Újító megoldások ipari romantikával: ez a társasház az új generáció választása

Budapest XIII. kerülete az elmúlt évtizedekben folyamatosan újul meg és válik egyre vonzóbbá azok számára, akik a főváros dinamikus lüktetését keresik. A kerület a város számtalan arcát ötvözi egyedülálló módon, így itt a történelmi környezet és a modern megoldások találkozásánál izgalmas új életterek jönnek létre.

Egy ilyen izgalmas új fejezet nyílik meg a Petneházy utcában is, ahol a most épülő Loft52 társasház mutatja meg, hogyan lehet egyszerre egyedi és hagyománytisztelő egy nagyon is modern társasház.

Az izgalmas történetű épület eredetileg ipari célokat szolgált, és ez tetten is érhető számos ponton, sőt a felújítás gondosan megőrzi ennek az ipari múltnak a ma is érvényes értékeit, megtartva az autentikus, indusztriális jelleget. A nagy belmagasságok, az impozáns üvegfelületek hibátlanul hozzák a loft hangulatot, így ez a társasház azoknak lehet különösen érdekes, akik nem csak egy lakást, de egy hangulatot is keresnek.

A három lépcsőházban épülő 84 lakás nem csupán változatos alaprajzaikkal csalogat, de fenntartható és környezettudatos megoldásaikkal is kiemelkednek az átlagból. Az energiatakarékos VRF hűtő-fűtő rendszer vagy a magas minőségű, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárók segítségével a lakások rezsije is baráti lesz.

Bár a műszaki megoldások nagyon fontosak minden újépítésű beruházásnál, a Loft 52 esetében nem csak a technológiai megoldások és a design teszik különlegessé ezt a projektet. A társasház zárt udvarának kialakítása is gondosan tervezett: az exkluzív, parkosított zöldterület és a biztonságos parkolási lehetőségek együttesen szolgálják a lakók kényelmét és biztonságát.

A lakások 2024 első félévében készülnek el, és a cég igen kedvező fizetési ütemezést ajánl a vásárlóknak: a 20-80 százalékos modell keretében az első részlet a szerződéskötéskor, a második pedig a műszaki átadásról történő értesítést követően lesz esedékes.

A Loft52 elhelyezkedése is ideális: fontos közlekedési csomópontok közelében fekszik, így a városi élet számtalan lehetősége könnyedén elérhető. Iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok és kikapcsolódási lehetőségek karnyújtásnyira várják az itt élőket. Mindezek mellett viszont Budapest zöld szíve, a Városliget és a Margit-sziget egyaránt könnyedén elérhető, és a környék is számtalan parkkal, zöld sétaútvonallal csábítja az itt élőket.

A Loft52 beruházója, az Indotek Group megbízható tapasztalatot és garanciát biztosít a lakóknak. A projekt már most nagy figyelmet kelt, és az első lakások átadása 2024-ben várható. A Loft52 nem csak egy társasház – ez egy életmód, amely a múlt és a jövő találkozásánál jött létre.

A kivitelező Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) Magyarország egyik vezető befektetéskezelő cégcsoportjának, a tőkeerős Indotek Groupnak a tagja. A csoport több évtizedes múltja és stabil pénzügyi háttere a vásárlók számára is megnyugtató garanciát jelent.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)