Kifinomultság és elegancia, a fekete szín hatása a lakberendezésben

Abban a hitben élnek sokan, hogy a fekete szín a lakberendezésben komor és morózus hangulatot eredményez, és ezért jellemző, hogy sokan kerülik. Azonban megfelelően alkalmazva nem is gondolná, hogy mennyi lehetőség van ebben a színben. Mi most mutatunk pár ingatlant, ahol okosan használták a fekete színt.

Fekete könyvespolcok és bútorok a hálószobában

Egy fekete könyvespolc mindig karakteres benyomást eredményezhet, főleg néhány design elemmel kiegészítve. Ebben a belvárosi, különleges lakásban pedig nem csak a hálószoba, de a lakás többi helyiségében is előszeretettel alkalmazzák a színt és egyedi stílusban oldották meg a tapéta választásnál illetve a konyhabútorok kialakításánál egyaránt. Az utóbbi évek teljes felújítási munkálatainak köszönhetően igazán modern és elegáns otthont tudhat itt bárki magának.

Elegáns megjelenés és kontrasztos dekorációk

Ebben a 90 m2-es, nappali-étkező-konyhás + 2 hálószobás és 2 fürdőszobás lakásban igazi luxus várja, és megfigyelhetjük, hogy a jól megválasztott bútorok és dekorelemek mellett a fekete színnek igenis létjogosultsága van, és külön kiemeli az ingatlan modern jellegét. Egy téglaépítésű, klasszikus polgári stílusú, földszint + 2 emeletes társasház 1. emeletén található az ingatlan, amely esztétikailag kiemelkedő állapotban látható. A teljeskörű felújítások során a nyílászárók cseréje, a fűtés korszerűsítése, teljes villany és vízvezetékek, a gyönyörű és modern konyha, a fürdőszobák ízléses felújítása, valamint a minőségi burkolatok kivitelezése is megtörtént. A teljes berendezés pedig a vételár részét képezi. 

A klasszikus, de mindig izgalmas fekete-fehér párosítás 

Ebben a budapesti, IV. kerületi lakásban szintén egy klasszikus, de rendkívül modern megoldást találtunk. A fekete-fehér kombinációtól sem kell megijedni, mert bár első blikkre lehet merésznek hat, de igazából korszerűséget és eleganciát sugall. A 3 szobás, 2006-ban épült lakásban a minimál stílusú bútorok, a hangulatfények kiemelkedően kellemes hangulatú tereket teremtenek, és a megfelelő elosztásnak köszönhetően kitűnő választás lehet fiatalok számára.

Faldekor és nagy terek

Budapesten, a Palotanegyedben egy barátságos és praktikusan kialakított ingatlanban szintén megfigyelhetünk rendkívül okos megoldásokat, ahol a faldekor táblaként is szolgál és krétával lehet rá mindenféle rajzokkal feldobni a teret. Akár irodákban is innovatív ötlet egy ilyet elhelyezni, mert fiatalos hatást kölcsönöz és teret ad az ötletelésnek, a meetingek új fordulatot kaphatnak ilyen terekben, de akár gyerekes családoknak is tökéletes, hiszen a gyerkőc egész biztos kiélheti a kreativitását anélkül hogy bármi komoly kárt okozna.

Fekete kanapék és világos terek

A nappalikban a fekete kanapé szintén kitűnő választás lehet, hiszen főleg nagy csillárokkal és világos terekkel együtt ütős kombinációt eredményez. Debrecenben, a belvároshoz közeli részen a fent bemutatott újszerű, társasházi lakásban abszolút megvalósul mindez. Itt ráadásul rengeteg előnye is van még az ingatlannak, hiszen nem csak esztétikailag kiváló, de a fenntartási költségei is alacsonyak, és alkalmas lehet akár több gyermekes családoknak is. A lakás 98 m2 alapterületű, nappali + 3 hálószobával rendelkezik, aminek mindegyike teljes értékű és egész nap besüt a természetes napfény. Gyönyörű, gépesített konyha várja az újonnan beköltözőket és minőségi épületgépészeti megoldások.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)