Síelni készül a család? Ezt az egy dolgot ne felejtsd el!

Manapság rengetegen jegyeznek fel maguknak bakancslistás helyeket, amiket szívesen meglátogatnának, hisz ennek ma már szinte csak a pénz szabhat határt. Szükséges azonban, hogy utazásainkat jó átgondoltsággal tervezzük meg, hiszen egy út számtalan kockázatot rejthet magában, aminek viselése akár sok százezer forintunkba kerülhet, így mindig jobb elővigyázatosnak lenni és utasbiztosítást kötni!

Külföldön akár egy egyszerű háziorvosi vizsgálat, egy gyomorrontás vagy akár egy kisebb baleset esetén is horrorösszegeteket hagyhatunk ott az orvosnál, nem is beszélve arról, ha ne adj isten egy komolyabb baleset ér minket vagy akár egy családtagunkat. Ezekre az esetekre jobb minél előbb felkészülni.

Mint mind tudjuk elérkezett az egész évben várva várt síszezon, ami manapság már egyre több embert érint. Európában rengeteg síparadicsom található több országban is, ezért mindenki számára egyre könnyebben elérhetővé váltak ezek a helyek. Az utóbbi években rengeteg ember a sportág szerelmesévé vált, azonban ezek az extrémsportok sajnos igen nagy kockázatot rejtenek magukban. Történhetnek velünk váratlan dolgok, amikre nem tudunk előre felkészülni, vagy akár nem is gondoltunk rá előtte. Ilyen lehet például, ha megsérül a saját, vagy bérelt sporteszközünk, ellopják a pénzünket, vagy esetlegesen valami baleset ér minket. Mutatjuk, mi mit ajánlunk az ilyen esetekre.

Válasszunk nagy múlttal, stabil háttérrel rendelkező biztosítót!

Egyszóval a lényeg tehát az, hogy bárhova utazunk, fontos, hogy jó kezekben legyünk, azaz körültekintően válasszunk biztosítót, utasbiztosítást. Ha biztosra akarunk menni, érdemes olyan biztosító társaságot választani, amely már régóta működik Magyarországon és kifejezetten sí utasbiztosítási csomagkedvezményt is kínál, ami kiváló lehet a közeljövőben síelni készülő családok számára. Az utasbiztosítási csomagot 30% kedvezménnyel tudják megvásárolni az utazni vágyók, emellett a sí utasbiztosítás az alapszolgáltatásokon felül kártérítést nyújt, amennyiben:

  • előre nem látható okból meghiúsul a sí tanfolyam,
  • ellopják, megsérül a saját vagy a bérelt sporteszköz,
  • a síbérletet nem tudja a teljes tervezett időszakban felhasználni.

Megtéríti továbbá a balesetből eredő hegyi és helikopteres mentés költségét, illetve a biztosítás (vagy a fedezet) kiterjed sportbalesetből eredő csonttörésre, csontrepedésre is.

A 30%-os kedvezmény az alábbi utazási célok esetén vehető igénybe:

Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Németország, Románia, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Szerbia.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)