Nem szabad megtorpanni, ha ingatlaneladásról van szó! Csak jó stratégia kell!

Eligazodni az ingatlanpiac világában kihívásokkal teli feladat lehet, de semmiképpen sem szabad megtorpanni, mert mindenkiben megvan a potenciál, hogy egyedül sikeresen értékesítse az ingatlanát. A rugalmasság, a belefektetett idő + energia kulcsfontosságú, és hogy milyen platformon hirdet az nagymértékben befolyásolni fogja, hogy mennyire gyorsan és hatékonyan fog továbbadni ingatlanán. 

Az Ingatlantájoló azon platformok közé tartozik, ami az Ön és az érdeklődők kényelmét helyezi előtérbe annak érdekében, hogy mindkét fél a lehető legelégedettebb legyen. Kezdetnek az ingyenes hirdetési opció lehetőséget nyújt mindenki számára, hogy könnyedén hozzáférjen a hirdetési platformhoz, és megtehesse első lépéseit az ingatlanügyleteiben.

De ne álljunk meg itt! Az Ingatlantájoló minden lehetséges eszközt a kezünkbe ad, hogy sikeresen megtaláljuk az ideális vevőt, és célravezetően értékesítsük az ingatlant. A szolgáltatási díjak tekintetében olyan dinamikus árazás figyelhető meg, amely az ingatlan értékétől és elhelyezkedésétől függően változik. Az átlátható árazás és az egyedi igényekre szabott szolgáltatások teszik az Ingatlantájolót különlegessé és megbízható partnerré az ingatlanpiac résztvevői számára.

Az Ingatlantájoló még több kreatív megoldással vár, mint például az euróban történő hirdetés. Tudjuk, hogy az infláció okozta kihívások egyre nyilvánvalóbbak, és az euróban való hirdetés kiváló lehetőség a forint leértékelődésének kockázatának elkerülésére. A kék színnel kiemelt euró alapú hirdetések még jobban felkelthetik a külföldi érdeklődők figyelmét, így még szélesebb közönséget érhetünk el.

A cégcsoportunk pedig nem csak a hirdetésekre összpontosít. Az Otthontérkép Magazinban személyre szabott cikkekkel segítünk, hogy az ingatlanát minél többen megismerjék. Az igazán egyedülálló ajánlat, hogy nem csak a hirdetését töltheti fel, de akár még egy cikket is rendelhet, amivel szakértő szerkesztőségi csapatunk foglalkozik. A cikkben az ingatlanának előnyeit emeljük ki, ami még inkább elősegíti, hogy az ingatlaneladás az elvárásainál is jobban valósuljon meg. Emellett az Otthontérkép Magazin abban is segíti, hogy mindig naprakész legyen az ingatlanpiac aktuális trendjeivel, híreivel és ügyleteivel kapcsolatban. Az általunk megírt cikkek partneroldalakon is megjelennek, olyan oldalakon is rátalálhatnak a cikkeinkre, mint a privatbankar.hu, mfor.hu, infostart.hu.

A célorientált hozzáállás nálunk első számú szempont, ezért a feltöltött hirdetése nem kizárólag az Ingatlantájolón hanem az  Otthontérképen is megjelenik, és ehhez önnek nem is kell semmi extra lépést tenni vagy fizetni, a hirdetések automatikusan áttöltődnek az Ingatlantájolóról az Otthontérképre. Folyamatosan naprakészek vagyunk a mindennapi trendekkel kapcsolatban azért, hogy a felhasználói élmény is a lehető legkiválóbb legyen. Éppen ennek apropóján olyan fejlesztéseket is véghez vittünk, mint a háromszintű licitrendszer, amivel pofonegyszerűen a találati listák élén láthatja a hirdetését folyamatosan. Ez igazán vonzó ajánlat, igaz? Attól sem kell aggódnia, hogy az ingatlanközvetítő irodák előnyt élveznének, mert nálunk a magánszemélyeknek pont akkora esélye van a legjobb pozíciók betöltésére, mint az irodáknak. Önnek csak annyit kell tennie, hogy a kreditek vásárlásával licitálja az ingatlanát az alapértelmezett, területi és sorbarendezett listán. 

