Parádés panelek – magazinképes házgyári lakások

A sokáig, sokak által lesajnált panelek népszerűsége ismét emelkedni kezdett. Ezek a többségében nem túl nagy, gyakorta távfűtéses lakások olcsón fenntarthatók, és bár ezt sokan nem hiszik el, az egykori házgyári lakások közül meglepően nagy számban találunk olyanokat, amelyek kialakítása nagyon okos. Ha pedig valaki nekidurálja magát, egy komoly felújítással olyan csodákat lehet létrehozni, hogy biztosan senki nem tippelne arra, hogy ez “csak” egy pannellakás.

Ezúttal válogatásunkban a panel lakások közt néztünk szét, és olyan lakásokat hoztunk, amik alapján talán néhányan felülvizsgálják hozzáállásukat, és nem zárják ki rögtön a keresés során ezt az ingatlantípust.

Újlipótvárosban csinos kis másfél szobás

Egészen biztosan jelentős felújítás eredményeképpen született meg ez az érdekes beosztású, másfél szobás lakás, amit a XIII. kerületi Újlipótvárosban hirdetnek. Az alapterület ugyan csak 44 négyzetméter, de ezen a pici területen sikerült egy remekül használható tágas konyhát kialakítani, valószínűleg az egykori folyosó egy részének hozzácsapásával.

panellakás panel

Emellett pedig nappali és egy hálószoba, külön vécé, kamra (!!!!) és egy használható méretű fürdőszoba is belefért az alaprajzba. A negyedik emeleti világos lakás elhelyezkedése is parádés, közel a metró, tíz perc a Nyugati, ráadásul az egészet frissen újították fel. Nem rossz kapás.

Pestújhelyi panel, ami egy lakberendezési magazinból is jöhetne

55 négyzetméter, nappali plusz két hálószobás elrendezésével akár családi otthonnak is alkalmas ez a XV. kerületi panellakás, ami egy távfűtéses ház ötödik emeletén van – így biztosan számíthatunk arra is, hogy télen a lakás remekül tartja a hőt, hiszen alatta-felette is fűtenek a szomszédok.

panellakás panel

Tele van remek apró részletekkel: szuper a világos, hatalmas ablakos konyha a beépített gépekkel, gyönyörűek a vizes helyiségek, és persze a szobák is. Jó példa arra, hogy egy panellakás pont ugyanúgy lehet magazinszépségű, ha jó ízléssel, igényesen nyúlnak hozzá.

Nagyon világos, nagyon vonzó Újpest Központnál

Sok-sok fehér és sok-sok fény teszi olyan vonzóvá ezt a IV. kerületi, Újpest Központ közelében található 53 négyzetméteres, ötödik emeleti panellakást. A felújítás során kialakított térről megint csak senkinek nem jutna eszébe, hogy egy házgyári lakás képeit látja. Az alaprajzból kiindulva nem túl nagy mérete ellenére is alkalmas akár gyerekeseknek is, a kisebbik háló kisgyereknek teljesen megfelelő méretű.

panellakás panel

Ráadásul, a leírás szerint az elhelyezkedés is szuper: a ház egy ősfás park mellett van, így pár lépésen belül nem csak bevásárlási lehetőségeket, orvost, és hasonló “városi” szolgáltatásokat ér el az itt lakó, hanem futó-, foci- és kosárpályát, kondiparkot, játszótereket és szabadtéri pingpongasztalokat is.

Jópofa Kőbányai, 53 négyzetméteren

Nagyon ügyesen használták ki az érdekes alaprajzot ennek a Kőbányai, 53 négyzetméteres lakásnak a kialakításakor/felújításakor, és a lakás sarkában kialakított, hatalmas ablakkal rendelkező konyha akár egy sokkal nagyobb otthonhoz is tartozhatna. A feltüntett étkező praktikus használhatóságával kapcsolatban vannak kétségeim, viszont a beugróban biztosan remek helye lenne egy otthoni irodának.

panellakás panel

Vonzó a két személy számára használható méretű erkély, az meg különösen, hogy az egy hatalmas, zöld területre néz, így a nappali is tágasabbnak tűnik.  Okos gondolat volt az is, hogy a helyiségek padlóját egységesen burkolták, így ha valaki robotporszívójával együtt költözik be, nem kell majd emelgetnie a jószágot a szobák között.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)