Itt az igazi álomállás: vakációzz más pénzén, és a végén tedd zsebre a maradékot! 

Nemrégiben egy valódi álomállás hirdetésére bukkantunk, ennél aztán tényleg kevés vonzóbb nyári munkát lehet elképzelni. A pozíciót – Világutazó Trükköző – az egyik nemzetközi utazási oldal hirdette meg, és június 11-ig lehet rá jelentkezni. Ha jól beszélsz angolul, szeretsz utazni és arról mindenféle közösségi médiaoldalakra posztolni, kattints gyorsan, hátha te leszel a szerencsés kiválasztott!

Az ajánlat egyszerű: a kiválasztott Világutazó Trükköző a zsebében 10 ezer euróval – 3,7 millió forinttal – nekiindul a nagyvilágnak az általa kiválasztott, angolul szintén jól beszélő útitársával, és négy hétig különféle kihívásokat teljesítenek. Eközben az állást meghirdető oldal azt várja el, hogy megosszák élményeiket és a legjobb tippeket YouTube-on, TikTokon vagy Instán és fotókat is küldjenek.

A kihívások igazán kellemesnek ígérkeznek, az oldal szerint például olyan feladatokra kell számítani, minthogy “kóstoljátok meg a fish and chips-et Londonban”, vagy “szórakozzatok Berlinben 50 eurónál kevesebbért”, esetleg “próbáljátok ki Bangkok összes közlekedési eszközét”. Bárcsak minden főnök ilyesféle feladatokat adna nyáron – a hozzátartozó büdzsével együtt! Mindannyian kiegyensúlyozottabbak lennénk, az tuti! 

Mennyi tartalmat kell szállítania a nyertesnek? A hirdetés szerint nem vészesen sokat, az egy hónapos utazás során minimum készíteni kell: hat YouTube videót, tíz TikTokot vagy Instagram videót, és tizenöt fényképet. Többet persze lehet!

A hirdetés szerint a cél, az, hogy olyan Világutazókat találjanak, akik igazán takarékosan fedezik fel a világ legjobb élményeit, ennek szellemében az egy hónapos utazás végén a 10 ezer euróból megmaradt összeget is zsebre teheti a szerencsés és ügyes utazó. 

Ki jelentkezhet? A jelek szerint nem túl sok feltételnek kell megfelelned, ha pályázni szeretnél: 

Legyél legalább 18 éves, beszélj folyékonyan angolul, az útleveled legyen érvényes legalább hat hónapig 2023 augusztusa után, és légy tehetséges a szavak és a vizuális tartalom lájkokká, kommentekké, megosztásokká, reposztokká és követőkké alakításában!

Mivel ez egy kétszemélyes munka, kiválasztott útitársadnak is teljesítenie kell ezeket a feltételeket. 

Ha ennél kicsit konzervatívabb, vagy négy hétnél tovább tartó állást keresel, látogass el a nemrég megújult jobinfo.hu oldalára, ahol praktikus szűrési lehetőségekkel, tematizált állásokkal várnak, hogy azonnal megtaláld, amit keresel. Ha nincs még Önéletrajzod, töltsd ki a Profilodat és generálj CV-t az adatokból fél perc alatt! Használd álláskeresői fiókodban a beállításokat: iratkozz fel akár bér alapú hírlevélre, az Álommunkahely funkcióval pedig rögzítheted, ha van olyan cég, akinek a hirdetései különösen érdekesek számodra!

Töltsd fel önéletrajzodat folyamatosan bővülő CV-adatbázisukba és nyerj akár bruttó 2 Millió forintot!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)