Élvezd a Duna szépségét otthonodból: pazar ingatlanok a part mentén

A Duna-part menti ingatlanok mindig különösen nagy népszerűségnek örvendtek legyen szó nyaralási célról vagy éppen életvitelszerű ottlakásról. Dunaújvárostól mindössze 15 km-re található Kulcs települése, ami azoknak ismerősen is hangozhat, akik rajonganak a természetes vízi környékekért, hiszen a gyönyörű Békás-tóról ismert a helység. Mi most találtunk néhány igazán pazar ingatlant a part mentén, amibe érdemes befektetni. 

Zöldövezeti, gyönyörű, családi ház

Kulcson, Budapesttől csupán 50 km-re, az M6-os autópályán 35 perc alatt elérhető település új, kertvárosi részén eladó egy minden igényt kielégítő, gyönyörű, családi ház. Ha szeretne kiszakadni a nagyvárosból és egy csendes, zöldövezeti, de mégis modern, dinamikusan fejlődő községben élni, akkor megtalálta a tökéletes otthont. A 149 m2-es ingatlan saroktelken található, mely 1.000 m2 nagyságú és az adottságának köszönhetően szabadon álló épület kerülhetett rá, így a ház teljesen körbejárható a saját telken belül. A ház 2007-ben épült, tégla falazattal, műanyag nyílászárókkal, igényes külső-belső és gépészeti kialakítással. A házba lépve egy tágas előtér-közlekedőbe érkezünk, innen nyílik a nappali tér, a 3 hálószoba, a tágas fürdőszoba wc-vel és egy külön wc is. A nappali-konyha-étkező jelenleg egy légtérben van, de a nappali leválasztásának sincs akadálya. Az ingatlan közvetlen szomszédságában külön helyrajzi számon található még egy építési telek, mely a vételár részét képezi. Mindkét telek külön, önállóan körbekerített. Azon a telken ahol a ház áll, a kert parkosított.

Egyedi kivitelezésű társasházban tágas lakás

Kulcson eladó egy 2007-ben épült, egyedi kivitelezésű társasházban egy kertkapcsolatos, belső kétszintes, sorházi, 133 m2-es, nappali + 5 szobás lakás, teremgarázs hellyel és felszíni beállóval. 2021-ben lett a konyha, nappali és a fürdőszoba teljesen felújítva, illetve festve. A lakás egyediségét jellemzi, hogy hozzá tartozik egy közel 500 m2-es, saját használatú kert, ahol kialakításra került egy téliesített, beüvegezett, kandallóval fűthető terasz, így az év hidegebb hónapjaiban is családjával vagy barátaival megihat egy pohár rose-t. Nyáron a nyitott teraszon tudja élvezni a délutáni napsütést és az ott kialakított bárból csapolhatja a kedvenc sörét.

Kulcsról fél órán belül érhetők el Dunaújváros, Paks, Székesfehérvár, illetve a jelenleg szintén nagy beruházásokkal bíró Iváncsa települések és azok ipari parkjai. Kulcs jól felszerelt, saját intézményekkel rendelkezik úgymint óvoda, bölcsőde, általános iskola, idősek otthona, orvosi rendelők és még számos, a mindennapi biztonságos és nyugodt élethez elengedhetetlen szolgáltatás (éttermek, sportpályák, kikötő, könyvtár, játszóterek stb).

Teljesen felújított családi ház gyümölcsfás kerttel

Kulcson egy teljes felújításon átesett, 160 m2-es családi ház is várja új tulajdonosát, egy hatalmas, 2902 m2-es telken. Emelett 32 gyümölcsfával, állattartási lehetőséggel és bő vizű fúrt kúttal együtt eladó az ingatlan. Az otthon melegét egy 24 kW-os, vízteres kandalló adja, padlófűtésre és hőleadókra rákötve, a gázfűtést pedig szintén egy 24 kW-os kondenzációs cirkó biztosítja, így a gázszámla mindösszesen 9000 forintra jön ki havonta + egy 5,3 kW-os inverteres klíma is hozzátartozik a rendszerhez. A vízszámla 2000 forint körül mozog, valamint 6 kW-os napelemek kerültek kiépítésre, így villanyszámlát fizetni se kell.

Az ingatlan a nappali mellett 3 hálószobával rendelkezik, melyekbe a napfényes étkezőből nyíló közlekedőkön keresztül juthatunk el. A nappali, az étkező, a konyha és a közlekedő egy hatalmas teret ad. Ezek a helyiségek tagolva vannak de mégis eggyé válnak, így szép fényes egybefüggő teret nyerünk. A közlekedőn keresztül juthatunk még el a két tárolóba, a kis háztartási helységbe, külön wc, wc+fürdőbe.

Közlekedés szempontjából az ingatlan nagyon frekventált helyen van, buszmegálló 5 perces sétatávolságra van a 6-os főúton. A településen minden megtalálható: patika, kávézó, pizzéria, sportpálya, Coop, fagyizó…stb.

Dunai panorámás, tégla építésű családi ház

Egy 120 m2-es, dunai panorámás, két szintes, tégla építésű családi ház is eladó állapotba került a településen. Az alsó szinten található egy kis szoba, fürdőszoba és egy konyha, ahonnan a pince helyiség közelíthető meg. A felső szinten további 2 szoba, fürdőszoba, konyha + étkező és egy 11 m2-es terasz található. A meleg víz ellátást szintenként gáz bojlerek biztosítják. A beépített nyílászárók műanyagok, és redőnnyel valamint szúnyoghálóval felszereltek. Tetőszerkezetének betongerendás közét gyapottal szigetelték, míg a héjazata cserép. A ház melegéről a vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hőleadás pedig lapradiátorokkal történik. A telken belül kialakításra került egy fúrt kút illetve állattartásra alkalmas melléképületek. Az ingatlan per és tehermentes.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy fideszes bölény eshet el a Tisza partján

Nagy fideszes bölény eshet el a Tisza partján

Öt éve is szoros volt az eredmény Szolnokon, pedig akkor nem is volt megélhetési válság. Sorozatunkban a választások legérdekesebb párharcait mutatjuk be.

Ballisztikus rakéta csapódhatott be Harkivban - Zelenszkijt körözik az oroszok

Ballisztikus rakéta csapódhatott be Harkivban - Zelenszkijt körözik az oroszok

Legalább öt sérültje van egy szombati rakétatámadásnak Ukrajnában. Az oroszok viszont azt állítják, lelőtték az amerikai nagy hatótávolságú rakétákat a Krím fölött.

A köztévének még ez is belefért: csak a béke, csak a Fidesz! 

A köztévének még ez is belefért: csak a béke, csak a Fidesz! 

A Nemzeti Választási Bizottság egyhangú döntést hozott az M1 Híradónak a kamerába választási szlogent bemondó fideszes politikusok ügyében.

A közvélemény-kutatókat „össze kellene zárni egy napra egy terembe”

A közvélemény-kutatókat „össze kellene zárni egy napra egy terembe”

A mérések közti különbségek okairól kérdeztük Ember Zoltánt, az Iránytű Intézet ügyvezetőjét.

© 2024 (v2.202102)