Újépítésű loft hangulat: ipari örökségből megmentett stílusos társasház

A Loft 52 társasház Budapest XIII. kerületének gyorsan fejlődő részén, a Petneházy utcában található, egy karnyújtásnyira mindentől. A közlekedési lehetőségek kitűnőek: busz, villamos, metró mind a közelben található, így Budapest bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető. 

A környéken számtalan iskola, óvoda, bolt, orvosi- és állatorvosi rendelő található, a bevásárlási lehetőségekre sem lehet panasz, szinte minden nagyobb láncnak van egy üzlete sétatávolságban. De nem csak a városi élet nyüzsgése, hanem a természet közelsége is adott, nem messze található a Városliget, és könnyen elérhető a Margit-sziget is, mindkettő számtalan szabadidős tevékenységnek ad otthont.

A most épülő-megújuló társasházban 3 lépcsőházban összesen 84 lakás található, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A korábban nem lakáscélra tervezett épület eredeti hangulatából és adottságaiból adódóan a belsőépítészeti kialakítás is tükrözi ezt a poszt-indusztriális jelleget: a megszokottnál nagyobb belmagasság és a hatalmas üvegfelületek nem csupán dizájnelemek, hanem az épület örökségének részei, amelyek a leendő lakók számára tágas és világos tereket biztosítanak.

A tervezés során fontos szempont volt, hogy a készülő lakások rendkívül alacsony környezeti terhelésű, fenntarthatóan üzemeltethető otthonok legyenek. E cél érdekében központi szerep jutott a megújuló energiafelhasználásnak és az olyan energiatakarékos megoldásoknak, mint a magas hatékonyságú VRF hűtő-fűtő rendszer és a hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárók, amelyek hőhídmentes szigetelést biztosítanak. Az alacsony rezsi érdekében, lakásonként mérhető és helyiségenként szabályozható házközponti fűtés rendszert építenek ki.

Az épület zárt udvara nemcsak az exkluzív és pihenésre alkalmas parkosított zöldterületnek ad helyet, hanem biztonságos felszíni parkolóknak is. A teremgarázsban és a zárt udvaron több mint 70 gépjármű számára épült ki parkolóhely, amelyek között elektromosautó töltésére alkalmas beállók is találhatók.

A Loft 52 társasház honlapján megtekinthető a lakáslista, és dicséretes transzparenciával a lakások árát is megadják. A jelzett árak 50 százalékos befizetés mellett érvényesek, de a beruházó többféle fizetési konstrukciót is kínál. A végleges döntés előtt érdemes ezeket végigbeszélni, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást választhassa.

A beruházó, a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB), a tőkeerős Indotek Group tagja, a cégcsoport tapasztalata és referenciái megnyugtató garanciát biztosítanak a gyakran zavaros ingatlanpiacon. A 2021-ben létrehozott MIB saját fejlesztésű lakóingatlan projektekkel jelen van a lakossági ingatlanpiacon is, céljuk, hogy funckionális, megfizethető otthonokat építsenek.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)