Két legyet egy csapásra? Energiatakarékos otthon, ahol még kedvezmények is várnak!

Manapság egyre nehezebb egy család számára olyan ingatlant találni, ami kellően tágas és minden igény kielégít egy család életkörülményeihez. A Kucsma utcai társasházban többek között erre is találhatunk megoldást, mindemellett pedig még kedvezmények is várnak!

A XIII. kerületi új társasház a Kucsma utca 7-9. szám alatt épül fel. A társasház kettő épületegyüttesből valósul meg, melyekben összesen 24 lakás, 1 iroda, 25 teremgarázs beálló és 19 tároló kerül kialakításra. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat fog tartozni, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik.

Azonban nem árt sietnie annak, aki szemezget az itteni ingatlanokkal, hiszen a lakások 60%-a már elkelt! A lakóházban a még fennmaradó ingatlanok között szerepel néhány remek kialakítású 2 szobás, és családok számára is kedvező 4 szobás lakások is, ezért érdemes átfésülni a szabad lakások listáját.

Az új épület egy minőségi lakóház, jó ízléssel és átgondolt tervezéssel készül, egy megbízható és egyúttal számos kiváló referenciával rendelkező beruházó által. Mind ezek mellett fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ennél a beruházásnál több családtámogatást is igénybe lehet venni. A kamattámogatott hitel és a babaváró hitel mellett a lakások megvásárlásához CSOK is igényelhető, az így vásárolt ingatlanok esetén pedig 0% az illeték, valamint ÁFA visszaigénylésre is lehetőség van, ezzel több millió forint megtakarítást érhetünk el.

A társasház energiatakarékosság szempontjából is igen kedvező, ugyanis a ház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Ezért egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon közel nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget, ami igen fontos szempont manapság.

A XIII. kerület jól ismert kiváló közlekedési rendszeréről, emellett a környék egyszerre nyújt természetközeli területeket, valamint munka, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket egyaránt.

A cikk megjelenését a Kucsma társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)