Kerületmustra: Irány Angyalföld!

Újonnan induló válogatás-sorozatunkban, a “Kerületmustrában” végig bogarásszuk a főváros népszerű kerületeinek eladó ingatlankínálatát: hozunk példát egy kisebb garzonra, egy másfél-2 szobás lakásra, egy 2-3 gyerekes család számára ideális otthonra, valamint egy luxusingatlanra. De akkor vágjunk is bele: lássuk mi a felhozatal Budapest egyik legnépszerűbb környékén, a XIII. kerületben!

A XIII. kerület kiépülése az elmúlt negyed évszázadban gyökeres átalakuláson ment keresztül. A legtöbb kerülettől eltérően nincs általános elnevezése, Angyalföld, Göncz Árpád városközpont, Újlipótváros, Vizafogó városrészekből és a Népsziget déli részéből áll. Vállalkozások, intézmények egyaránt szívesen költöznek ma már nemcsak a Váci úti irodafolyosó példaértékű fejlődést produkáló területére, hanem más kerületi helyszínek szintúgy kedveltek. A XIII. kerület a főváros fejlődésének egyik motorja, s a lakásépítkezések terén is az élen áll.

Panorámás garzonlakás

XIII. kerületben Vizafogó belső részén egy eladó patinás kis garzonra bukkantunk kitűnő panorámás kilátással. A Véső utcában, egy 2006-ban épült ház 7. emeletén található a kis kuckó. A lakás közvetlen közelében nem található másik ingatlan, így ennek, illetve a Déli tájolásnak köszönhetően a lakás minden napszakban világos.

A belső terek tágasak, és teljesen be vannak rendezve. Remek konyha, kádas fürdőszoba is található, emellett a teljes bútorzat a lakásban marad. Az ingatlan fűtéséről klíma és házközponti fűtés gondoskodik. Az ingatlan környéke kifogástalan, hiszen Vizafogó belső részén helyezkedik el.

Modern, két hálószobás lakás 79nm-en

Újlipótvárosban a Visegrádi utcában egy harmadik emeleti ingatlan került eladásra. Az ingatlan egy minőségi, teljeskörűen felújított, világos, csendes kis kuckó. Két fürdőszobával, amerikai konyhás nappalival, ezen kívül egy hálószobával és egy dolgozószobával is rendelkezik.

Kialakításának köszönhetően remek választás egy fiatal pár vagy egy kis család számára. Belső terei és berendezése modern, exkluzív életstílust kölcsönöznek. Az ingatlan kiváló környéken helyezkedik el, Újlipótváros szívében, így rengeteg tömegközlekedési, bevásárlási, szórakozási lehetőség található a közelben.

Családi fészek Angyalföldön

Angyalföld kertvárosi részén a Vőlegény utcában eladó egy 120nm-es, rendezett lakás egy téglaépítésű társasházban. A felújított ingatlan egy kétfrontos, zárt kertre néző legfelső emeleti kuckó, melyben előszoba, amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba, valamint fürdő és kamra is található. A tágas terek és a több hálószoba miatt, az ingatlan kifejezetten alkalmas több gyerekes család számára is.

A lakásban nemrégiben a nyílászárók, víz-gáz, villanyvezeték és a burkoltok cseréje is megtörtént. A fűtésről gáz-cirkó gondoskodik, emellett minden közmű egyedi mérés alapján fizetendő. A közelben számos bevásárlási lehetőség, játszótér, orvosi rendelő, és szórakozási lehetőség is megtalálható.

Prémium ingatlan hófehérben

Újlipótvárosban eladó a következőkben bemutatott egyedi, 152 nm-es prémium ingatlan, melynek jelenlegi állapota néhány éve került kialakításra. A lakás belső tereinek kialakítása ideális, szinte a teljes egésze fehér berendezésben pompázik. A lakás központja, a hatalmas nappali teszi hangulatossá az óriás fehér területet, ezt a szín dominanciát a gyönyörű és praktikus és elszeparált konyhabútor is követi.

Ezen kívül két tágas, nagy ablakos hálószoba, dolgozószoba, mosókonyha, valamint egy optimális méretű, impozáns fürdőszoba is helyet kapott az ingatlanban. A ház fűtéséről egyedi gázcirkó, valamint légkondicionáló gondoskodik, emellett az egész terület alatt padlófűtés helyezkedik el. A méretes terek mellett, a lépcsőn feljutunk a lakás kuriózumához, a közel 60nm-es tetőteraszra, ahol a kilátás messzire engedi a tekintetet a belváros háztetőin keresztül.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

© 2024 (v2.202102)