Itt az álomotthona, amely ötvözi a modern és klasszikus stílust

A lakáskeresés olykor komoly gondokat tud okozni, főleg, ha a lehető legkedvezőbb ajánlatokat szeretnénk elcsípni, frekventált helyen is szeretnénk lakni és még mondjuk nagycsaládosként is legyen elég élettér. Budapesten szerencsére sok lehetőség közül lehet válogatni, a 8. kerületben azonban egy igazán különleges lakóparkkal találkozhatunk, ami egészen biztos, hogy minden felmerülő igényt maximálisan kielégít. A Fiumei Residence lakásai amellett, hogy rendkívül sok pozitívummal rendelkeznek, kiemelkedően alacsonyak a fenntartási költségei és akár egyedül költözne akár gyerekekkel, akkor is megtalálhatja itt az álomotthonát.

Józsefváros különösen frekventált környékén, a Fiumei úton található a fent említett lakópark, amely amellett, hogy egyedülállóan kedvező tulajdonságokkal épült fel, számos szempontot figyelembe vettek, hogy ne csak a mai igényeknek feleljenek meg a lakások, de jó pár évvel később is korszerűnek tekinthetőek legyenek az ingatlanok. A környék kiváló infrastruktúrája ráadásul növeli az ingatlanok értékét, hiszen a Keleti pályaudvar közvetlen közelében számos szolgáltatás és utazási lehetőség van, akár helyben szeretnénk a város más pontjaira eljutni, akár hosszabb távokra utaznánk, akkor is könnyűszerrel el lehet igazodni.  A 2-es és a 4-es metró vonala, villamosok, trolik és buszok is közlekednek. A sportolási- és szórakozási lehetőségekből sincs hiány, hiszen edzőtermek, bisztrók, kávézók, éttermek és bevásárló központok széles választéka várja az ide költözőket.

Ha olyan ingatlanokba szeretné a pénzét befektetni, ahol nem csak a modern műszaki megoldások kiemelkedőek, de a külsőségekre is épp ugyanolyan nagy figyelmet fordítottak, akkor a legjobb helyen keres, hiszen itt a megjelenésben is törekedtek arra, hogy az épület harmonikusan beilleszkedjen a városrész képébe. A 2 épületből álló projekthez két parkosított belső udvar is kiépült, amit automata öntözőrendszerrel tartanak karban. A kellemes délutáni vagy hétvégi kikapcsolódás itt garantált, legyen szó barátokkal vagy családtagokkal, igazán vidám hangulatban telhet a természeti környezetben. Egy egyedi tervezésű híd is épült annak érdekében, hogy a 2 épület között megoldható legyen az átjárás.

Ha ezek eddig még nem győzték meg, akkor azt is meg kell említenünk, hogy a környezettudatosság kulcsfontosságú szerepet kapott a kivitelezés során. Ennek köszönhetően a lakásokba hőszivattyú került, ami központi gázfűtéssel lesz kiegészítve és lakásonként egyénileg szabályozható a hőmérséklet, illetve a penthouse lakásokban padlófűtéssel is kiegészül a rendszer. A hűtést egyedi klímaegység biztosítja az udvari lakások esetében, míg az utcafronti lakásokban a hőszivattyúra csatlakozó fan-coil, a penthouse lakásokban pedig mennyezeti panel kerül beépítésre. 

A környezettudatos megoldások azonban nem merülnek ki a korszerű fűtési rendszerben. A hőszigetelés is elsőosztályú, a zajvédelemre is gondoltak, valamint a nyílászárók biztonsági üvegezéssel ellátottak, ami által még energiatakarékosabbak az ingatlanok. Ennek köszönhetően az ingatlanok fenntartási költségei egész évben alacsonyan maradnak a téli s a nyári időszakban egyaránt. A külső nyílászárók távirányításúak, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítésűek, ami csak tovább fokozza a Fiumei Residence korszerűségét. 

Az épület lakásainak alaprajza és mérete rendkívül sokszínű, ezáltal garantált, hogy itt mindenki képes a számára legmegfelelőbb otthont kiválasztani. Különösen nagy a népszerűsége a nappali + 1 hálószobás lakásoknak, de ugyanolyan sokan keresnek nappali + 2 hálószobás lakásokat is, illetve a stúdiólakások is egyre kelendőbbek azok körében, akik egyedül költöznek.

Mindegyik lakás erkélykapcsolatos, azok számára pedig, akik különösen nagyméretű és tágas otthont szeretnének, a penthouse lakásokat ajánljuk, amikhez még tetőterasz is kiépült. Itt egészen biztos, hogy bármilyen családi- vagy baráti összejövetelről legyen szó, fantasztikus hangulatban fog telni.

A személygépkocsival rendelkezőknek sem kell aggódniuk, hiszen a földszinti parkolóhelyeken megoldható a parkolás, de akár a -1-es szinten kiépített teremgarázsban is, ahol még ráadásul több parkoló elektromos töltővel is rendelkezik. Ez kiegészül azzal, hogy a kerékpárral rendelkezők a földszinten kialakított tárolókat vehetik igénybe, valamint a környezettudatosság jegyében a szelektív hulladékgyűjtésre is itt van lehetőség.

Mindent egybevetve a Fiumei Residence a legjobb választás azok számára, akik energiatakarékos, korszerű, hosszútávon is értékálló otthont szeretnének vásárolni, ami amellett, hogy kifejezetten élhető, jó környéken is helyezkedik el és a megjelenése is esztétikus. Ha most vásárol itt egy ingatlant, akkor egészen biztos, hogy jó döntést hoz!

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

© 2024 (v2.202102)