Meseszép rönkházakat hozunk az ország minden szegletéből

A rönkházak gyönyörűek, mindenkit elvarázsolnak, egy hegyvidéki üdülőt el sem tudunk máshogy képzelni, csakis rönkházként. Pedig nemcsak a hegyekben állják meg a helyüket, hiszen rendkívül jó a hőszigetelő képességük, lélegeznek, így szabályozzák a páratartalmat és tűzbiztosak is, így sokkal biztonságosabbak, mint bármilyen más technológiával épült ház. Mai válogatásunkban most a legszebb eladó rönkházakat hozzuk el az ország minden szegletéből, az Alföldről éppúgy, mint a Duna mellől.

Korzikai feketefenyőből Debrecenben

Debrecen külterületén, a Fancsikai-tavak szomszédságában vált eladóvá ez a 25-45 cm átmérőjű, korzikai feketefenyő rönkökből épült családi ház. Az ingatlan 120 nm-es, két szintes, az alsó szinten előszoba, nappali, konyha-étkező, mosdó kapott helyet, az emeleten 3 hálószoba és egy fürdőszoba található. A ház fűtését cserépkályha és kiegészítésképpen az emeleten egy kandalló biztosítja.

Energiatakarékos ház a Szigetközben

A Szigetközben, a termálfürdőjéről híres Lipóton helyezkedik el ez a 2009-ben épült rönkház, mely a ház kiváló hőszigetelőképességének, valamint a tetőn található napelemeknek és a melegvízellátást biztosító napkollektoroknak köszönhetően A-s energetikai besorolást kapott. A ház fűtését turbó gázkazán biztosítja puffer tartállyal, radiátoros és részben padló fűtéses hőleadással. Ezen kívül számtalan extra, többek között központi porszívó, riasztó, klíma is helyet kapott az ingatlanban, illetve medence, szauna, kemence az udvaron.

Nyaralónak vagy állandó otthonnak Zamárdiban

Zamárdi Ófalu részén, a strandtól 1,5 km-re, a vasútállomástól 750 méterre, az autópálya lehajtótól 3 km-re vált eladóvá egy kétszintes, nappali + 2 hálószobás rönkház, mely nyaralónak, vagy kisebb családnak állandó lakhatásra is ideális. A földszinten a nappali teraszkapcsolatos, az emeleten a nagyobbik szobához egy beépített loggia is kapcsolódik, amely részben balatoni panorámás.

Kanadai rönkház Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlón, egy csendes, nyugodt utcában, egy 380 nm-es telken épült 2011-ben ez a 65 nm-es, kanadai rönkház. Az épület hőszigetelt, fa nyílászárókkal rendelkezik, egyszintes, amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba és előszoba kapott benne helyet. Nappalijához egy terasz is kapcsolódik, fűtését gáz-cirkó biztosítja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)