Te hallottál a Balaton-part egyik legújabb luxusberuházásáról? – Íme a Wave lakópark, egyenesen az Aranypartról

Egy Balaton-parti ingatlan számos ember vágya élete során, hiszen gondolj csak bele: a víz közelsége, a badacsonyi táj, a hagyományos és ízletes falatok, a nyüzsgés és csak úgy egyszerűen a balatoni életérzés sokak számára jelenti a kikapcsolódást, a szerelmet, vagy egyszerűen a nagybetűs nyári életérzést.

A Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófok népszerű területén, az Aranyparton kerül kivitelezésre. Az 5 szintes, modern minimál jegyében tervezett épületben 131 db prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal és Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek. Az ingatlanok alapterülete 33 és 130 m2 közötti, így mindenki megtalálja a maga számára optimális életteret, emellett a nagy terekkel és kertkapcsolatokkal akár családok számára is kiváló választás lehet. A lakópark zöld területén feszített víztükrű medence emeli a privát szféra nyugalmát.

A lakások a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve, továbbá az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók is, illetve, ha ez még nem lenne elég, a lakások mindegyike „zöldotthon”. Az utóbbi időben fontos mérföldkőhöz érkezett a beruházás, ugyanis megkezdték a lakások műszaki átadását. Remekül haladnak a kinti munkálatok is, hiszen nemsokára teljesen készen lesz a külső tereprendezés, beleértve a parkosított kertet, illetve a kertészeti tennivalókat.

Az épület meghatározó „látványosságai” közé tartoznak az íves korlátüvegek, amik hamarosan beépítésre kerülnek, ezáltal teljes egészében pompázhat az elkészült Wave by Coral lakópark. Fontos, hogy aki ebben a lakóparkban keres magának ingatlant, annak nem árt sietni, ugyanis a lakások több mint 70%-a már elkelt. Az ingatlanok a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve, továbbá az egyedi kényelmi funkciók mellett igen nagy szerepet kapott az energiatakarékosság is.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)