 

Amikor ingatlanokat keresnek az érdeklődők, akkor szeretné, hogy a legtöbb emberhez érjen el a hirdetése? Ezen egészen egyszerűen lehet segíteni! Az Ingatlantájoló fejlesztései lehetővé teszik, hogy a korszerű és nagyszerű ár-érték arányú licit szolgáltatását használva a lehető legjobb pozíciókban jelenjen meg a hirdetése. Az ingatlanhirdető irodák megelőzése sem probléma! 

 

Az ingatlantájolo.hu szolgáltatásai folyamatosan fejlődnek és alkalmazkodnak az igényekhez. Legyen szó kiemelő dobozokról, banner hirdetésekről a partneroldalakon, vagy akár célzott Facebook hirdetésekről, mindent megtalálsz nálunk, amire a sikeres ingatlanértékesítés vagy bérbeadás érdekében szükséged lehet.

A “Hirdetésfigyelő” funkcióval szintén érdemes élni, hiszen azonnal lehetőség nyílik arra, hogy naprakész legyél a Téged érdeklő feltöltött hirdetésekről. A beállított keresési feltételeknek megfelelően kérésedre hírlevelet küldünk, amint az adott keresésre új ingatlanok kerülnek feltöltésre. Így még azelőtt lecsaphatsz egy-egy ingatlanra, ami kedvező lehet, mielőtt az nagyobb érdeklődői réteghez eljutna. Ehhez kapcsolódóan hoztuk létre az Árfigyelő hírlevelünket is, amit a Hirdetésfigyelőre feliratkozva szintén automatikusan megkapsz. Azon hirdetett ingatlanok, amelyeknél árváltozás történt a találati listában észrevehetővé válnak, legyen az áremelkedés vagy árcsökkenés. A korábbi kínálati ár áthúzva lesz, míg a jelenlegi kínálati ár észrevehetőbben jelenik meg. A feltüntetett ár utáni zöld vagy piros nyíl fogja jelezni, hogy milyen ármozgásról van szó. Már akár 1%-os árváltozásnál is meg fog ez jelenni!

Szóval vegyük át még egyszer, hogy mennyi lehetőség is áll rendelkezésére a magánszemélyeknek nálunk, ha értékesíteni szeretnék az ingatlanukat:

 1. Önálló cikk az Otthontérkép Magazinon, amely a partneroldalainkon is megjelenik
  A hirdetésének pozitívumait kiemelve, Önnel szoros együttműködésben elkészítünk egy személyre szabott cikket.
 2. Kiemelő dobozok, mint banner
  Az Ingatlantájoló ajánló dobozai további 6 partneroldalunkon is megjelennek, így még több potenciális vevőt elérve
 3. Facebook hirdetések és kiemelések
  A hirdetését közzétesszük az Otthontérkép Facebook oldalán is és célzott Facebook hirdetéssel növelni tudjuk a láthatóságát.
 4. Ingyenes hirdetés feltöltés
  Az ingyenes hirdetés lehetősége továbbra is elérhető
 5. Szolgáltatási díja az ingatlanának értékétől és elhelyezkedésétől változik
  Az ingatlan típusa, értéke és helyszíne is számít a hirdetői csomagoknál és a vidéki ingatlanokra különösen nagyobb kedvezmények érvényesek.
 6. Háromszintű licitszolgáltatás
  A magánszemélyek a mi oldalunkon ugyanakkora eséllyel indulnak mint az ingatlan közvetítő irodák.
 7. Euróban is hirdethet
  Előzze meg az inflációból adódó értékcsökkenést és vegye a kezébe az értékesítést!
 8. Hirdetés- és árfigyelő, hogy azonnal értesüljön az újonnan feltöltött ingatlanokról
  Egy e-mail cím és név megadásával már naprakész is lehet az Önt érdeklő hirdetésekről.

Az elégedett ügyfelek száma a mi büszkeségünk, a visszajelzések csak erősítik szakértelmünket és elhivatottságunkat. Bátran lépjen velünk kapcsolatba még ma, és fedezze fel, hogyan tehetjük az ingatlanértékesítést zökkenőmentessé és eredményesebbé az Ön számára! Ne habozzon kérdezni, ismerje meg, hogyan teremthetünk sikertörténetet az Ön ingatlanügyletéből is!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

© 2024 (v2.202102)