Mesés otthonok a harmadik kerületből, amiket Neked is látnod kell!

A harmadik kerület Budapest egyik festői része, a környék szépsége mellett pedig számos mesés otthont találhatunk itt. Mai válogatásunkban néhány gyönyörű és magas minőségben épített ingatlant hoztunk el, amit Neked is látnod kell.

Róka-hegy, Csillaghegy felőli oldalában, csendes, jó levegőjű hegyvidéki környezetben, egy kétlakásos házban, első emeleti, luxus szinten felújított, különleges hangulatú, 141 nm számított alapterületű, nappali + 2 hálószobás lakás, nagy méretű terasszal, gépkocsi beállóval vált eladóvá. Az ingatlant hatalmas egybefüggő terek, nagy üveg felületek jellemzik, amelyek biztosítják a helyiségek letisztult formavilágú, funkcionális bútorokkal való, szellős berendezését. A nappali térből nyílik a vendég mosdó, valamint a két külön bejáratú, nagy méretű hálószoba, amelyek közrefogják a szintén extra méretű, egyedi mintázatú és méretű falburkolattal rendelkező fürdőszobát. Az ingatlan hűtését és fűtését a felújítás során kiépítésre került, levegő hőszivattyús rendszer biztosítja padlófűtéssel, és hűtésre és fűtésre is alkalmas klíma beltéri egységekkel.

A III. kerületben, Rómaifürdő Duna-part közeli részén elhelyezkedő két emeletes házban keresi új gazdáját egy második emeleti, 78 nm-es teraszos, 7 nm-es erkélyes, napfényes, déli fekvésű, csendes, amerikai konyhás nappali + kétszobás lakás, design bútorokkal, gépesített konyhával, gardróbbal, felszíni parkolóval és dupla garázzsal. A társasház 2020-ban épült, a lakások fűtése hőszivattyú, mennyezet hűtés-fűtéssel, egyedi méréssel és szabályozással. Az ingatlan teljes bútorzattal eladó: design bútorok, egyedi megoldások neves lakberendező által kivitelezve. A környezetet kertvárosi hangulat, magas minőségben megépült otthonok jellemzik, amelyek a zárt lakópark biztonságát és intimitását is megadják az ott élőknek.

Eladó a III. kerületben, a Római part kedvelt luxus lakóparkjában egy 117 nm-es, négyszobás, újszerű, tégla lakás. A lakáshoz tartozik egy 100m2-es terasz, valamint saját kertrész. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, étkező, három szoba és két fürdőszoba került kialakításra. A konyha teljesen felszerelt, gépesített. A szobák külön nyílnak, a lakás hűtéséről klíma gondoskodik. Az egyik fürdőszobában kád és zuhanyzó, valamint wc került kialakításra, a másik fürdőszoba kádas és egy külön wc van. A fűtés gázcirkó, padlófűtés. A lakók kényelmét szolgálja a lakóparkon belül található kültéri medence, konditerem, szauna, kerti sütögető, a 24 órás portaszolgálat, gondnok, kertészek. A kertből közvetlenül kijutunk a Duna-parti sétányra.

Eladó a III. kerületben, egy folyamatosan fejlődő, kis utcában egy panorámás, 2019-ben épült, luxus sorházi lakás. A lakás 186nm, öt szobás, két fürdőszobás, teraszos, erkélyes. A telek adottságainak köszönhetően a nap minden órájában világos, napfényes az ingatlan. A lakás belső kétszintes, az alsó szinten egy légtérben található a nappali étkező és konyha, ahonnan kiléphetünk a tágas teraszra. Az emeleten négy teljes szoba, két erkély és két fürdőszoba található. A megfelelő hőmérsékletet hőszivattyús rendszer biztosítja. Az ingatlanhoz a földszinten egy önálló garázs tartozik, innen a lakásba is be tudunk menni.

Buda központjában, a Szépvölgyi úton, nagyon jó közlekedés mellett eladásra kínálok, egy 358 nm-es telken lévő, különálló, négyszintes, 308 nm-es, belső lifttel rendelkező, luxus kivitelezésű, napfényes családi házat, mely tökéletes otthont tud teremteni, jól kialakított nagy tereivel minden kényelmet biztosít. Felújításkor a legmodernebb technológiát használva alakították ki a ház szigetelését. A házon belül liftet, igényes szobákat, konyhákat és fürdőket alakítottak ki, minden helyet praktikusan kihasználva. A fűtést hőszivattyú és mennyezeti hűtés-fűtés, padlófűtés, a biztonságot pedig kamera és riasztórendszer biztosítja. A parkolás 5-7 autó számára lehetséges, a ház előtt 3 saját parkolóhely található, az udvaron egy kétállásos garázs biztosítja a parkolást.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mentőövet kapott Magyarország: élelmiszerboom a boltokban

Mentőövet kapott Magyarország: élelmiszerboom a boltokban

Némi élénkülés látható végre a kiskereskedelemben van azonban rossz hír is. 

Kérdezze Ön is Ádám Zoltánt a hazai felsőoktatás és a gazdaság helyzetéről! – szerdán a Klasszis Klubban

Kérdezze Ön is Ádám Zoltánt a hazai felsőoktatás és a gazdaság helyzetéről! – szerdán a Klasszis Klubban

Ehhez elég csak ingyenesen regisztrálnia az október 9-én 15 óra 30 perckor kezdődő élő eseményre.

Mezopotámia eljött Budapestre

Mezopotámia eljött Budapestre

A Szépművészeti Múzeum csaknem 120 éves történetében ez az első olyan fajsúlyos kiállítás, amely Mezopotámia sokszínű világát mutatja be.

Lázár János már megint nagyon kiborított valakit

Lázár János már megint nagyon kiborított valakit

A napelemes szövetség elnöke szerint még a látszata sem volt meg a társadalmi egyeztetésnek a többek között az erkélynapelemeket betiltó rendelet esetében.

© 2024 (v2.202102)