A Duna mellett élni jó: Lágymányos

Az elmúlt években különösen népszerűvé váltak Budapest Duna-menti városrészei, ennek apropóján indítottuk új sorozatunkat, melyben minden alkalommal egy Duna-parti környékről hozunk szebbnél szebb ingatlanokat. Lipótváros után, ezúttal most Budára látogatunk. Nézzük milyen eladó ingatlanokat találtunk Lágymányoson!

Bár a Duna-parti városrészek legnagyobb előnye kétségtelenül a Duna, Lágymányoson a folyó partján nem hatalmas zöld övezeteket találunk, hanem valami teljesen mást, ami miatt érdemes itt ingatlanba fektetni. Ugyanis itt helyezkedik el a főváros legnagyobb összefüggő egyetemi városrésze, ahol a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) kampuszaiban számos kar működik. Ugyanakkor a városrész központi elhelyezkedése, kiváló infrastruktúrája okán saját célra is érdemes itt ingatlan vásárolni. Nézzük a kínálatot!

A BME mögött, a Szent Gellért tér szomszédságában bukkantunk erre a csodás polgári lakásra, mely egy liftes, zöld udvarral rendelkező Bauhaus ház 1. emeletén helyezkedik el. Az ingatlan 3 szoba + étkezővel, konyhával, fürdőszobával rendelkezik, és egy kis erkély is kapcsolódik hozzá. A lakás 1998-ban esett át komplett felújításon és még most is újszerű állapotban van.

Szintén az egyetemek közelében, egy liftes ház 2. emeletén található ez az egyszobás, étkező-konyhás lakás, mely befektetési célra tökéletes. Az ingatlan kompletten felújított, ablakai a ház előtti parkra néznek, így rendkívül csendes. A lakás vételára a teljes bútorzatot tartalmazza.

A Zenta utcában találtuk ezt a gyönyörű nagypolgári lakást, mely egy 1920-as években épült, liftes ház 1. emeletén található. Az ingatlan zárt függőfolyosóról nyílik, ahol 2 lakás helyezkedik el, így a lakás gyakorlatilag egy 10 nm-es saját használatú függőfolyosó résszel rendelkezik. Az ingatlan 108 nm-es, gyönyörű, tágas nappali, konyha, 3 hálószoba, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint vendég WC és gardrób található benne. A lakás teljeskörű felújításon esett át, melynek során minőségi anyagokat építettek be, és megőrizték nagypolgári hangulatát.

Kiváló lehetőségeket rejt magában ez a felújítandó lakás, mely egy szépen felújított polgári ház 2. emeletén található, a Karinthy Frigyes úton, a Móricz Zsigmond körtérhez közel. Az ingatlannak nemcsak az elhelyezkedése, de az elosztása is kiváló, 3 nagy és egy kisebb szobával, külön konyhával, kamrával, fürdőszobával és külön WC-vel rendelkezik, illetve egy erkély is kapcsolódik hozzá.

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarország elbukhat egy nemzetközi posztot

Magyarország elbukhat egy nemzetközi posztot

Hiába tartják megfelelő jelöltnek Izsák-Ndiaye Ritát az EBESZ-ben, nem biztos, hjogy megkapja a posztot. 

Ide lőjetek! - üzeni Orbán Viktor váratlan húzással kritikusainak Strasbourgban, kemény délutánja lehet

Ide lőjetek! - üzeni Orbán Viktor váratlan húzással kritikusainak Strasbourgban, kemény délutánja lehet

Úgy tűnik, a magyar miniszterelnök a szokásos taktikájával megpróbál előnyt kovácsolni abból, hogy sokan szeretnék kényelmetlen helyzetbe hozni az EP-ben.

Magyar Péter nekiment két fideszesnek az EP-ben

Magyar Péter nekiment két fideszesnek az EP-ben

A Tisza Párt elnöke lendületes felszólalásban olvasott be Nagy Istvánnak és Dömötör Csabának.

Magyarországra utazhatott egy volt lengyel miniszterhelyettes, akit komoly bűncselekményekkel vádolnak

Magyarországra utazhatott egy volt lengyel miniszterhelyettes, akit komoly bűncselekményekkel vádolnak

Hogy várhatóan meddig marad, azt egyetlen lengyel lapnak sem sikerült kiderítenie.

© 2024 (v2.202102)