Itt az idő elköltözni? – Kiváló ajánlatokat hoztunk első otthonnak!

Az első lakást kiválasztani mindig nagy feladat, azonban a főváros rengeteg lehetőséget kínál. Mai válogatásunkban olyan lakásokat hoztunk melyben kényelmesen elférsz, sőt húztunk egy határt is, méghozzá 36 milliónál, így ezalatt az ár alatt is garantált a siker.

Olcsó fenntartás

A VII. kerületben, a Marek József utcában eladásra kínálnak egy teljeskörűen felújított, 27nm-es, egyszobás garzonlakást. A társasház nagyon jó állapotú, csendes, lifttel rendelkező. Az ingatlan a ház földszintjén helyezkedik el, udvari nézetű. Hőtárolós-elektromos fűtéses, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. Ez egy igazán olcsó fenntartású kis lakás. A teljes bútorzat és a bent lévő összes tárgy az ár részét képezi. A környék infrastruktúrája remek.

Fiatalos berendezés

Budapest VI. kerületében, a Nagymező utcában, egy nagyon szép házban, földszinti, egyszobás, felújított, 27m2 es lakás vált eladóvá, melynek fenntartása igen kedvező. Az ingatlan fiatalos, modern berendezéssel felszerelt, és kényelmes lehet a mindennapokban, de egy kisebb baráti összejövetel alkalmával is. A fűtést elektromos panelek segítik elő, a meleg vizet Ariston kazán készíti. A lakásban található berendezések a vételár részét képezik. A lakás azonnal birtokba vehető. A környéken a közlekedés kiváló, hiszen a belváros szívében járunk.

A belváros szívében

A VII. kerületben, a belváros szívében, kiváló közlekedés és ellátottság mellett, karnyújtásnyira a Városligettől, a Murányi utcában földszinti, egy szobás, 34 nm-es, utcára néző, napos-világos, délnyugati fekvésű, alacsony fenntartású, gáz-konvektoros fűtésű, felújított állapotú, klímás, redőnyös, rugalmasan birtokba vehető lakás beépített, gépesített konyhával, kulturált lakóközösségű házban eladó. Az ingatlanhoz saját pincerész is tartozik. Közlekedés és ellátottság szempontjából központi helyen helyezkedik el az ingatlan.

Kiváló infrastruktúra

Eladó a méltán népszerű és közkedvelt Újlipótvárosban, tehermentes, legfelső emeleti, extra világos lakás. A társasház villany, gáz és vízvezeték rendszere felújított, illetve a tető és a csatornák is. A fűtését tekintve gázkonvektor a szobában, kandallóval kiegészítve, konyhában energiatakarékos norvég fűtő panel, fürdőszobában elektromos törölköző szárító, páraelszívó kapott helyet. Új laminált parketta, új burkolatok a fürdőben, konyhában, új ablakok, ajtó, fürdőszoba felett tároló került kialakításra. Zárt kerékpár tároló a földszinten található. A környék megközelítése és infrastruktúrája kiváló, oktatási intézmények, orvosi ellátás, bevásárlási, kikapcsolódási, szórakozási lehetőségek a közelben megtalálhatóak. A Duna parti sétány és kerékpárút, illetve a Margit-sziget egy karnyújtásnyira található.

Alacsony rezsiköltség

Budapest, XVI. kerületében kínálnak eladásra egy 38 nm-es téglalakást, amiben másfél szoba található és panorámás kilátással rendelkezik. Az ingatlan prémium anyagokkal gyönyörűen felújított, energetikailag optimalizált, rendkívül alacsony rezsijű, fiatalos lakás. A teljeskörűen felújított, kiváló elosztású modern dizájnú földszinti lakás Budapest legbiztonságosabb kerületében, kulturált lakóközösséggel rendelkező, 4 emeletes társasházban található. Tároló használat tartozik hozzá. A mindössze 100 méterre lévő Centenárium sétányon gyakorlatilag minden szükséges szolgáltatás megtalálható. A közelben a Naplás tóhoz vezető, Szilas-patak menti kerékpárút remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A Budapesti Gazdasági Egyetem közelsége miatt a lakás könnyen kiadható, így befektetésnek is kiváló. Beépített konyhagépek, kiemelten higiénikus konyhai munkapad, ledes munkapad világítás kapott helyet. Első lakásnak, vagy befektetési célra is alkalmas.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megkongatták a vészharangot: baj van az Antarktiszon?

Megkongatták a vészharangot: baj van az Antarktiszon?

Az Antarktisz növénytakarója az elmúlt évtizedekben több mint tízszeresére nőtt, ez újabb jele annak, hogy az éghajlati válság felmelegíti a jeges kontinenst.

Orbán Viktorral szelfizett az európai szélsőjobb

Orbán Viktorral szelfizett az európai szélsőjobb

A magyar miniszterelnök az olaszországi Pontidában járt.

Árulózás és virágültetés: így emlékeztek a pártok az aradi vértanúk napján

Árulózás és virágültetés: így emlékeztek a pártok az aradi vértanúk napján

Különböző módon és hosszúságban emlékeztek a hazai pártok az aradi vértanúkra.

Üzent a Tisza politikusa az állami média dolgozóinak: „Amikor este lefekszenek aludni...”

Üzent a Tisza politikusa az állami média dolgozóinak: „Amikor este lefekszenek aludni...”

Kulja Andrást, a Tisza Párt EP-képviselőjét azután kérdeztük, hogy közvetlen közelről tapasztalta meg, hogyan is működik az MTVA.

© 2024 (v2.202102)