Észak-magyarországi csoda ingatlanok ahonnan meglesheti Mihályt, a magyar medvét

A hírek futótűzként terjednek, hogy manapság már Magyarország területén is fel lehet fedezni medvéket, főleg az észak-magyarországi részen, azon belül is Nógrád megyei községekben és a Bükk-hegység térségében. Az egyik sűrűn látott medvét, becsületes polgári nevén Mihályt, már több környéken is lencsevégre kapták. Jellegzetes foltjairól és tömzsi testéről könnyen felismerhető és akár Ön is megpróbálhat barátságot kialakítani a mackó pajtással, ugyanis a környéken igazán gyönyörű, csoda ingatlanokat lehet vásárolni.

Csendes, hegyvidéki környezetben álló kúria

A Salgótarján környéki csendes, hegyvidéki környezetben álló kúria a hozzátartozó 2,8 hektár földterülettel igazi paradicsom lehet a természetet és a nyugalmat kedvelőknek. A mintegy 597 m2 alapterülettel rendelkező, teljesen felújított kúriában 12 szoba, 8 fürdőszoba, nappali, konyha és étkező, illetve egyéb helyiségek találhatóak. Az épület környezetében egy 150 m2-es lakóépület, valamint egy 160 m2-es alapterülettel rendelkező épület is megtalálható. Az ingatlan összközműves. A fűtést gáz-cirkó, valamint padlófűtés biztosítja. Az ingatlan közvetlen közelében eladó további 130 hektáros földterület (szántó, erdő), 1 hektáros horgásztó, 2 istálló, valamint egy szerkezetkész épület. Befektetőknek kiváló lehetőség, hiszen a komplex gazdasági tevékenységre alkalmas területek adottak. Ez kiegészül azzal, hogy napelempark is kialakítható, így figyelve a környezettudatosságra is. 

Barátságos kis faluban 2 szintes családi ház

Nógrád megyében, Etes falunak az egyik legcsendesebb utcájában egy 208 m2-es, 4 + 1 félszobás, 2 fürdőszobás, 2 szintes, összkomfortos családi ház is várja az újonnan beköltözni vágyókat. Az ingatlan több generáció harmonikus együttélésére, nagyobb családok számára ideális választásnak bizonyul. Az otthon melegét gáz cirkó kazán, alternatív lehetőségként, faelgázosító kazán, a melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. A vízellátás házi vízművel megoldott, de vezetékes víz is rendelkezésre áll. A családi ház felső szintje néhány éve felújításon esett át, melynek során kicserélték a vízvezetékeket és az alsó burkolatokat is. Modern, sarokkádas, beépített tartályos WC-vel szerelt fürdőszoba került kialakításra. Az alsó szinten a fürdőszoba felújítása során épített zuhanykabint építettek be. A garázskapu elektromos, távirányítós. az autóbeálló Viacolorral burkolt. Az épület mögött kényelmes méretű, fedett teraszon lehet kikapcsolódni. A komfortot fokozza a mobil jakuzzi is. Az ingatlanhoz tartozó saroktelek, 776 m2, körbekerített, gondozott, parkosított, területén gyümölcsfák, dísznövények, kerti tároló található. 

Boldván 2 szobás, nyári konyhás családi ház

Boldván, nyugodt, csendes környéken is megvásárolható egy 72 m2-es, 2 szobás, nyári konyhás családi ház. Az ingatlan barátságos környéken található és azonnal beköltözhető állapotban van. A telek mérete 800 m2, kertje szépen gondozott. Az ingatlan teher- és tartozás mentes, falazata kő és tégla, míg tetőszerkezetének borítása cserép. Az épület szigetelt, fűtését gázkonvektorok látják el. A meleg vizet villanybojler állítja elő. Az ingatlan területén megtalálható egy nyári konyha, pince és állattartásra alkalmas épületek vagy tároló helyiségek is.

3 szobás, kétszintes családi ház Karancsságon

Eladásra kínálnak Karancsságon is, egy 90 m2 alapterületű, két lakószinttel rendelkező családi házat, a hozzá tartozó 1375 m2 telekkel. Az ingatlan pinceszintje külön bejárattal rendelkezik, ennek apropóján az előző tulajdonosok lakhatási célra használták. 3 szoba, konyha +  étkező, fürdőszoba + WC, közlekedő és kazánház található az alsó szinten. Ide a gáz bevezetésre került, így ezen szint fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. Az emeleti részen szintén 3 szoba, fürdőszoba, étkezős konyha, közlekedő és kamra található, itt vegyestüzelésű kazánnal megoldott a fűtés. Az ingatlan két generáció részére, összeköltözőknek, vagy vállalkozás céljára is megfelelő választás lehet. Telke viszonylag sík, ásott kút, és egy-két gyümölcsfa található rajta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)