Kifinomultság és elegancia, a fekete szín hatása a lakberendezésben

Abban a hitben élnek sokan, hogy a fekete szín a lakberendezésben komor és morózus hangulatot eredményez, és ezért jellemző, hogy sokan kerülik. Azonban megfelelően alkalmazva nem is gondolná, hogy mennyi lehetőség van ebben a színben. Mi most mutatunk pár ingatlant, ahol okosan használták a fekete színt.

Fekete könyvespolcok és bútorok a hálószobában

Egy fekete könyvespolc mindig karakteres benyomást eredményezhet, főleg néhány design elemmel kiegészítve. Ebben a belvárosi, különleges lakásban pedig nem csak a hálószoba, de a lakás többi helyiségében is előszeretettel alkalmazzák a színt és egyedi stílusban oldották meg a tapéta választásnál illetve a konyhabútorok kialakításánál egyaránt. Az utóbbi évek teljes felújítási munkálatainak köszönhetően igazán modern és elegáns otthont tudhat itt bárki magának.

Elegáns megjelenés és kontrasztos dekorációk

Ebben a 90 m2-es, nappali-étkező-konyhás + 2 hálószobás és 2 fürdőszobás lakásban igazi luxus várja, és megfigyelhetjük, hogy a jól megválasztott bútorok és dekorelemek mellett a fekete színnek igenis létjogosultsága van, és külön kiemeli az ingatlan modern jellegét. Egy téglaépítésű, klasszikus polgári stílusú, földszint + 2 emeletes társasház 1. emeletén található az ingatlan, amely esztétikailag kiemelkedő állapotban látható. A teljeskörű felújítások során a nyílászárók cseréje, a fűtés korszerűsítése, teljes villany és vízvezetékek, a gyönyörű és modern konyha, a fürdőszobák ízléses felújítása, valamint a minőségi burkolatok kivitelezése is megtörtént. A teljes berendezés pedig a vételár részét képezi. 

A klasszikus, de mindig izgalmas fekete-fehér párosítás 

Ebben a budapesti, IV. kerületi lakásban szintén egy klasszikus, de rendkívül modern megoldást találtunk. A fekete-fehér kombinációtól sem kell megijedni, mert bár első blikkre lehet merésznek hat, de igazából korszerűséget és eleganciát sugall. A 3 szobás, 2006-ban épült lakásban a minimál stílusú bútorok, a hangulatfények kiemelkedően kellemes hangulatú tereket teremtenek, és a megfelelő elosztásnak köszönhetően kitűnő választás lehet fiatalok számára.

Faldekor és nagy terek

Budapesten, a Palotanegyedben egy barátságos és praktikusan kialakított ingatlanban szintén megfigyelhetünk rendkívül okos megoldásokat, ahol a faldekor táblaként is szolgál és krétával lehet rá mindenféle rajzokkal feldobni a teret. Akár irodákban is innovatív ötlet egy ilyet elhelyezni, mert fiatalos hatást kölcsönöz és teret ad az ötletelésnek, a meetingek új fordulatot kaphatnak ilyen terekben, de akár gyerekes családoknak is tökéletes, hiszen a gyerkőc egész biztos kiélheti a kreativitását anélkül hogy bármi komoly kárt okozna.

Fekete kanapék és világos terek

A nappalikban a fekete kanapé szintén kitűnő választás lehet, hiszen főleg nagy csillárokkal és világos terekkel együtt ütős kombinációt eredményez. Debrecenben, a belvároshoz közeli részen a fent bemutatott újszerű, társasházi lakásban abszolút megvalósul mindez. Itt ráadásul rengeteg előnye is van még az ingatlannak, hiszen nem csak esztétikailag kiváló, de a fenntartási költségei is alacsonyak, és alkalmas lehet akár több gyermekes családoknak is. A lakás 98 m2 alapterületű, nappali + 3 hálószobával rendelkezik, aminek mindegyike teljes értékű és egész nap besüt a természetes napfény. Gyönyörű, gépesített konyha várja az újonnan beköltözőket és minőségi épületgépészeti megoldások.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Vang Ji kínai külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Izgalmas és magas színvonalú döntő után a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium csapata nyerte a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! 2024 tavaszi pénzügyi vetélkedőt.

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

© 2024 (v2.202102)