Budapest belvárosi kerületeinek energiatakarékos lakásai lehetnek az Öné!

A változások az ingatlanpiacon is egyre erőteljesebben megmutatkoznak, amit az is mutat, hogy a Budapest kerületei iránti kereslet is átalakult az elmúlt időszakban. A korábban legnépszerűbb Angyalföld a harmadik helyre került és a pandémia alatt kedvelt XVII. kerület zárja a listát a Duna House ügyfelei között mért felmérés adatai alapján. Jelenleg azokból a kerületekből hoztunk lakás válogatást, amik az adatok szerint a legjobban keresettek.

Terézváros az élre tört a közkedveltségi listán és itt több olyan lakás is eladó, amik energiatakarékosak és jó árban is vannak. A Vörösmarty utcában azonnal költözhetővé vált egy téglaépítésű, 2 szobás, összkomfortos lakás. Külön pozitívuma, hogy AIRBNB-re is alkalmas és gáz cirkó fűtésének köszönhetően a fenntartási költségek alacsonyan maradnak. A lakás felújításai során a gépészeti és villanyvezetékek teljes cseréje is megtörtént, valamint új burkolatok kerültek lerakásra. A kivételesen kedvező infrastruktúra és a maximális kényelem teszi igazán különlegessé ezt az ingatlant, és még fiatalok számára is tökéletes választás lehet.

 

A kiváló infrastruktúrájú Terézvárosban egy 4+2 szobás, dupla fürdőszobás társasházi lakás is eladóvá vált. A 197 m2-es, teljes körűen felújított lakás teljesen bútorozott és a konyha is korszerűen gépesített. A szobák fűtését gáz cirkó biztosítja és meleg burkolattal illetve a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. Akár saját felhasználásra akár befektetésként vásárolná meg, akkor is értékálló ingatlan kerül a birtokába, hiszen a frekventált belvárosban rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. A forgalmas Westend Bevásárlóközpont, az Oktogon, a Margit-sziget és az Andrássy út is könnyen megközelíthetőek. A parkolás az utcán lehetséges, és a tömegközlekedés is problémamentes. Metro, villamos és buszmegállók is sétatávolságban találhatók.

A népszerűségi lista élén találhatjuk még a VII. kerületi Erzsébetvárost is. Itt is több ingatlan várja az újonnan beköltözőket. Ilyen például a Hevesi Sándor téren található 3+1 szobás, 113 m2-es, felújított, utcai és udvari nézetű, gáz cirkó fűtésű öröklakás. Az ingatlan frissen felújított, és akár két lakássá is átalakítható a kialakított 2 bejárati ajtónak köszönhetően. A lakás fűtéséről gáz cirkó gondoskodik. Az utcai szobákból gyönyörű a kilátás és a természetes napfény szinte egész nap árad a lakásba. Innen a közlekedés is kiváló, hiszen a 4-6-os villamossal könnyedén megközelíthető a város bármelyik pontja. A közelben pedig szintén találhatók kisebb-nagyobb üzletek, bank, dohánybolt és éttermek. Tökéletes választás lehet fiatal pároknak!

Belső-Erzsébetvárosban egy 49 m2-es, 1+1 szobás 4. emeleti, tehermentes és teljeskörűen felújított, barátságos kislakás is eladósorba került. A lakásokat csak a lakók tudják megközelíteni, ugyanis az emeleti körfolyosóra rácson keresztül lehet bejutni, így maximális a biztonság. A fűtést gáz cirkó biztosítja, ennek köszönhetően a rezsiszámlák alacsonyan maradnak és határértéken belül van a villany- és a gázfogyasztás is. A környék pozitívuma, hogy a közelben található a Károlyi-kert és a 4-6-os villamossal probléma nélkül el tudunk jutni a város számos pontjára, illetve a 2-es metró is a közelben található.

Akár már holnap költözne? Akkor megtaláltuk az Ön lakását! Akár fiatal pályakezdők keresik új otthonukat, akár idősebbek, ez a XIII. kerületi, földszint, teljes körűen felújított lakás, teljes bútorzattal egészen biztos mindenki igényeinek megfelelő. Ráadásul Angyalföld szintén a közkedvelt kerületek élvonalában található a csendes, barátságos és családi környezetének és a kiváló infrastruktúrájának köszönhetően. Pár perc séta alatt elérhetők óvodák, iskolák, kisboltok, szupermarketek illetve busz-, vonat és metrómegállók. Az 53 m2-es lakás elrendezése nappali+teljes értékű szoba, étkezős konyha, kádas fürdőszoba valamint egy nagy előtér. Kiváltképpen világosak a szobák és a hőérzet a rengeteg zöld környezet következtében a nagy melegben is kellemes. Mind műszaki megoldásait tekintve mind esztétikailag prémium minőséget tükröz a lakás.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

A törvénymódosító javaslat már az Országgyűlés asztalán fekszik.

© 2024 (v2.202102)