Két legyet egy csapásra? Energiatakarékos otthon, ahol még kedvezmények is várnak!

Manapság egyre nehezebb egy család számára olyan ingatlant találni, ami kellően tágas és minden igény kielégít egy család életkörülményeihez. A Kucsma utcai társasházban többek között erre is találhatunk megoldást, mindemellett pedig még kedvezmények is várnak!

A XIII. kerületi új társasház a Kucsma utca 7-9. szám alatt épül fel. A társasház kettő épületegyüttesből valósul meg, melyekben összesen 24 lakás, 1 iroda, 25 teremgarázs beálló és 19 tároló kerül kialakításra. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat fog tartozni, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik.

Azonban nem árt sietnie annak, aki szemezget az itteni ingatlanokkal, hiszen a lakások 60%-a már elkelt! A lakóházban a még fennmaradó ingatlanok között szerepel néhány remek kialakítású 2 szobás, és családok számára is kedvező 4 szobás lakások is, ezért érdemes átfésülni a szabad lakások listáját.

Az új épület egy minőségi lakóház, jó ízléssel és átgondolt tervezéssel készül, egy megbízható és egyúttal számos kiváló referenciával rendelkező beruházó által. Mind ezek mellett fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ennél a beruházásnál több családtámogatást is igénybe lehet venni. A kamattámogatott hitel és a babaváró hitel mellett a lakások megvásárlásához CSOK is igényelhető, az így vásárolt ingatlanok esetén pedig 0% az illeték, valamint ÁFA visszaigénylésre is lehetőség van, ezzel több millió forint megtakarítást érhetünk el.

A társasház energiatakarékosság szempontjából is igen kedvező, ugyanis a ház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Ezért egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon közel nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget, ami igen fontos szempont manapság.

A XIII. kerület jól ismert kiváló közlekedési rendszeréről, emellett a környék egyszerre nyújt természetközeli területeket, valamint munka, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket egyaránt.

A cikk megjelenését a Kucsma társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Kik állják a Párizsi Olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)