Itt az igazi álomállás: vakációzz más pénzén, és a végén tedd zsebre a maradékot! 

Nemrégiben egy valódi álomállás hirdetésére bukkantunk, ennél aztán tényleg kevés vonzóbb nyári munkát lehet elképzelni. A pozíciót – Világutazó Trükköző – az egyik nemzetközi utazási oldal hirdette meg, és június 11-ig lehet rá jelentkezni. Ha jól beszélsz angolul, szeretsz utazni és arról mindenféle közösségi médiaoldalakra posztolni, kattints gyorsan, hátha te leszel a szerencsés kiválasztott!

Az ajánlat egyszerű: a kiválasztott Világutazó Trükköző a zsebében 10 ezer euróval – 3,7 millió forinttal – nekiindul a nagyvilágnak az általa kiválasztott, angolul szintén jól beszélő útitársával, és négy hétig különféle kihívásokat teljesítenek. Eközben az állást meghirdető oldal azt várja el, hogy megosszák élményeiket és a legjobb tippeket YouTube-on, TikTokon vagy Instán és fotókat is küldjenek.

A kihívások igazán kellemesnek ígérkeznek, az oldal szerint például olyan feladatokra kell számítani, minthogy “kóstoljátok meg a fish and chips-et Londonban”, vagy “szórakozzatok Berlinben 50 eurónál kevesebbért”, esetleg “próbáljátok ki Bangkok összes közlekedési eszközét”. Bárcsak minden főnök ilyesféle feladatokat adna nyáron – a hozzátartozó büdzsével együtt! Mindannyian kiegyensúlyozottabbak lennénk, az tuti! 

Mennyi tartalmat kell szállítania a nyertesnek? A hirdetés szerint nem vészesen sokat, az egy hónapos utazás során minimum készíteni kell: hat YouTube videót, tíz TikTokot vagy Instagram videót, és tizenöt fényképet. Többet persze lehet!

A hirdetés szerint a cél, az, hogy olyan Világutazókat találjanak, akik igazán takarékosan fedezik fel a világ legjobb élményeit, ennek szellemében az egy hónapos utazás végén a 10 ezer euróból megmaradt összeget is zsebre teheti a szerencsés és ügyes utazó. 

Ki jelentkezhet? A jelek szerint nem túl sok feltételnek kell megfelelned, ha pályázni szeretnél: 

Legyél legalább 18 éves, beszélj folyékonyan angolul, az útleveled legyen érvényes legalább hat hónapig 2023 augusztusa után, és légy tehetséges a szavak és a vizuális tartalom lájkokká, kommentekké, megosztásokká, reposztokká és követőkké alakításában!

Mivel ez egy kétszemélyes munka, kiválasztott útitársadnak is teljesítenie kell ezeket a feltételeket. 

Ha ennél kicsit konzervatívabb, vagy négy hétnél tovább tartó állást keresel, látogass el a nemrég megújult jobinfo.hu oldalára, ahol praktikus szűrési lehetőségekkel, tematizált állásokkal várnak, hogy azonnal megtaláld, amit keresel. Ha nincs még Önéletrajzod, töltsd ki a Profilodat és generálj CV-t az adatokból fél perc alatt! Használd álláskeresői fiókodban a beállításokat: iratkozz fel akár bér alapú hírlevélre, az Álommunkahely funkcióval pedig rögzítheted, ha van olyan cég, akinek a hirdetései különösen érdekesek számodra!

Töltsd fel önéletrajzodat folyamatosan bővülő CV-adatbázisukba és nyerj akár bruttó 2 Millió forintot!

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Szombattól ismét változik mind a benzin, mind a gázolaj nagykereskedelmi ára. 

© 2024 (v2.202102)