Félelmetes kezdeményezésekkel érkeznek közénk a legújabb budapesti lakóparkok!

Az újonnan épülő budapesti lakóparkok félelmetesen jó ajánlatokkal rukkolnak elő nekünk idén is.  Mai válogatásunkban elhoztunk néhány újonnan épülő budapesti lakóparkot, ahol nem csak az energiatakarékosságra fektettek nagy figyelmet, hanem a kivitelezésre, és a szabadidős lehetőségekre is.

Albion 32

Zugló legújabb 161 lakásos lakóparkja az Albion 32, az Angol utcában épül. A XIV. kerület centrumhoz közel eső részén kevés a modern, új építésű és kiváló energetikával rendelkező új lakás, így joggal nevezhetjük a beruházást hiánypótlónak. Az épület kiváló energetikai adottságait a megújuló energiafelhasználás mellett többek között a modern mennyezeti hűtő-fűtő rendszernek is köszönheti. A lakások várhatóan AA kategóriájú energetikai besorolást kapnak, így a kényelem mellett a rendkívül kedvező rezsiköltségek is biztosítottak.

Az Albion 32-ben a stúdiólakásoktól az egy-, két- és három hálószobás lakásokon át a 100 nm-es Penthouse lakásokig minden típus megtalálható. A lakások többsége a parkosított belső kertre, egy részük pedig a csendes Angol utcára néz. A közelben található parkok és zöld területek mellett a XIV. kerület kiváló közlekedési kapcsolatokkal is rendelkezik, így minden adott a tökéletes otthon megteremtéséhez. Az Albion 32 lakópark közvetlen közelében a mindennapi élethez nélkülözhetetlen szolgáltatások, mint az élelmiszer boltok, gyógyszertárak, iskolák mind sétatávolságra elérhetőek.

Buda Bright

Budapest 3. kerületében a Római-parttól néhány percnyi sétára épül Észak-Buda legújabb lakóparkja. A Pünkösdfürdő, Septimus Severus és Ipartelep utca által határolt területen, 3 épületben közel 330 lakás közül választhatja ki az ideális fekvésű és elrendezésű lakást. A választék a 26 m2-es garzontól a 100 m2-es, 3 szobás, teraszos lakásig terjed. A felsőbb emeleteken, akár saját teraszodról is élvezheted a Budai hegyek vagy a város panorámáját. Fontos szempont volt az energiatakarékosság is, így a lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott, ezen kívül az elektromos autókkal rendelkező lakók számára töltési lehetőséget biztosítanak a lakópark parkolójában.

A lakóparkhoz saját park is tartozik, de a természetkedvelők számára a Duna-part közelsége is számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra és sportolásra egyaránt. A közelben lévő üzletek, éttermek, iskolák és óvodák biztosítják, hogy a mindennapi teendőket könnyedén intézhesd. A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés sem jelenthet gondot legyen szó autóról vagy tömegközlekedésről.

Loft52 társasház

A Loft52 társasház a Petneházy és az Üteg utca találkozásánál, a 13. kerületben található. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően fejlett infrastruktúra teszi komfortosabbá a mindennapi életet. A társasházban négy emeleten, összesen 84 db különböző méretű lakás kapott helyet. A Loft52 egyedisége, hogy az „A” lépcsőházban található lakások hatalmas üvegfelülettel rendelkeznek, így gondoskodva a napfényes otthonról, az egyedülálló életérzésről és a nagyobb élettérről. A változatos alaprajzú kínálatot a tetőtéri lakások teszik teljessé.

A társasházban központi szerep jutott a megújuló energiafelhasználásnak és az energiatakarékos megoldásoknak. Az alacsony rezsi érdekében, lakásonként mérhető és helyiségenként szabályozható házközponti fűtés rendszer került kialakításra. A teremgarázsban és a zárt udvaron több mint 70 gépjármű számára épült ki parkolóhely, amelyek között elektromosautó töltésére alkalmas beállók is találhatók. A megújuló Városliget, a közeli Margit-sziget és a Duna-part gondoskodik az aktív kikapcsolódásról. Az ingatlan közvetlen közelében metró, villamos és buszmegállók mindössze 1-2 percnyi sétára találhatók, így nemcsak a belváros, hanem a város bármely távolabbi pontja is gyorsan és kényelmesen megközelíthető.

Szemespart lakópark

Balatonszemesen, a Balaton déli partjának egyik közkedvelt településén most rendkívül jó ajánlatok várnak azokra, akik vízparti, csendes, nyugodt környezetben, a nagyvárosi nyüzsgéstől távol, de gyönyörű vidéken élnének életvitelszerűen vagy akár csak üdülőket keresnek a nyári kikapcsolódásra. A Szemespart lakópark a község központjában épült fel, ahol szolgáltatások egész tárháza érhető el, csupán pár perc alatt kávézókat, üzleteket, éttermeket, és a balatonszemesi kikötőt is meg lehet közelíteni.

A Szemespart III. ütemének 60 lakása között megtalálja azt, ami minden igényét kielégíti. Ehhez hozzátartozik, hogy 25 üdülő és 2 kereskedelmi helyiség is várja új tulajdonosát az épületegységen belül. Az ingatlanok méretüket tekintve rendkívül változatosak, hiszen a kisebb, 36 m2-es garzon lakásoktól kezdve, a nagyméretű, 4 szobás, 108 m2-es lakások is elérhetőek, örök panorámával, gyönyörű kilátással. Modern szemléletben, az energiatakarékosságot is figyelembe véve épült fel a lakópark, aminek értelmében korszerű épületgépészeti megoldásokat alkalmaztak. Tökéletes választás lehet itt ingatlanba fektetni, hiszen a Balaton környékén örökérvényűen értékállóak maradnak akár a lakások, akár az üdülők.

Lomb Corner

A Lomb Corner új építésű tárasasház a XIII. kerület egyik dinamikusan fejlődő részében a Lomb utca-Petneházy utca -Teve utca és Fáy utca által körül határolt tömbben épül. A 9 emeletes új lakópark nem csupán külsőleg egy modern lakóház, de összetételében is minőségi anyagfelhasználás jellemzi. A lakópark fenntarthatóságát modern gépészeti megoldásokkal erősítik meg. A hőmegtartást korszerű nyílászárókkal, beépített rejtett redőnyökkel és 20 cm vastag fal szigeteléssel biztosítják.

Itt központi szerephez jutnak a modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek, és szelektív hulladékkezelés az üzemeltetés során. Mindezek mellett hőszivattyús fűtési rendszert alakítunk ki mennyezet hűtés- és fűtéssel. Az eladó új lakások méretei 30m2-140m2-ig terjednek. Az emeleteken a lakások tájolása Kelet-Dél-Nyugat, minden lakás bevilágítása és tájolása kiválóan optimális. A belső udvarban zöldfelület és belsőkert is kialakításra került.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)