Válaszd ezt a XIII. kerületi ékszerdobozt legújabb befektetésnek!

Mint mind tudjuk manapság igen nehéz olyan ingatlant találni, ami minden szempontból megfelelőnek bizonyul, akár befektetésnek, akár saját részre. Válaszd ezt a  XIII. kerületi ékszerdobozt, amibe te is garantáltan bele fogsz szeretni.

A XIII. kerületben, Angyalföld szívében található ez a gyönyörű összkomfortos lakás, ami akár azonnal költözhető. A 2019-ben átadott lakásnak eddig egyetlen Hölgy tulajdonosa volt, szóval mondhatjuk, hogy eddig szinte 0 km-t futott. Az első emeleten lévő három szobás lakás, makulátlan berendezésének köszönhetően, kiváló választás lehet azok számára, akik szeretik a letisztultságot. A lakásban gépesített konyha, beépített gardróbszekrény, és kertre néző erkély vár, amely nemcsak neked kedvez, de később esetleges albérlődnek is. 

Manapság nem hagyható ki ingatlanvásárlás során az energiatakarékosság alapos megvizsgálása sem. Ebben a lakásban a napelem, a hűtő-fűtő klíma, valamint az elektromos autó töltő mellett, 15 cm vastag hőszigetelés is segíti, hogy a rezsiárak ne szálljanak az egekbe. 

A környék közlekedése és infrastruktúrája kiemelkedő, több villamos és busz is közlekedik ezen a vonalon, amikkel a városközpont is könnyen elérhető. A közelben számos óvoda, iskola, szupermarket és különböző szolgáltatók találhatóak, melyek megkönnyítik a napi ügyek intézését. Emellett a kikapcsolódást, többek között a közelben lévő Városliget, a Margitsziget, plázák és fitnesztermek nyújtják.

Élvezze ki a belváros közelségének és a kertvárosias életnek minden előnyét, egy olyan modern, új otthonban, ahol nem kell a rezsiszámlák miatt aggódnia többé.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)