A budapesti lakóparkokban prémium minőség és zöld környezet várja

Álmai otthonát keresi a fővárosban? Akkor nem kell tovább kutatnia, ugyanis Budapesten több lakóparkban is a prémium minőség várja az új ingatlanra vágyókat. A legtöbb ráadásul zöld környezetben, a belváros forgalmától távol, de kiváló infrastruktúrával rendelkező környék, így tömegközlekedéssel vagy akár autóval könnyen elérhetjük a város több pontját. Alább egy válogatást gyűjtöttünk össze azokból a lakóparkokból, ahol a korszerű megjelenés, a kényelem és a természet közelség egyszerre valósul meg.

A Tópark – Be My City beruházás egy olyan projekt, ami számtalan tekintetben imponáló lehet bárki számára. A főváros zajától távol, zöld környezetben épül fel a lakópark komplexum. Mindez kiegészül a kiváló infrastruktúrával, a modern műszaki megoldásokkal és az energiatakarékos jegyek is dominálnak. Akár parkosított, barátságos helyen keresne otthonokat, akár minőségi irodaterületeket vagy netalán hatalmas üvegekkel rendelkező üzlethelyiségeket, itt bármelyik megtalálható. Számos szolgáltatás garantálja az itt lakók kikapcsolódását és a sportolási lehetőség is adott.

250 újépítésű és magával ragadó otthon került kialakításra, amiknek mérete és kialakítása rendkívül változó. A 49 m2-es lakásoktól a nagyobb, 120 m2-es alapterületű ingatlanokig válogathatunk a kínálatból. Ezek közül több ingatlanhoz tartozik francia erkély vagy hatalmas méretű terasz, így még különlegesebbé téve az otthoni élményeket. A lakások mindegyikében intelligens vezérlésű mennyezeti hűtés-fűtés rendszert építettek be, ami hozzájárul a közüzemi költségek alacsonyan tartásához. A Törökbálinti-tó közelsége szintén a pozitívumok közé sorolható, így a jó levegő és a csendes miliő biztosított.

A Metrodom River különlegesnek számít az újépítésű lakóparki projektek tekintetében. A lakóparkon belüli szolgáltatások és a Duna parti elhelyezkedés hozzájárul az egyedi és prémium életvitelhez. Itt valóban közvetlen kapcsolat valósul meg a Dunával és a hatalmas, 3 hektáros parkosított területen megvalósított épületkomplexum számos kikapcsolódási lehetőséget is nyújt. Összesen 712 lakás került kialakításra, 5 ütemben, valamint a Budafoki úton a lakópark határán egy kisebb irodaépület is épült, ami fogadóépületként is funkcionál, illetve elválasztja a lakóparkot a Budafoki út forgalmától.

Az épület műszaki kialakítását tekintve több szempontot is figyelembe vettek és komoly hangsúly került az energiagazdálkodásra. A mennyezeti hűtés és fűtés a saját fejlesztésű Dual Eco rendszernek köszönhetően kényelmes és könnyen kezelhető. Az okosotthon rendszeren keresztül működik a videókaputelefon, illetve a redőnyöket és a lakás hőmérsékletét is ezen keresztül tudjuk beállítani. Teremgarázs is rendelkezésre áll, ahol elektromos autó töltő is biztosított.  A lakóparkon belül is igénybe vehető több szolgáltatás, családi bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda, baba játszószoba és többkorosztályos hagyományos és vizes játszótér, amik a gyerekes családoknak kedveznek. A sportolási lehetőségek is adottak, fitneszteremmel, szaunával és kültéri edzőgépekkel is fel van szerelve a terület.

Közvetlenül a város jól kiépült területén valósult meg a Danubio Lakópark a Duna part mentén, kiváló infrastruktúrával, aminek köszönhetően problémamentesen elérhető a belváros pezsgése minden kulturális és szabadidős tevékenységével együtt. Az energiatudatosság volt a kulcsszó a projekt létrehozása során. Ez azt jelenti, hogy a kialakítás során ügyeltek arra, hogy az egymás feletti szintek elcsúsztatásával egy dinamikus tömeget alakítsanak ki, ami nyáron természetes napvédelmet nyújt, míg télen szoláris energia nyereséget biztosít minden lakás számára. Az épület formája garantálja, hogy minél nagyobb panoráma nyíljon a Dunára illetve ez megnöveli a lakásokba bejutó természetes szórt fényt is.

A kényelem minőség és esztétika kombinációja valósul meg mind az épületben mind pedig a lakásokon belül. A 159 prémium lakás mindegyikét elrendezésük következtében sokoldalúan berendezhetik az újonnan beköltözők az egyéni igényeiknek megfelelően. Minden lakás külön mosó és szárító helyiséget kapott és beépített gardrób és tároló szekrény kialakítására is van lehetőség.

A Diana Társasházban ötvöződik a prémium kivitelezés, a zöld környezet és a csodás panoráma. A budai hegyvidék egyik legelegánsabb területén elhelyezkedő társasháza a XII. kerület szívében található az erdő mellett, egy zsákutca végében. Álmai villalakására bukkanhat itt rá, aminek belsejét mindenki saját igényeinek megfelelően alakíthatja ki, míg az épület belsejét a finom elegancia és modernitás jellemzi. A háromszintes épület 5 luxuslakással rendelkezik, ezáltal egy összetartó és barátságos lakóközösség tud kialakulni. Lakásonként külön használatú kertrészek biztosítják a privát szférát és az egyedi panorámában is gyönyörködhetünk a nap bármely szakában.

Egy 8 fős lift segíti a szintek közötti közlekedést az épületen belül és minden műszaki megoldás a modern elvárásoknak felel meg. A fűtést és a hűtést a Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer garantálja, ami a vizes helyiségekben kiegészül padlófűtéssel. Az épület fő homlokzatai különleges megjelenéssel rendelkeznek, ami a fakó arany és szürke szálcement burkolatnak köszönhető. Ez pedig harmonizál a nyílászárók megjelenésével, és a nagyméretű üvegablakokkal kibővítve sajátos megjelenést biztosít a társasháznak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

A brit védelmi miniszter szerint még több országnak kellene a NATO-hoz csatlakoznia, az oroszok folytatják az offenzívát. Háborús összefoglaló. 

© 2024 (v2.202102)