Maszkulin elegancia: Sötét árnyalatok a lakberendezésben

Bár manapság elsősorban a világos, tértágító színek élveznek prioritást a lakberendezésben, vannak, akik maradtak a sötétebb maszkulin stílusnál, esetleg ötvözték azt világosabb árnyalatokkal megtartva ezzel a tökéletes egyensúlyt. Mai válogatásunkban ötleteket hoztunk arra az esetre, ha Neked is tetszenek a sötétebb árnyalatok a lakberendezésben.

Fekete és fehér ötvözése

Első helyen egy VI. kerületi felújított eladó ingatlant hoztunk, ahol remekül megtartották az egyensúlyt a világosabb és a sötétebb tónusok között. Az amerikai konyhás nappaliban egy fekete-fehér konyha található, az ebédlőben sötét színű étkezőasztal székekkel, és egy fekete dohányzó asztal kapott helyet. Ezzel a színkombinációval különleges hatást értek el a lakberendezésben azonban a finom eleganciát is egyaránt megtartották.

Sötét kiegészítők

Hogyha nem is szeretnéd, hogy az egész lakásod sötétbe burkolózzon, akkor kezd először csak sötétebb kiegészítőkkel. Egy fekete fotel vagy egy ágynemű már is sokat dob egy enteriőrön. Ha viszont a fekete szín távol áll tőled, de mégis szeretnéd a maszkulin vonalat képviselni, akkor kifejezetten ajánlott számodra a szürke, ugyanis ez egy rendkívül jól kombinálható szín, így, ha később meggondolnád magad a színeket tekintve, akkor is nyert ügyed van.

Tapéta, hogy különlegesebb legyen

A következőkben egy eladó székesfehérvári otthonból mutatunk egy különleges fürdőszobát. A szóban forgó helyiségben sötét színű tapétát használtak, ami rendkívül jól passzol a fürdőszoba többi kiegészítőjéhez. Ha mindenképpen mintás tapétát szeretnénk választani, akkor célszerű a burkolatokból egyszínűeket választani, pontosan úgy, ahogy a mellékelt ábra mutatja.

Sötét étkező

Ebben az V. kerületi belvárosi otthonban is ötletesen játszottak az árnyalatokkal, és egy-egy helyiségben kihasználták a maszkulin eleganciát. Itt ilyen pl. a konyha – étkező, amit arany színnel kombináltak. A fekete konyhabútor és a székek különlegesek, és rendkívül jól mutatnak a fehér nappali mellett.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)