Nulla rezsiköltség és természetközeliség a fővárosban? Lehetséges!

Angyalföldnek egy barátságos, természetközeli részén várnak modern, új építésű és még energiatakarékos jegyekkel is felruházott lakások a Váci úthoz közel, a Lomb utca-Petneházy utca-Teve utca és Fáy utca által körül határolt tömbben. Itt nulla rezsiköltség lesz az ajándéka, hiszen a Lomb Corner energetikai besorolása AA+, aminek következtében értékálló és korszerű ingatlanokat tudhat a birtokában bárki, aki már most lecsap itt egy lakásra.

A 9 emeletes lakóparki fejlesztésben meghatározó szerepet kapott a környezettudatosság. A világítási- és elektromos rendszerek kialakításánál a legmodernebb megoldások kerültek megvalósításra és a szelektív hulladékgyűjtés is meghatározó jelentőségű. Korszerű, hőszivattyús, fűtési rendszer került beépítésre, aminek köszönhetően garantált a nyári kellemes hőmérséklet és a téli hideg napokon a kellemes meleg otthon. A megújuló energiák felhasználása szintén segíti, hogy a fenntartási költségek ne szökjenek az egekbe, ehhez pedig a beépített hőcserélők is hozzájárulnak.

A korszerű épületgépészeti megoldások mellett a Lomb Corner külsőleg is modern eleganciát tükröz. Az építkezések során kizárólag minőségi alapanyagok felhasználása történt, aminek következtében az épület hőmegtartása kiváló. A lakásokhoz kialakított emeleti teraszok hozzájárulnak, hogy ne hevüljön fel túlságosan a homlokzat a nyári időszakban, emellett pedig a beépített, rejtett redőnyök és a 20 cm vastag falszigetelés is az épület értékállóságát tükrözik.

A lakópark lakásainak tájolása az emeleteken Kelet-Dél-Nyugat, ennek köszönhetően biztosított, hogy az összes ingatlan egész nap világos és természetes napfényben fürdik. Az ingatlanok méretét tekintve bőven van választási lehetőség, hiszen a kisebb, 30 m2-es lakásoktól kezdve a több szobás, 140 m2-es lakásokig több opció elérhető még. A lakópark egyedülálló jegyei közé tartozik még a kialakított belső kert, ahol bármikor ki lehet kapcsolódni egy nehéz munkanapot követően, természeti környezetben.

A környék infrastruktúrájára szintén rendkívül kedvező, elvégre a Váci úti irodafolyosó és a Göncz Árpád városközpont metrómegálló 5 perc sétatávolságra található. Emellett az 1-es, a 14-es, a 17-es és a 41-es villamosmegállók is könnyűszerrel megközelíthetőek. Ezen kívül pedig számos kisebb-nagyobb üzlet, szolgáltatás, és kulturális lehetőség igénybe vehető a közvetlen közelben is. Kétségek nélkül állítható, hogy itt mindenki igazán kényelmes, otthonos életvitelt tud kialakítani magának!

A cikk a beruházó támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)