Újépítésű loft hangulat: ipari örökségből megmentett stílusos társasház

A Loft 52 társasház Budapest XIII. kerületének gyorsan fejlődő részén, a Petneházy utcában található, egy karnyújtásnyira mindentől. A közlekedési lehetőségek kitűnőek: busz, villamos, metró mind a közelben található, így Budapest bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető. 

A környéken számtalan iskola, óvoda, bolt, orvosi- és állatorvosi rendelő található, a bevásárlási lehetőségekre sem lehet panasz, szinte minden nagyobb láncnak van egy üzlete sétatávolságban. De nem csak a városi élet nyüzsgése, hanem a természet közelsége is adott, nem messze található a Városliget, és könnyen elérhető a Margit-sziget is, mindkettő számtalan szabadidős tevékenységnek ad otthont.

A most épülő-megújuló társasházban 3 lépcsőházban összesen 84 lakás található, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A korábban nem lakáscélra tervezett épület eredeti hangulatából és adottságaiból adódóan a belsőépítészeti kialakítás is tükrözi ezt a poszt-indusztriális jelleget: a megszokottnál nagyobb belmagasság és a hatalmas üvegfelületek nem csupán dizájnelemek, hanem az épület örökségének részei, amelyek a leendő lakók számára tágas és világos tereket biztosítanak.

A tervezés során fontos szempont volt, hogy a készülő lakások rendkívül alacsony környezeti terhelésű, fenntarthatóan üzemeltethető otthonok legyenek. E cél érdekében központi szerep jutott a megújuló energiafelhasználásnak és az olyan energiatakarékos megoldásoknak, mint a magas hatékonyságú VRF hűtő-fűtő rendszer és a hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárók, amelyek hőhídmentes szigetelést biztosítanak. Az alacsony rezsi érdekében, lakásonként mérhető és helyiségenként szabályozható házközponti fűtés rendszert építenek ki.

Az épület zárt udvara nemcsak az exkluzív és pihenésre alkalmas parkosított zöldterületnek ad helyet, hanem biztonságos felszíni parkolóknak is. A teremgarázsban és a zárt udvaron több mint 70 gépjármű számára épült ki parkolóhely, amelyek között elektromosautó töltésére alkalmas beállók is találhatók.

A Loft 52 társasház honlapján megtekinthető a lakáslista, és dicséretes transzparenciával a lakások árát is megadják. A jelzett árak 50 százalékos befizetés mellett érvényesek, de a beruházó többféle fizetési konstrukciót is kínál. A végleges döntés előtt érdemes ezeket végigbeszélni, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást választhassa.

A beruházó, a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB), a tőkeerős Indotek Group tagja, a cégcsoport tapasztalata és referenciái megnyugtató garanciát biztosítanak a gyakran zavaros ingatlanpiacon. A 2021-ben létrehozott MIB saját fejlesztésű lakóingatlan projektekkel jelen van a lakossági ingatlanpiacon is, céljuk, hogy funckionális, megfizethető otthonokat építsenek.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor lerántja a leplet legnagyobb terveiről - élő tudósítás

Orbán Viktor lerántja a leplet legnagyobb terveiről - élő tudósítás

Tusnádfürdőn beszél a hosszú távú stratégiáról és a világról alkotott elképzeléseiről Orbán Viktor szombat délelőtt.

Sokan most először indulnak nyaralni villanyautóval - ezekre mindenképp figyeljenek!

Sokan most először indulnak nyaralni villanyautóval - ezekre mindenképp figyeljenek!

A valamilyen elektromos hajtással is rendelkező gépkocsik száma meghaladta a százezret Magyarországon. Különösen a tisztán elektromos autóknál kell figyelni a nyaralás megtervezésére.

Lassan emelni kell a benzin árát, addig reszelték a statisztikákat

Lassan emelni kell a benzin árát, addig reszelték a statisztikákat

Egy új kimutatás szerint a szomszédos országok átlaga alatt van az üzemanyagok hazai ára.

Amerikai rakétákkal mért súlyos csapást a Krímre Ukrajna

Amerikai rakétákkal mért súlyos csapást a Krímre Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

© 2024 (v2.202102)