Indul a szezon! Kis lakásokat mutatunk nagy terasszal

Itt a tavasz, közeleg a kint ücsörgő szezon, így sokunkban felébred a vágy: jó lenne egy erkély vagy terasz, ahová munka előtt vagy után ki tudunk ülni, élvezni kicsit a napsütést, ültetni pár virágot, na meg kávézni vagy borozni egyet a barátokkal.

Ingatlanmustránkban ezért most kis lakásokat kerestünk jó méretű vagy egyenesen óriási terasszal.

Az abszolút bajnok: 36 négyzetméter lakás, 61 négyzetméter terasz

A kategória egyértelmű bajnoka nem lehet más, mint ez az Újbudai garzon, ahol a terasz mérete csaknem kétszerese a lakás méretének. Egyedülálló vagy, de szeretsz nagy bulikat tartani? Ezt neked találták ki!

A 36 négyzetméteres lakás elrendezése egyébként praktikusan kompakt, pont azt tudja, amit az ekkora lakások tudni szoktak. Ami viszont egészen egyedivé teszi ezt a legfelső emeleti kis lakást az a gigantikus tetőterasz, ami 61 négyzetméteren veszi körbe a lakást, csodálatos panorámát kínálva a városra. Nagyon érdekes lakás, a képek alapján nem új, biztosan izgalmas története van.

Penthouse Csillaghegyen

Szintén tisztességes terasszal büszkélkedhet ez a Csillaghegyi, lakóparki penthouse lakás. Az 57 négyzetméteres alapterület mellé kapunk még egy 63 négyzetméteres teraszt is, ami a lakás teljes hosszában terül el, közvetlen kapcsolatot biztosítva a nappaliból és a hálóból is.

A háromszintes épületekből álló lakóparkban kínált lakás jelenleg nappali plusz egy háló kialakítású. Bár a hirdetés alapján plusz egy hálószoba is kiépíthető, a képek alapján a jelenlegi elrendezés tűnik ideálisnak, kár lenne még egy szobát belenyomorítani a nem túl nagy térbe.

Két erkéllyel a budai hegyvidéken

Az előző versenyzők mellett szerénynek tűnhet ez a lakás, hiszen csak erkélye van, viszont abból mindjárt kettő is. Ha nagy bulikra nem is alkalmas, baráti beszélgetésekhez, reggeli ébredezéshez biztosan tökéletes.

Az 59 négyzetméteres lakás egy hatlakásos társasházban van, és a nappalihoz és a hálószobához is tartozik egy-egy saját terasz, mindkettő hat négyzetméter körüli – éppen kávézós méretű.

Innen meg csak bámuljuk a Dunát

Budapesten, a XIII. kerületben van ez a Marina parti lakás, amelynek teraszáról egyenesen a Duna látványában gyönyörködhetünk. Az 56 négyzetméteres ingatlan igazán tipp-top, ami megmutatkozik a 2 millió fölötti négyzetméterárban is.

Ha viszont ezen átlendülünk (esetleg pénz nem számít, mert épp most nyertük meg a lottót), akkor ez egy igazán hangulatos lakás, és a 10 négyzetméteres teraszon már nem csak kávézni/borozni lehet, de még egy villásreggelivel is kitelepülhetünk, és még mindig marad hely néhány szép virágnak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Egy héttel, június 18-ig meghosszabbítják az első Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét.

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

A vártnál kedvezőbb májusi inflációs adat hátteréről kérdezték az ATV Start műsorában munkatársunkat.

© 2023 (v2.202102)