Budapest belvárosi kerületeinek energiatakarékos lakásai lehetnek az Öné!

A változások az ingatlanpiacon is egyre erőteljesebben megmutatkoznak, amit az is mutat, hogy a Budapest kerületei iránti kereslet is átalakult az elmúlt időszakban. A korábban legnépszerűbb Angyalföld a harmadik helyre került és a pandémia alatt kedvelt XVII. kerület zárja a listát a Duna House ügyfelei között mért felmérés adatai alapján. Jelenleg azokból a kerületekből hoztunk lakás válogatást, amik az adatok szerint a legjobban keresettek.

Terézváros az élre tört a közkedveltségi listán és itt több olyan lakás is eladó, amik energiatakarékosak és jó árban is vannak. A Vörösmarty utcában azonnal költözhetővé vált egy téglaépítésű, 2 szobás, összkomfortos lakás. Külön pozitívuma, hogy AIRBNB-re is alkalmas és gáz cirkó fűtésének köszönhetően a fenntartási költségek alacsonyan maradnak. A lakás felújításai során a gépészeti és villanyvezetékek teljes cseréje is megtörtént, valamint új burkolatok kerültek lerakásra. A kivételesen kedvező infrastruktúra és a maximális kényelem teszi igazán különlegessé ezt az ingatlant, és még fiatalok számára is tökéletes választás lehet.

 

A kiváló infrastruktúrájú Terézvárosban egy 4+2 szobás, dupla fürdőszobás társasházi lakás is eladóvá vált. A 197 m2-es, teljes körűen felújított lakás teljesen bútorozott és a konyha is korszerűen gépesített. A szobák fűtését gáz cirkó biztosítja és meleg burkolattal illetve a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. Akár saját felhasználásra akár befektetésként vásárolná meg, akkor is értékálló ingatlan kerül a birtokába, hiszen a frekventált belvárosban rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. A forgalmas Westend Bevásárlóközpont, az Oktogon, a Margit-sziget és az Andrássy út is könnyen megközelíthetőek. A parkolás az utcán lehetséges, és a tömegközlekedés is problémamentes. Metro, villamos és buszmegállók is sétatávolságban találhatók.

A népszerűségi lista élén találhatjuk még a VII. kerületi Erzsébetvárost is. Itt is több ingatlan várja az újonnan beköltözőket. Ilyen például a Hevesi Sándor téren található 3+1 szobás, 113 m2-es, felújított, utcai és udvari nézetű, gáz cirkó fűtésű öröklakás. Az ingatlan frissen felújított, és akár két lakássá is átalakítható a kialakított 2 bejárati ajtónak köszönhetően. A lakás fűtéséről gáz cirkó gondoskodik. Az utcai szobákból gyönyörű a kilátás és a természetes napfény szinte egész nap árad a lakásba. Innen a közlekedés is kiváló, hiszen a 4-6-os villamossal könnyedén megközelíthető a város bármelyik pontja. A közelben pedig szintén találhatók kisebb-nagyobb üzletek, bank, dohánybolt és éttermek. Tökéletes választás lehet fiatal pároknak!

Belső-Erzsébetvárosban egy 49 m2-es, 1+1 szobás 4. emeleti, tehermentes és teljeskörűen felújított, barátságos kislakás is eladósorba került. A lakásokat csak a lakók tudják megközelíteni, ugyanis az emeleti körfolyosóra rácson keresztül lehet bejutni, így maximális a biztonság. A fűtést gáz cirkó biztosítja, ennek köszönhetően a rezsiszámlák alacsonyan maradnak és határértéken belül van a villany- és a gázfogyasztás is. A környék pozitívuma, hogy a közelben található a Károlyi-kert és a 4-6-os villamossal probléma nélkül el tudunk jutni a város számos pontjára, illetve a 2-es metró is a közelben található.

Akár már holnap költözne? Akkor megtaláltuk az Ön lakását! Akár fiatal pályakezdők keresik új otthonukat, akár idősebbek, ez a XIII. kerületi, földszint, teljes körűen felújított lakás, teljes bútorzattal egészen biztos mindenki igényeinek megfelelő. Ráadásul Angyalföld szintén a közkedvelt kerületek élvonalában található a csendes, barátságos és családi környezetének és a kiváló infrastruktúrájának köszönhetően. Pár perc séta alatt elérhetők óvodák, iskolák, kisboltok, szupermarketek illetve busz-, vonat és metrómegállók. Az 53 m2-es lakás elrendezése nappali+teljes értékű szoba, étkezős konyha, kádas fürdőszoba valamint egy nagy előtér. Kiváltképpen világosak a szobák és a hőérzet a rengeteg zöld környezet következtében a nagy melegben is kellemes. Mind műszaki megoldásait tekintve mind esztétikailag prémium minőséget tükröz a lakás.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)