Eladó lakások megújuló energiahasználattal, ha sietsz, még jut neked is!

A budapesti lakosok nagy átlagának a munka, az iskola, a bevásárlás és a szórakozási lehetőségek szerepelnek az első helyen, ha a lakásvásárlási szempontokat tekintjük. Mai cikkünkben a kiváló infrastruktúrával rendelkező XIII. kerületben található Kucsma lakóparkot szeretnénk bemutatni, ahol a környéken a fentiekben felsoroltak közül mindegyiket megtalálja, nem mellesleg egy megújuló, energiatakarékos társasházban lévő lakásnak lehet szerető tulajdonosa.

A XIII. kerületi új társasház a Kucsma utca 7-9. szám alatt épül fel. A társasház két épületegyüttesből valósul meg, amiben 24 lakás kapott helyet, emiatt a lakóközösség is igen családias. A zöldtetős lakóépület, amely megújuló energiaforrásokat és takarékos üzemeltetést kínál, 2023. III. negyedévében kerül átadásra. Az Angyalföld szívében épülő minőségi lakóház, jó ízléssel és átgondolt tervezéssel készül, ezenfelül a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat, az emeleti lakásokhoz erkély, míg a legfelsőbb szinteken tetőterasz is elérhető lesz.

Azonban nem árt sietnie annak, aki szemezget az itteni ingatlanokkal, hiszen a lakások 60%-a már elkelt! A társasházban különböző lakások is eladásra kerültek már, többek között kisebb 30nm-es 1 szobás lakások, illetve nagyobb 4 szobás ingatlanok is. A lakóházban a még fennmaradó ingatlanok között szerepel néhány remek kialakítású 2 szobás, és családok számára is kedvező 4 szobás lakások is, ezért érdemes átfésülni a szabad lakások listáját.

A társasházban több szempont is igazán kedvező, első sorban ejtenünk kell néhány szót az energiatakarékosságról, ugyanis a ház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Ezért egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget.

Ami még fontos lehet, legfőképpen a fiatal párok számára, az az, hogy ennél a beruházásnál több családtámogatást is igénybe lehet venni. A kamattámogatott hitel és a babaváró hitel mellett a lakások megvásárlásához CSOK is igényelhető, az így vásárolt ingatlanok esetén pedig 0% az illeték, valamint ÁFA visszaigénylésre is lehetőség van, ezzel több millió forint megtakarítást lehet elérni.

Ahogy a fentiekben is említettük, a környéket tekintve, a XIII. kerület egyszerre nyújt kellemes zöldövezeteket, kiváló infrastruktúrát, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket egyaránt. A közelben remek oktatási intézményeket, óvodákat, cukrászdákat és sportolási lehetőségeket találhat. A közlekedést tekintve, ezen a vonalon közlekedik a 12 és a 14-es villamos, valamint többek között a 20, 30, 30A, 226, 105, 230-as buszok megállói is sétatávolságon belül vannak.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

© 2024 (v2.202102)