Nulla rezsiköltség és természetközeliség a fővárosban? Lehetséges!

Angyalföldnek egy barátságos, természetközeli részén várnak modern, új építésű és még energiatakarékos jegyekkel is felruházott lakások a Váci úthoz közel, a Lomb utca-Petneházy utca-Teve utca és Fáy utca által körül határolt tömbben. Itt nulla rezsiköltség lesz az ajándéka, hiszen a Lomb Corner energetikai besorolása AA+, aminek következtében értékálló és korszerű ingatlanokat tudhat a birtokában bárki, aki már most lecsap itt egy lakásra.

A 9 emeletes lakóparki fejlesztésben meghatározó szerepet kapott a környezettudatosság. A világítási- és elektromos rendszerek kialakításánál a legmodernebb megoldások kerültek megvalósításra és a szelektív hulladékgyűjtés is meghatározó jelentőségű. Korszerű, hőszivattyús, fűtési rendszer került beépítésre, aminek köszönhetően garantált a nyári kellemes hőmérséklet és a téli hideg napokon a kellemes meleg otthon. A megújuló energiák felhasználása szintén segíti, hogy a fenntartási költségek ne szökjenek az egekbe, ehhez pedig a beépített hőcserélők is hozzájárulnak.

A korszerű épületgépészeti megoldások mellett a Lomb Corner külsőleg is modern eleganciát tükröz. Az építkezések során kizárólag minőségi alapanyagok felhasználása történt, aminek következtében az épület hőmegtartása kiváló. A lakásokhoz kialakított emeleti teraszok hozzájárulnak, hogy ne hevüljön fel túlságosan a homlokzat a nyári időszakban, emellett pedig a beépített, rejtett redőnyök és a 20 cm vastag falszigetelés is az épület értékállóságát tükrözik.

A lakópark lakásainak tájolása az emeleteken Kelet-Dél-Nyugat, ennek köszönhetően biztosított, hogy az összes ingatlan egész nap világos és természetes napfényben fürdik. Az ingatlanok méretét tekintve bőven van választási lehetőség, hiszen a kisebb, 30 m2-es lakásoktól kezdve a több szobás, 140 m2-es lakásokig több opció elérhető még. A lakópark egyedülálló jegyei közé tartozik még a kialakított belső kert, ahol bármikor ki lehet kapcsolódni egy nehéz munkanapot követően, természeti környezetben.

A környék infrastruktúrájára szintén rendkívül kedvező, elvégre a Váci úti irodafolyosó és a Göncz Árpád városközpont metrómegálló 5 perc sétatávolságra található. Emellett az 1-es, a 14-es, a 17-es és a 41-es villamosmegállók is könnyűszerrel megközelíthetőek. Ezen kívül pedig számos kisebb-nagyobb üzlet, szolgáltatás, és kulturális lehetőség igénybe vehető a közvetlen közelben is. Kétségek nélkül állítható, hogy itt mindenki igazán kényelmes, otthonos életvitelt tud kialakítani magának!

A cikk a beruházó támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)