Csapjon le ezekre a barátságos, Balaton környéki nyaralókra 25 millió alatt!

Közeledik a nyár, a tóparti kikapcsolódás időszaka és mi más lehetne jobb, mint a közkedvelt Balaton környéke! Mi most pár olyan tó környéki nyaraló közül válogattuk, amik elképesztően kedvező áron, 25 millió alatt vásárolhatók meg, szóval érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk!

Falusi nyugalom és barátságos hangulat

Bakonypölöskén, Pápától 18 kilométerre került eladó állapotba egy 2 szintes, szigetelt, könnyűszerkezetes, 5 szobás, családi ház nagy telekkel és melléképületekkel. A D-i fekvésű, 110 m2-es lakóház és 1327 m2-es udvar a falu egyik zsákutcájának végén található meg, a természethez közel, fák ölelésében. Az épület szigetelt, a tetőtere beépített. Az udvaron melléképületek, garázs, állattartásra alkalmas épületek kerültek kiépítésre és ráadásul azonnal költözhető. Akár életvitelszerűen lakna itt akár nyaralónak használná mindkét esetben értékálló befektetésnek számít.

Várpalotán csodálatos panorámával családi ház

Várpalota külterületén, csodálatos panorámával rendelkező osztatlan, közös telken egy hónapja befejezett, felújított nyaraló vagy állandó lakhatásra alkalmas családi ház eladó. Az épület két szintes, alsó szintjén a konyha-étkező, nappali, fürdőszoba + WC és a pincéből kialakított, ablakkal ellátott hálószoba található. Az emeleti szinten egy tágas hálószoba és az erkély került kiépítésre, ami csodálatos panorámával rendelkezik. Az épület teljes átalakításon és felújításon ment keresztül. Megújultak a nyílászárók, beltéri és bejárati ajtók, új burkolatok kerültek beépítésre minden helyiségben, a fürdőszoba új szanitereket kapott. Az épület fűtése villanyfűtéssel megoldott, a vezetékes víz és villany az épületbe bevezetésre kerültek. A gondozott telken új telepítésű fű, jó minőségi földben és gyümölcsfák találhatóak. Mesés otthonra vagy nyaralóra vágyóknak tökéletes ingatlan lehet. 

Lesenceistvándi nyaraló a Balatontól 10 km-re

Elvonulna a világ elől? Csendre, nyugalomra, és tiszta levegőre vágyik? Itt gyönyörű, örök panorámás kilátás nyílik a tanúhegyekre és a természetre! A lesenceistvándi zártkert vagy nyaraló a Balatontól mindössze 10 km-re található. 1467 m2-es telkével igazán hatalmas zöldövezeti terület kerül az új tulajdonos birtokába. Az épület lakható, alapterülete 22 m2, a két szint pedig összesen 44 m2. A pince az 1980-as években épült téglából és kőből, megközelítése pedig aszfaltos útról lehetséges. Szerkezetileg stabil, jelenleg fűtése nincs, de lemezkályhával meg lehet oldani. Vizet egyelőre az ásott kút biztosítja. Az ingatlan per- és tehermentes, a tető borítása pala. 

Zánkán a Káli-medence kapujában nyaraló

Zánkán, a Káli-medence kapujában, 39 fa árnyékában bújik meg a frissen alakított Mókus pagony társasház. A társas üdülő 8 db külön  egységből áll. 6 db faház és 1 db 2 apartmanos kőház. Az eladó faház 20 m2-es, szobával, fürdőszobával, kis konyhasarokkal és terasszal rendelkezik. Önálló helyrajzi számon van így tulajdonosát megilleti az alapító okirat szerinti kerthasználat. A kertben grillező szalonna sütő található. Az elmúlt években a terület szálláshelyként működött a vendégek nagy megelégedésére. Befektetésnek vagy akár saját használatra is kiváló választás lehet az ingatlan, hiszen a Balaton és Balaton felvidék kulturális lehetőségeit bármikor lehet élvezni, a köztes időszakban pedig bérbe adható. Strand, vonatállomás is elérhető távolságban a faháztól.

Berhidán felújítandó, családi ház

 

Berhidán eladó egy 3 szobás, 88 m2-es családi ház a városközponthoz közel, jó környéken, egy csendes utcában. Fontos megemlíteni, hogy részben felújított ugyanakkor még további munkálatok szükségesek kívül és belül egyaránt. Maga a telekméret hatalmas a maga 2704 m2-ével. A főépülethez egy melléképület is hozzátartozik és a tetőtér beépítésével tovább bővíthető az ingatlan. A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal és radiátorokkal működik.  Nyaralónak is tökéletes lehet, de a szükséges felújításokkal akár állandó lakhelyéül szolgálhat családosoknak is. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)