Te hallottál a Balaton-part egyik legújabb luxusberuházásáról? – Íme a Wave lakópark, egyenesen az Aranypartról

Egy Balaton-parti ingatlan számos ember vágya élete során, hiszen gondolj csak bele: a víz közelsége, a badacsonyi táj, a hagyományos és ízletes falatok, a nyüzsgés és csak úgy egyszerűen a balatoni életérzés sokak számára jelenti a kikapcsolódást, a szerelmet, vagy egyszerűen a nagybetűs nyári életérzést.

A Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófok népszerű területén, az Aranyparton kerül kivitelezésre. Az 5 szintes, modern minimál jegyében tervezett épületben 131 db prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal és Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek. Az ingatlanok alapterülete 33 és 130 m2 közötti, így mindenki megtalálja a maga számára optimális életteret, emellett a nagy terekkel és kertkapcsolatokkal akár családok számára is kiváló választás lehet. A lakópark zöld területén feszített víztükrű medence emeli a privát szféra nyugalmát.

A lakások a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve, továbbá az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók is, illetve, ha ez még nem lenne elég, a lakások mindegyike „zöldotthon”. Az utóbbi időben fontos mérföldkőhöz érkezett a beruházás, ugyanis megkezdték a lakások műszaki átadását. Remekül haladnak a kinti munkálatok is, hiszen nemsokára teljesen készen lesz a külső tereprendezés, beleértve a parkosított kertet, illetve a kertészeti tennivalókat.

Az épület meghatározó „látványosságai” közé tartoznak az íves korlátüvegek, amik hamarosan beépítésre kerülnek, ezáltal teljes egészében pompázhat az elkészült Wave by Coral lakópark. Fontos, hogy aki ebben a lakóparkban keres magának ingatlant, annak nem árt sietni, ugyanis a lakások több mint 70%-a már elkelt. Az ingatlanok a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve, továbbá az egyedi kényelmi funkciók mellett igen nagy szerepet kapott az energiatakarékosság is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Az Országgyűlés elfogadta a köztársasági elnök nyilatkozatát. 

© 2024 (v2.202102)