Felújítaná a fürdőszobáját? Mutatunk ötleteket, amivel színesebbé teheti

A fürdőszoba az a helyiség, ami nem csak a tisztálkodás szempontjából kap lényeges szerepet, de itt kikapcsolódni és relaxálni is lehet egy-egy nehéz munkanapot követően, így lényeges, hogy ennek megfelelően alakítsuk ki. Alább mutatunk pár ingatlant, ahol nagyszerű kiegészítőkkel, színekkel vagy éppen a berendezéssel értek el igazán káprázatos hangulatot. 

Barna szín a természettel harmóniában

Talán első ránézésre soknak vagy extrémnek gondolhatjuk a kialakítást, de ha egy kicsit hozzászokunk a látványhoz, akkor azt mondhatjuk, hogy igazán autentikus, otthonos hangulatot áraszt magából a helyiség. A természetes fafelületek a természetközeliséget sugározzák, ami kiegészül az egyedileg kialakított kő mosdókagylóval is. Ugyanakkor maga az egész ház modern jegyeket hordoz magán. A 140 m2-es, 3 szobás, miskolci okosház Martinkertváros közkedvelt részén épült fel. Prémium anyagokat használtak fel az építkezések során és korszerű energetikai megoldások valósultak meg, ennek köszönhetően az ingatlan fenntartási költségei alacsonyak. A pihenésre és feltöltődésre itt egy infraszauna és egy 6 fős jakuzzi is szolgál.

Azonban a barna szín egy modern, letisztult fürdőszobában is tökéletesen működik, ahogy ebben a budapesti, VII. kerületi, 3 szobás lakásban is megfigyelhetjük. A nagy tükör, a zuhanyzós sarokkád igazán hangulatossá teszi a helyiséget, de az ingatlan összes többi helyiségére is elmondható, hogy a modern elegancia és a gondos kivitelezés tükröződik vissza.

Márványos lazac szín

A Budapest XII. kerületében, a Széchenyi-hegyen található majdnem 700 m2-es telken felépült panorámás villaépületnél igazi esztétikai élmény fogad minket. A márványos lazac színű csempe barátságos hangulatot áraszt magából, amit a fa bútordarabok és kiegészítő elemek, valamint az arany színű csaptelep és a virágos lámpák csak tovább fokoznak. Akár befektetőknek vagy ingatlanfejlesztőknek is kiváló választás lehet ez a ház, mert két különálló lakássá alakítható át. A lakóterület 450 m2, amihez egy hatalmas méretű, 64 m2-es terasz is kapcsolódik. A 8 szobás, hegyvidéki panorámás, igényesen kivitelezett és örökzöld fákkal körülvett ingatlan álmai otthonává válhat.

Stílusos és erőteljes fekete

A markáns árnyalatoktól sem kell megrettenni, mert a tervezést is meg tudja könnyíteni és egészen biztos, hogy egyedivé válik a helyiség. Hiszen a fekete színvilághoz sok minden tud passzolni és könnyű ehhez igazítani a fürdőszoba további tartozékainak színeit. Ahogy itt, a Budapest III. kerületi lakásnál is láthatjuk a fekete csempék sötét tónusát természetes fa bútorokkal oldották. De a tükör led világítása és a fehér kiegészítő elemek szintén egy kicsit finomabbá teszik a hangulatot. A lakás különlegessége, hogy itt az összes helyiségben továbbvitték a fekete bútorok és kiegészítő elemek adta merész kialakítást.

 

Életerős kék

A kék friss, üde hangulatot áraszt magából és igazán létjogosultsága van a fürdőszobában, hiszen azonnal a vízre asszociálunk róla. A Gyöngyös belvárosában található 75 m2-es álomotthonban kék csempével dobták fel a helyiség hangulatát, ami kiegészül a tükör körüli led fénnyel és a modern, letisztult fehér bútorokkal. A ház teljes felújításon esett keresztül 2021-ben, ami során a villanyhálózat, a szennyvíz és a vízhálózat kiépítése is megvalósult. A helyiségek minden része gondosan, saját részre megtervezett. Ebbe a gyönyörű lakásba csak költöznie kell. Nem kell a felújítással foglalkoznia, garantáltan csalódásmentes otthonra lelhet.

Az energikus, vérpezsdítő vörös

Meleg atmoszférát sugall és barátságos, szerethető kiegészítője lehet a fürdőszobának egy kicsit merészebb, vörös szín is. A XIV. kerületben található, 2 szintes, dupla komfortos, klímás lakás jól operál ezzel, nem viszi túlzásba, nem uralja le az egész fürdőszobát a vörös csempe, hanem vidám hangulatot teremt. A 109 m2 alapterületű, III. emeleti ingatlan emellett napfényes, tágas amerikai konyhás nappalival rendelkezik, ami kiegészül 5 különnyíló szobával és dupla fürdőszobával. Az ingatlan saját felhasználásra vagy befektetésre is kiváló, és azonnal bérbe adható.

A megnyugtató zöld hatása 

Ez a szín is kellemes harmóniában tud lenni a fürdőszoba többi tartozékával és bútorával. Ugyanakkor persze az árnyalat kiválasztása is lényeges, mert egy hangsúlyos, méregzöld talán túl uralkodó lenne, de ez a pécsi lakásban is megtalálható pasztell zöld szín abszolút megnyugtató és pihentető miliőt teremt meg. A lakás többi részét is rendezettség és stílusos elrendezés jellemzi, így kitűnő választás lehet bármely korosztály számára.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)