Ingatlant eladni gyerekjáték! Legalábbis, ha beveted hozzá a következő trükköket!

Ingatlant eladni nem feltétlenül bonyolult, hacsak mi magunk nem nehezítjük meg a helyzetet. Van ugyanis néhány banális hiba, amivel az ingatlaneladás menetét igencsak megnehezíthetjük, de van néhány trükk is, amivel hihetetlenül leegyszerűsíthetjük. Mai cikkünkben ezeket a trükköket mutatjuk be!

Marketing, marketing és marketing!

Már a hirdetésfeladást is el lehet rontani, ha nem töltünk fel szép képeket, és nem írunk lényegretörő, informatív hirdetésszöveget. De ha odafigyelünk ezekre a szempontokra, akkor is előfordulhat, hogy nem jelentkezik komoly érdeklődő, ugyanis szimplán egy hirdetés csak egy jó elhelyezkedésű, jól beárazott, jó állapotú kislakást tud eladni. Az eleve nehezebben értékesíthető ingatlantípusok esetében ennél azért jóval többre van szükség. A lakás ugyanis nem fogja saját magát eladni, és néhány nap után a hirdetés már lejjebb sorolódik a találati listákon, így egy idő után senki sem fogja észrevenni. Ilyenkor egy dolgot tehetünk: a hirdetéssel bizony foglalkozni kell!

A hirdetést ugyanis nem elég csak feltölteni, szüksége van egy kis marketingre is! Ehhez kiváló lehetőséget nyújt az Ingatlantájoló, Magyarország egyik legrégebbi ingatlanhirdetési portálja, amely igen nagy látogatottságának köszönhetően garantálja, hogy már a hirdetés feltöltésével is rengeteg embert elérhetünk, ahhoz azonban, hogy eladó ingatlanunk híre a potenciális vevőkhöz is eljusson, nem szabad napi 1-2 kávé árát megspórolni a marketingen. Az Ingatlantájolónál ugyanis mindössze ennyit kell rászánni arra, hogy kiemelési csomagot vásároljunk, amelyek által 20 kép feltöltése és más kiemelési lehetőségek is elérhetővé válnak.

Amennyiben a 120 napos csomagot választjuk, akkor hirdetésünk az Ingatlantájoló közösségi média felületein, illetve partneroldalain (Mfor.hu, Privátbankár és Infostart) is megjelenhet, amivel további több ezer érdeklődőt érhetünk el, és ingatlanunkról cikket is írathatunk, amely az Otthontérkép Magazinban jelenik meg és szintén kikerül az Ingatlantájoló közösségi felületeire és partneroldalaira.

 

Hirdess most és a választott kiemelési csomag mellé egy kreditcsomagot is kapsz ajándékba az adott kiemelési időszakra.
Ha pedig az ingyenes hirdetésnél maradsz, lehetőséged nyílik 5 képet feltölteni.

 

A kreditcsomagban található krediteket pedig arra használhatjuk, hogy segítségükkel, az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító 3 szintű licitrendszere által licitáljuk hirdetésünket a lehető legjobb pozíciókra a különféle találati listákon. Ez azért különösen hasznos, mert hirdetésünk már néhány nap után hátrébb sorolódhat a találati listákon, de ha licitálunk a legjobb helyekért, akkor napok, hetek múlva is az élen maradhat területi, illetve bármilyen egyéb szempont szerinti listázás esetén is. Ezzel még a sokat hirdető ingatlanirodákat is megelőzhetjük.

Merjünk árat csökkenteni, ha szükséges!

Nagyon könnyű abba a hibába esni, hogy ingatlanunkat túlárazzuk. Ez főképp annak köszönhető, hogy más hasonló ingatlanok hirdetései alapján próbáljuk belőni az árat, de rengeteg túlárazott ingatlan van a piacon, ami félrevihet. Ha úgy érezzük mindent megtettünk a siker érdekében és a megfelelő marketing sem érte el a kívánt hatást, akkor nagyon valószínű, hogy nem jól határoztuk meg az árat.

Ne ijedjünk meg, még nincs veszve semmi. Ha úgy látjuk, hogy túl magas árat szabtunk meg, akkor még bármikor csökkenthetünk. Az árcsökkentésről azonban senki sem fog értesülni, hacsak nem az Ingatlantájolón hirdetünk. Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően ugyanis, mindenki, aki a miénkhez hasonló ingatlanokra állított be Hirdetésfigyelőt, 24 órán belül e-mailben értesítést kap ingatlanunk árának csökkenéséről. És ez még nem minden!

 

Ne habozz! Add fel hirdetésed még ma és válassz kiemelési csomagot, amellyel számtalan előnyhöz, és most ajándék kreditcsomaghoz is juthatsz!

 

Legyünk jelen mindenütt a hirdetésünkkel!

A piacon az tud érvényesülni, aki mindenütt jelen van, akinek a hirdetése mindenütt látható! Az Ingatlantájolón ez rendkívül egyszerű, hiszen, ahogy már említettük, a 3 szintű licitrendszernek köszönhetően mindig a listaoldalak élén maradhatunk, ha pedig mindemellé még a 120 napos kiemelési csomagot is választjuk, akkor ingatlanunk az Otthontérkép Magazin hasábjain, az Ingatlantájoló közösségi média felületein és partneroldalain is megjelenhet. Az új OtthonTérkép mobilalkalmazás pedig segít abban, hogy a potenciális érdeklődők azonnali push üzenetben kapjanak értesítést, ha eladó ingatlanunkról cikk jelenik meg, vagy ha ingatlanunk árát csökkentettük.

 

Töltsd le az Otthontérkép mobilapplikációt most iOS-re vagy Androidra, hogy azonnal értesülj a legfrissebb ingatlanhírekről és arról, ha egy számodra releváns ingatlan árát csökkentették!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)