadi stílusjegyek és a kor elvárásai között.

A telken található egy melléképület, amit 2019-ben átépítettek kétállásos garázzsá, így több személygépkocsi biztonságos tárolása sem jelent problémát. A telken fúrt kút és automata locsolórendszer is ki van építve.

Az ingatlanhoz kapcsolódó fedett terasz tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre, a tiszta levegő és a békés környezet valódi kikapcsolódást nyújt mindenkinek.

A fűtésről gázkazán gondoskodik, ami kiegészül a kandallóval, a nyári melegben pedig klíma garantálja a kellemes hőmérsékletet. Padlás és pincerész is tartozik az épülethez, így további lehetőség nyílik egyéb helyiségek kialakítására is.

Érdemes szemügyre venni az ingatlant befektetési lehetőségként is. A ház egyedi hangulatának köszönhetően vendégház üzemeltetésére is kiválóan alkalmas, sőt elhelyezkedése is figyelemreméltó. A Tatai-tó közelsége számtalan sportolási és kirándulási lehetőséget kínál.

Legyen szó akár békés családi fészekről, akár jövedelmező befektetésről, ilyen ajánlatot nem mindennap találunk. Az alábbi videóban meggyőződhet róla a saját szemével!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)